Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
Sziasztok !
Segítségre lenne szükségem ( vagy tudja-e valaki, hogy kit keressek ebben a témában? ) , a következőben ( elnézést, hogy itt kérdezem, de nem találtam pontos fórumot, ráadásul ez egy régi telefon ) :
Kedvesemnek van egy Xperia Mini Pro 2 ( SK 17i ) telefonja , csak ezt szereti mert kicsi és nem is igazán használ mobilt, és egy beázást követően vettem egy ilyen vodás telót, de azt nem tudták függetleníteni nekem, most vettem hozzá egy független alaplapot, de semmit nem tudok kezdeni vele, mert bekapcsolás után csak egy fehér háromszögben egy felkiáltójel jelenik meg..
Gondolom rá kellene töltenem valamit, de én annyira nem értek ezekhez, hogy fogalmam sincs, hogyan csináljam, mert hiába kötöm össze a laptoppal a telefont a töltőkábelen keresztül, nem történik semmi, szóval nem tudom, hogy tudnám magára a telefonra "rávarázsolni" , amit letöltenék a laptopra..A válaszokat előre is köszönöm, további kellemes napot kívánok !
Üdv!
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest