Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz) #1999 üzenetére
Igen, a 171-én a néni
bemondja a számot.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
TóthJudit67 #1998 üzenetére
Hivd fel az egyenlegfeltöltőt, asszem az elején a csaj bediktálja a telefonszámod.
-
TóthJudit67
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem: -van egy pannonos kártyám, és nem tudom a számát. Nincs rajta pénzt. Tudja valaki hogy honnan tudhatnám meg mi a száma?tjudit@msn.com
Előre is köszi -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #1996 üzenetére
Másnapos vagy?
-
válasz
(Kolombusz) #1995 üzenetére
Igazad van, pontosítok: nem csak a helyet keresi, hanem a típust is.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610 #1994 üzenetére
aproneten nem nagyon találtam ... sztek. hol keressek?
Nekem ez alapján nem a tipus jött le, bár kétségtelenül érződök, hogy a tipust sem ismeri. Én sem. -
válasz
(Kolombusz) #1993 üzenetére
Fórumtárs nem a helyet kérdezte, hanem a típust!
Talán valami Motorola lehet, azon belül a StarTac tpusok nagyon tetszetősek (nekem). -
-
Oly
őstag
válasz
Viktor0610 #1986 üzenetére
De az Ericssonnak volt valami köze hozzá... vagy csak ő alkalmazta először mobilban?
-
rii
nagyúr
heló
régi mobiltelt vennék
olyat, mint amit mulder meg szkálli használ az ikszaktákban. tom, hogy az amerika, másfajta készülékekkel, de hátha ... kihúzható antenna rulzik !!!!!!!!
mert nekem az tetszik , tudom, hogy fura a mai világban
aproneten nem nagyon találtam ... sztek. hol keressek?
előre is köszi!!!!!!!!!! -
benneddeck
tag
bocsi...nemtuttam hogy tilos....
de már sikerüt.....
az a poén hogy találtam fünyirás közben egy kicist rozsdás és sáros 3100-át és nem akart bekapcsolni(ki gondolta volna?...)
elvittem szervizbe és két hétig szerelték...fizettem érte 2500 HUF-t de a világitás sajnos kisült.... de igy már mükszik.....
és mégeccer bots -
-
AMD Power
titán
A BT-t ki fejlesztette ki? Nokia , Sony....!?
-
Ramius
őstag
válasz
Viktor0610 #1981 üzenetére
Köszönöm, közben találtam énis egy oldalt. [link]
-
-
Ramius
őstag
SE K320i-re kellene nekem pár ingyenes téma. Honnan tudok letölteni ilyeneket?
-
Szólista
senior tag
válasz
Viktor0610 #1978 üzenetére
A Pannon nem tiltja le a készüléket számla nem fizetés esetén,ezt az infót kaptam a 1220-n.Korrekt.
Elöbb is felhivhattam volna a 1220-at,eszembe se jutott.
[Szerkesztve] -
-
Szólista
senior tag
Ha jól tudom,akkor ha vlki eladja az elöfizetéses telefonját és később nem tudja/akarja fizetni az elöfizetését akkor letiltják a készüléket. Az új tulaj mit tud tenni ez ellen,ki lehet ezt védeni vagy mindenképpen bukta a telefont?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
AMD Power #1966 üzenetére
Első töltés kikapcsolt állapotban 10-12 óra és ennyi.
Mivel a li-ion technologiánál nincs csepptöltés, igy a töltési rendszer a feltöltés végén (hasra ütök, mondjuk 2 óra után) lekapcsol igy eléggé felesleges még utána 8-10 órán át rajtahagyni a kikapcsolt töltőn. Ártani persze nem árt de haszna sincs. -
nemma
addikt
válasz
benneddeck #1973 üzenetére
Leginkább úgy, hogy kicseréled a billentyűzet alatti LEDeket, vagy csak átszínezed, gondolom az is megoldható.
A függetlenítés itt tabu -
benneddeck
tag
hy all!!!
hogy tudnám megcsinálni a k750i-m billentyüvilágitását kék szinüre?????
ja és nemtom hogy lehetne függetleníteni egy 3100-át...
thx
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #1970 üzenetére
Ok
-
-
Hi!
Van nekem egy régi telóm,mégpedig egy Nokia 6610i.Az lenne a kérdésem,hogy csak nálam nem ismeri fel a PC Siute adatkábellel vagy nem is lehet rápakolni úgy? -
Geli
senior tag
ááá,kééész
nokia firmware update közben behalt a telóm
ki nem mozdult a kábel, egy pillanatra le nem vettem róla a szemem. amikor kb 10%nál tartott a frissités kijött egy ablak hogy nem találja a telót, próbálja újra, rányomtam újra és semmi,nem találja. azóta be se lehet kapcsolni
bocsi a kirohanásért de nagyon kivagyok,elegem van már eből a telobolnokia3250
már új kijelzőt is kellett vennem bele, mostmeg ez...ez menynibe fog kerulni? vagy dobhatom ki a kukába? -
mcs10
tag
helló!
barátom vett egy noki 6111 et!
nem tudja hogy kell kisütni vagy mit az aksit!
kikapcsolva 15 órát kell tölteni ha jól tudom vagy nem? -
-
arnyekxxx
veterán
válasz
cidalain #1936 üzenetére
nem vapozni akarok,
Nekem is pandás k310i van állitsd át bejelentkezés kérésére, akkor +2 gombnyomás mire felmegy a wapra, ennyit már véletlen nem lehet elütni
menü - beállitások - kapcsolódás - adatkommunikáció - adatfiókok - pannonWAP gprs (vagy amelyiket használja a telefonod) szerkesztés - bejelentk.kérése - bekapcsolva -
-
akasp
senior tag
motorola v3-ban milyen progival kell azt a java akármit kilőni, hogy ajava alkalmazásokat tudjak rátölteni gépről? (asszem valami java application loadert kell kilőni) kelle egy kis help
-
borzast
csendes tag
Hali Mindenki!!!!
NOKIA 6070 infraportos adatátvitel érdekelne.Segédprogi(Oxigen Express) nélkül 1 órán át küzdött(PC-re) eredménytelenül!Oxi Expressel meg lépten-nyomon megszakadt a kapcsolat.
A 7110-esemmel ua. az infraport hibátlanul kommunikál.Kell-e ilyenkor segédprogi,ha igen milyent használjak?
Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
Privátban v. citromon.
THX : borzast -
FehérHolló
veterán
válasz
Viktor0610 #1952 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
FehérHolló #1951 üzenetére
Nem gond, csak az olvasó lássa a kártyát, tehát a SIM működőképes kell legyen a folyamathoz.
-
FehérHolló
veterán
Sziasztok!
Kerestem, és találtam. [link]
Ehhez kapcsolódóan annyi lenne a kérdésem, hogy nem baj, ha a kártya, amiről másolni/másoltatni szeretnék, régifajta (olyan 6 éves körüli)?
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Sharp 770SH első töltése van, elég neki 12 óra formázótöltésnek, vgay többet töltsem?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Viktor0610 #1947 üzenetére
Naés bluetoothal lehet gépre tölteni cuccokat?
-
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Bluetooth vagy az USB jobb szerintetek? Én beszereztem egy bluetooth-t a telefonhoz és azzal rakosgatom rá a gépre a zenéket. Melyik a jobb ez avgy az USB?
-
nemma
addikt
válasz
benneddeck #1942 üzenetére
Tök mindegy mi a baja, ha nem ért hozzá ne szedje szét, erre való a szervíz
-
benneddeck
tag
válasz
Darth Mumus #1940 üzenetére
hát sztem hogyha a hangszoro kábele nem forrasztos akkor lehet h csak kicsuszott a foglalatbol ha meg megtört a kábel akkor azt is meg tudják csinálni egy pro szervizben csak olyan helyre kell vinni, ahol adnak helyette egy másik telót addig mig szerelik...
ha garis akkor sokáig tarthat... -
nemma
addikt
válasz
Darth Mumus #1940 üzenetére
Ha csak nem vagy szerelő a SE márkaszervízében, akkor jobb lenne ha mégiscsak beadnád, más esélyed nincs.
-
Darth Mumus
tag
Sziasztok!
Támadt egy érdekes problémám: az alíg 2 hónapos SE K800i-mel nem tudok telefonálni mert nem hallom amit nekem mondanak de amit én mondok azt a másik fél halja.
Kicsit érdekesnek találtam ezt a dolgot és kérnék mindenkit hogy ha van valami ötlete hogy mit csináljak vele akkor azt írja meg légyszíves mert nem akarom beadni a szervízbe csak ha minden kötél szakad. -
cidalain
veterán
válasz
blueMerle #1937 üzenetére
értem, háát akkor nagyon úgy néz ki hogy ez benne van pannonilag...
csesszék meg.
ráadásul ez a telón levő szoftverben van benne (jól értem?), úgyhogy kiszedni is csak úgy lehetne, ha új firmware-t nyomnék rá - akkor meg veszik a gari...
én is jobban kedvelem az origi független telókat, de ha már egyszer csomagot kellett váltani, akkor kapóra jött hogy fika pénzért (6990) odavágnak egy telót is mellé (én csak használom, szal nem lényeg milyen, hogy néz ki, viszont az ilyen idétlen funkciótlan baromságok felnyomják az agyamat...)
lehet hogy direkt teszik ilyen könnyen elérhető helyre? ha véletlenül benyomom akkor is tuti a 40 FT lehúzás? (280 FT / 7 alkalom = 40 FT / kapcsolódás 1 másodperces időtartama)
királyságez olyan tékozló homáros sztori lesz lassan...
és ha beviszem nekik a pannonba hogy szedjék ki?
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
cidalain #1936 üzenetére
Azért nem mindegy, legközelebb kérlek pontosan írd le
Barátom, kérlek tekints meg egy Voda live-os készuléket. Szerinted a live! az kell mindenkinek? Te féláron hozzájutsz a telóhoz, cserébe el kell viselned ezeket a ''hasznos'' funkciókat.
Ha nem lenne egy telós boltom, akkor sem vennék szolgáltatói telefont. -
cidalain
veterán
válasz
blueMerle #1935 üzenetére
k310i pontosan a modell
és ezeket nem lehet átállítani a gyártó odarakja mert nekem az kell úgy gondolja?
hasznosabb lenne nekem helyette pl az SMS írás...
szándékosan nyomom meg igen, de ugye megszokásból. nem vapozni akarok, hanem a főmenübe lépni...da ha már hozzászokom a telóhoz akkor se legyen már ez ott, mert nem használom...
balfék cégek
(esetleg valami program amivel bele lehetne mászni a telóba, és több beállítási lehetőség lenne, mint a telefon menüben?)
a wap beállítás átállítása: tegnap próbáltam a beállítások (vagy szerkesztés) gombra mentem, egyből megint csatlakozni akart... kész. van esetleg olyan hogy wap kikapcsolása? igen - nem
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
cidalain #1934 üzenetére
Tehát van egy T310i -d.
Az a funkció a wap gyorsgomb. Gyanítom hogy nem megnyomódik, hanem megnyomod, megszokásból. Legjobb tudomásom szerint ezzel semmit sem tudsz kezdeni, esetleg egy paramétert állíts átt a wap-beállításokban de olyat, amire emlékszel, és így nem fog tudni csatlakozni. Ha pedig használni szeretnéd a wapot, visszaállítod. -
cidalain
veterán
telefon: sony-ericsson 310i
gyárilag (vagy szolgáltatóilag??) a kijelző alatti jobb felső gombra a WAP van beállítva (ez a kijelzőn is kiíródik). ezt szeretném átállítani. csak nem találtam meg ezt hol kéne.
problémám, a régi telón ott az a gomb a főmenüt hívta elő, így néha megnyomódik, és egyből kapcsolódni kezd. utnáa aznonnal kinyomom. nem foglalkoztam vele amig meg nem jött az első számla 2 hete. 7 db kapcsolódás 280 Ft. Na ilyet viszont nem akarok!!!
hol lehet ezt átállítani?
illetve hogy lehet e a számgombokra funkciót rendelni. nem telefonszámot gyorshívásnak (azt már sikerült), hanem funkciót (pl ébresztő = 5-ös gomb hosszan nyomva vagy ilyesmi)
előre is köszi -
hool
aktív tag
Üdv!
Nokia 7373hoz Kingston microsd az ajánlott?
Ennél tud vki olcsóbban? [link]
Kábelre uez, melyik ajánlott, hol a legolcsóbb.
Köszönöm!
[Szerkesztve] -
nemma
addikt
válasz
benneddeck #1930 üzenetére
Mindkét optika 2mpx-es, AF-es, talán ez volt az utolsó Walkman, amiből nem hagyták ki az AF-t
Mod: Jah, de aztán tettek a W610-be is, nem? Én már nem bírom követni
[Szerkesztve] -
nemma
addikt
Na jó...
Szóval a szavaidból én azt veszem ki, hogy a médialejátszó fontosabb neked, vagyis a W810 ajánlanám, aminek a kamerája is elég jól teljesít(az van benne ami a K750i-ben is) és normális fülest is kapsz hozzá, vagy ha úgy tetszik, akkor átalakítót
Ilyen szempontból az U600-úgy vélem-felejtős -
benneddeck
tag
válasz
Viktor0610 #1927 üzenetére
pffffffffffffffffffffffffffffff ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
télleg...... tod csak igy hogy zene+samsung, arra a két kijelzös kétoldalu telóra assssszzociáltam........... telefonokbol nem vok kocka...meg ha jobban belegondolok semmiböl sem1
-
válasz
benneddeck #1926 üzenetére
Az U600 nem két kijelzős típus, az az F-sorozat.
A sajnos j-vel írandó, nem ly-vel. -
benneddeck
tag
hát ez fogós kérdés...... se sztem az u600-nál több a meghibásodási lehetőség pl. két oldalán kijelző összetörnek stb.
sztem a W810i-nek is komoly a kamerája, az u600-at salynos még nem ismerem közelebbrőlszerintem ezek alapján valami más tulajdonságukat kell összehasonlitanod....
-
Vato
csendes tag
Az a baj srácok nagy benem a dilemma mit kéne venni
Egy samsung u600
vagy Sonyericsson w810i
Egyik kamerába jobb de nem tom milyne hagzása van
Másik meg hangzásban jobb mert elvégre walkman
Nekem mindkettö fontoslenn emrt olyat szeretnék ne kelljen mp3 mast is vennem ezért vacilálok -
válasz
benneddeck #1923 üzenetére
Sz.tem a linkelt átalakító helyett vehet egy HPM-70-et is, és ha nem tetszene neki a fülhallgató felének hangzása, még mindig hozzákötheti a meglévő Panasonic-fülesét.
-
benneddeck
tag
-
Vato
csendes tag
Jogos a felvetés érted arra akrok kilyukadnai pl te esetedben egy sony mp3 lejátszó középkategoriás azzal egynlő hangzást add le-e a telo vagy sem?mert pl roszabb a fülese mert ugyebárt hjó füles kb 3 zer (pana)azzal lehet javitani hangzáson,csak mobilba nincs ilyna lehetöség szerintem
-
Vato
csendes tag
Szerintetek mennyire tud leadni egy mp3 mas mobil(pl u600 vagy W810i) olyan hangzást mint pl egy mp3 lejátszó?
-
benneddeck
tag
válasz
Remittenda #1916 üzenetére
hát az a igasság hogy nekem egy SE K750i-hez kéne mer lejácca az mp4-et de probálkoztam és ugy tünik hogy 3gp-vel is meg tudom oldani hogy hasonlóan élvezhető legyen a video csak sokkal nagyobb :S
de ha vki tudna adni egy pontos programnevet azt nagyon szépen megköszönném...sőt előre megköszönöm! -
mcs10
tag
hali!
van olyan bluetooth adattároló vagy adapter aminek van alapból tárhelye?
tehát nincs pc a közelben csak a mobil meg a bluetotth adapter/tároló amire áttudom rakni a fájlokat pc segítsége nélkül?
csak mert nem bővíthető a memóriája telcsim és azért kéne ilen ha van....
van ilyen? -
Remittenda
aktív tag
válasz
benneddeck #1915 üzenetére
Ha konvertálni akarsz, akkor inkább ott a Super illetve a Xilisoft! A Super még free is! És nem egy túl bonyolult darab, ellenben gyors és sokat tud!
-
benneddeck
tag
válasz
Viktor0610 #1914 üzenetére
egy AllOK szoftverrel probálkozok és annyi a probléma, hogy nincs ilyen beállítási lehetőség a programban... beállitom majdnem ugyanienre a beállitásokat és rákattolok hogy CONVERT és kidob egy üzit: ''Mission Accomplished'' vagy vmi iesmi....
a szoftver neve: Allok Video to MP4 Converter, Allok 3GP PSP MP! iPod Video Converter
a ''lányok''-ért meg bocs -
válasz
benneddeck #1913 üzenetére
Sokat segítene a probléma megoldásán, ha a ''lányok'' tudnák, milyen programmal próbálkozol, ill. milyen hibaüzenetet ad, mikor konvertálnál...
-
benneddeck
tag
heló lányok!
megint kéne egy kis segitség ennek a rózsaszín hangfalos lámának!
nem tudok ien formátumba videót konvertálni:
Format: AAC, Mono, 16.000 kHz
Apple MPEG4 Decompressor, 176 x 144, Millions
Movie FPS: 15.00
Playing FPS: (Awailable when playing)
Data Rate: 26,67 KB
Normal Size: 176 x 144 pixels
Current Size: 176 x 144 pixels
ha valaki segítene azt nagyon szépen megköszönném!
elöre is THx -
nemma
addikt
válasz
Viktor0610 #1910 üzenetére
Jaaaj, de ha direkt összerak egy ilyet, csak nem vesz már recsegős vacak műanyag előlapot meg gumi gombokat
-
-
eastsider
nagyúr
Hy
6610i-hez hl lehet olcsón (?) ha lehet 1általán gyári elő, hátlapot, billt venni?
~1500 a bill 3600 az -elő, -hátlap, majdnem ennyit ér az egész teelefon, de nekem pont jó, és tetszik is
csá 524b1
[Szerkesztve] -
benneddeck
tag
köszike a linkeket meg mindent!!!!!!
-
Ricardo
titán
válasz
benneddeck #1897 üzenetére
A 2 gigásat kezeli (tapasztalat), hogy azon felül látja vagy nem azt nem tudom ,sosem próbáltam. Ha bemész egy boltba kérdezd meg mennyi és próbáld bele a 4 gigást és nézd meg hogy eszi vagy nem.
-
Szólista
senior tag
válasz
benneddeck #1903 üzenetére
De itt a ph!-n is árulnak:[link]
-
Szólista
senior tag
válasz
benneddeck #1903 üzenetére
Itt árulnak 2Gb-s karit 6500-ér.[link]
-
Jégkokó
veterán
válasz
benneddeck #1900 üzenetére
A memory sitckek sose voltak olcsók, ez a legnagyobb hátulütője a sonynak, hogy a saját kártyáját támogatja csak.Míg más gyártók már leginkább a micro sd t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR