Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
Sipi16 #11097 üzenetére
Igen,ez igaz,de bizonyíték híjján a szülő sem fog tenni semmit,pláne hogy egy szülő inkább a saját gyerekeinek hisz.Ha a srác előadja a rendőr apjának,hogy márpedig ő semmit nem tett,feljelentheti a manusz azt,akinek alapból több mint 10000 Ft-os kára van,mert megvádolta.Szóval lehet,hogy többet árt,mint használ...Magyarországon vagyunk emberek
-
Sipi16
őstag
válasz
zombinyul #11090 üzenetére
Ez nem old meg senkit. Szólni kell a gyereknek és ha leszarja a dolgot akkor ciki\nemciki alapon az apjáékkal kell beszélni. Fenyegetni nem éri meg egymást, mert sose sül ki jó belőle. Nekem már volt pár balesetem és még egszer sem tört be kijelzője a telefonomnak. Egyszer sikerült elintéznem egy kijelzőcserét gariba, de azt most inkább nem írnám le ide...
zombinyul: Olvass alapelveket és használd ki a fórum által kínált lehetőségeket!
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Talán itt hamarabb kapok választ.Öcsémnek van egy Nokia 6230-as teloja és nem tudni miért nem fogadja el a biztonsági kodot,nem változtatta meg.Van rá valami mod,hogy lenulázza? Köszi
-
zombinyul
addikt
Bocsi,hogy így mindenkinek külön "címezve" válaszolgattam,de úgy gondolom így egyszerűbb.
Sziasztok. -
zombinyul
addikt
válasz
ész ventura #11086 üzenetére
Szia.
Neked nincsenek különféle mappák felismerve számítógép által,ha a gépre rádugod a memkarit?Mert lehet,hogy ott nem a megfelelő mappába helyezted be a fájlt,és akkor ott van a kutya elásva
Vagy ha ezzel nincs probléma,ajánlom figyelmedbe a bluetooth,vagy az adatkábel használatát,azzal sikerülnie kell.
Nem vagyok otthon LG-k terén,ennyit tudok segíteni.Nem vagyok azzal sem tisztában,hogy a kis LG hogy áll Javas alkalmazások futtatása terén... -
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
Szia!
Neked csak annyit tudok ajánlani,hogy a beállításokon belül tedd a hálózatválasztást kézire.Majd ott meg kell a hálózatot találnia,utánna pedig tedd vissza automatikus keresésre.
Ha ez sem segít,akkor pedig nincs más csak szoftferfrissítés,vagy a telefont teljesen visszaállítod alapra,gyárira.annak segítenie kell.
Gondolom újraindítást próbáltátok,igaz? -
zombinyul
addikt
válasz
Tothgera30 #11089 üzenetére
Okozz neki Te is hasonló károkat,és akkor egyenlítve van a dolog.szemtanú volt?Akkor még nincs veszve a dolog.Bár úgy tudom,20000 Ft alatt a rendőrség nem foglalkozik semmivel...
-
-
gir01
csendes tag
válasz
Tothgera30 #11085 üzenetére
Jelentsd fel, anyagi károkozás miatt, bizonyíték: számla, vagy a barátokkal egy kocsmai itókálás után verd szét a száját, mert csicska ember miatt én nem fizettem volna ki 11.000ft-ot.
-
zotya7895
csendes tag
Szevasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem
Tehát van egy olyan (beállítás) vagy mi hogy le titkosítja a telefont tehát a másik fél nem látja hogy milyen szám hívta ezt a (beállítást ha az) akkor azt hogy kell feloldani?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Remélem érthető voltam -
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Láma kérdés, biztosan tudtok segíteni!
Letöltöttem játékokat a netről PC-re executable jar formátumban. Micro SD kártyára rámásoltam majd a kártyát betettem a LG KE970 Shine-ba. HOgyan tudnám működésre bírni a játékokat, ugyanis nem is látja őket a memóriakártyán, pedig rátöltöttem.Köszi
-
Üdvözletem minden szerencsétlenül járt telefon tulajdonos számára. Sajnos elég rossz hétvégém van, mert Csütörtökön (hát nem az én napom, az biztos) nem az én hibámból (neki löktek egy ajtónak) és a zsebemben lévő mobiltelefonnak (ami tokban volt), megrepedt a kijelzője. Másnap irány a szervíz, és gondolom hogy gariban megcsinállják, de nem. Ez törés, és fizetnem kell. Legomboltak róllam 10340ft-ot egy kijelzőért a Nokia 5310-be, illetve a szervíz díjját, és kértem még egy új előlapot. Nagyon boldog vagyok, mert az illető, aki meglökött, biztos hogy nem tudja majd kifizetni nekem a károkat, illetve (rosszabb esetben) el se vállalja a felelősséget. Nem tudom most mit tegyek.
-
gir01
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Tesómnak egy Samsung SGH e250 mobilja van. A baj az, hogy elnyomta valamilyen kóddal az osztálytársa a telefont, és nem engedi fel a pannon hálózatára. Valószínűleg tartom, hogy valamilyen kóddal letíltotta a gsm-et a telefonon, csak egy jó szivatás miatt.
2. Samsung Omnia i900 alatt milyen iGO 8-at tudok feltenni számítógépről, sajnos én nem kaptam iGO-s Omniát. T-Mobile-os a drága, ha számítana ez valamit.
Előre is köszönöm a segítséget!
GiR 01
-
zombinyul
addikt
válasz
#35692544 #11078 üzenetére
Én semmi kivetnivalót nem véltem felfedezni az N-széria mind összeszerelési minőségében,mint anyaghasználatában.Példának az N70-es,az volt az első N szériás Nokia,de kiváló telefon,nem fagyogat,se semmi,nem értem mi a problémád vele.Egyedül talán az N81-es,vagy az N95-ös az,amivel problémák lehetnek(persze csúszka terén),de azok közt is van kivétel.Motorolák közül viszont rengeteg ganaj.
Azt viszont pláne nem értem,hogy hogyan jön ide az N szériaTudtommal 6680-as a szóban forgó készülék.
A Nokia pedig komolyan egy király márka,legalábbis a Motorolajhoz képest biztosan.
-
zombinyul
addikt
válasz
Ricardo #11077 üzenetére
Szinte kivétel nélkül mindnek az volt a baja,hogy teljesen új telefon volt,mégis elfelejtette egyfolytában a beállításait,az időt,mindent.Fogta,leformázta a memkarit csak úgy magátl(amelyikben volt,viszont volt nekem alap Moto is,az ugyan ezt csinálta,persze bővítmény nélkül),az akksija valami katasztrófa,hamar elhasználódik.Mindezek szinte kivétel nélkül kijöttek a Motorláimon,vigyáztam rájuk,szerettem őket,persze amég be nem telt a pohár...
-
válasz
mrlujoak #11080 üzenetére
Dehogy következik a telefonok szoftverére. Egy kanyi szó sincs róla ebben a doksiban. Vagy félreolvastam valamit?
"A jelen Megállapodás értelmében a „Szoftver” kifejezés jelenti összességében: (i) a fent nevesített szoftver terméket (ii) a lemez(ek), CD-ROM(ok), elektronikus levelek és mellékleteik vagy egyéb, a jelen Megállapodásban rögzített adathordozók minden tartalmát, ideértve a CD-ROM-on, elektronikus levélben vagy weboldalon keresztül továbbított szoftver tárgykódját (iii) digitális képeket, tárolt fényképeket , clip art-okat vagy egyéb művészi alkotásokat („Tárolt File-ok”) (iv) kapcsolódó írásos magyarázatokat és egyéb lehetséges, ehhez kapcsolódó dokumentumokat („Dokumentáció”); (v) betűtípusokat (vi) frissítéseket, módosított verziókat, kiegészítéseket (együttesen „Frissítéseket”) - amennyiben ilyenek léteznek – és amelyeket Nokia a jelen Megállapodás értelmében Önnek átad."
Nope.
-
Addig senkit nem érdekel, de ha bármilyen okból kifolyólag fény derül rá - mondjuk beadod hivatalos szervizbe a telefonod, és ott egy buzgómócsing észreveszi, rárepül és jelenti...
mrlujoak
-
klambi
addikt
még lenne 2 kérdésem!
azt írja a nokia a leírásban, hogy WAP 2.0, xHTML böngésző HTTP/TCP/IP stack-en keresztül...ezt hogyan toom beizítani, a másik meg az hogy milyen formátumokat tud a telefon megjeleníteni,kezelni, txt azt tudom, de mit még, gondolom html-eket is mert van rajta opera mini...
doc pdf? vagy valami hasonló? -
Ricardo
titán
válasz
murlough91 #11075 üzenetére
V8 ra nem hiszem hogy menne egy az egyben, a többi határeset.
Azt neked kell eldöntened hogy mennyire fog hiányozni a symbian, és annak bővíthetősége.Szerk:
Zombinyúl: Mi akasztott ki ennyire a Motorolán? -
zombinyul
addikt
válasz
murlough91 #11075 üzenetére
Szia!Igen,el tudnád cserélni,de NAGYON NEM ÉRI MEG!Nokia-Motorola nagyon nem egy kategória,Motorolám több is volt(sajnos)szoftveri hulladék,megbízhatatlan szutyok.Nokiánál nincs jobb.Esetleg ajánlok Sony Ericssont,vagy Samsungot,de Motorolát semmi képp.Ez jótanács.Motorola=retek,Nokia=király
-
murlough91
csendes tag
hali.nekem van egy nokia 6680-am es elszeretnem cserelni egy motorolara.ezek kozul valamelyikre: v3i, RAZRxx (v3xx), vagy v8.hasznaltan nagyjabol egy arban vannak max a v8 er kicsit tobbet.kerdesem h eltudnam-e cserelni es h megeri-e?
-
válasz
mrlujoak #11072 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyértelmű. Főleg az Apple kapcsán megy a huzavona, hogy az EULA egyáltalán érvényes szerződés-e, lehet-e ez alapján pert indítani/büntetni. Mindemellett egyértelmű, hogy a garancia elveszik az ilyen módosításokkal, már csak azt nem tudom, hogy kit érdekel, hogy a user otthon lecserélte a menüt?
-
_az
senior tag
válasz
mrlujoak #11072 üzenetére
na igen, de ez gondolom konkrétan a SE szoftverére igaz. ez végül is érthető, mert nem akarják, hogy a konkurencia kémkedjen
na de hogy ez a debranding miért illegális... ez csak azért b*sztat, mert a telefonjaik fele nem live menüs, azokkal nincs is ilyen macera. akor miért kell összeb*szni a készülékek másik felét? nem értem.
mindenesetre nem akarok sem imeit cserélni, sem a hálózati csatlakozásokat megpiszkálni, csak legyen gyorsabb a szoftver és ne legyen tele ezzel a nyomi piros mintával. aszittem live menü néven csak ott lesz az instant "live" csatlakozás gombja, de tévedtem, tele van sz*rva a teló
-
A telefonod használati útmutatójának vége felé (legalábbis a Sony Ericssonok használatijában arrafelé van) van/kell lennie lincencszerződés ismertetésnek.
Ez a SE-ok esetében írva is szerepel, mégpedig:
Végfelhasználói licencszerződés
A gyártó nem kizárólagos, át nem ruházható és át nem engedhető licencet ad Önnek, mint a Készülék felhasználójának, a Szoftver használatára kizárólag azzal a Készülékkel együttesen, amelyre a szoftvertelepítve van, illetve amellyel a Szoftvert szállítják.
A jelen dokumentum tartalma semmiképpen nem értelmezhető úgy, hogy a Szoftvert eladták volna a Készülék felhasználójának.
Ön nem másolhatja, módosíthatja, terjesztheti, vagy fordíthatja vissza a Szoftvert vagy annak bármely összetevőjét, nem elemezheti annak belső felépítését, más módon sem változtathatja meg azt, és semmilyen egyéb módszert nem alkalmazhat, amely arra irányul, hogy megismerje a Szoftver vagy annak bármilyen összetevőjének forráskódját.
A félreérthetőség elkerülésé érdekében, Ön bármikor jogosult átadni a Szoftverhez kapcsolódó összes jogát és kötelezettségét harmadik félnek, de kirárólag azzal a Készülékkel együtt, amellyel a Szoftvert kapta.Ez elég emészthető formában tálalja, miért is illegális a szoftvert módosítani.
Mint ahogy a Te szolgáltatóval kötött - és idézett - szövegben is szerepel, mind az IMEI (hisz az is a szoftver része) mind maga a telefonon futó szoftver módosításának büntetési tétele van. Be is írtad a hatályos btk ide vonatkozó paragrafusának számát.A szolgáltatód "csak" az IMEI módosításával kapcsolatban nyilatkozik írásban, mert az ő szerződése veled ezen keresztül fűződik össze.
Ezen felül Te nem csak a szolgáltatóval szerződsz, hanem a készülék gyártójával is, ezt pedig a Garancialevél és a készülék átvételével ismersz el, illetve tekintik érvényesnek.mrlujoak
-
válasz
philoxenia #11069 üzenetére
Szavadon foglak, pont kéznél van az E51-esem vásárlásakor kötött nyilatkozat.
"Jelen nyilatkozat aláírásával büntetőjogi felelősségem tudatában vállalom, hogy a készülék IMEI-számát nem változtatom meg, egyidejűleg tudomásul veszem, hogy az IMEI-szám megváltoztatása az 1978. évi IV. törvény (Btk.) 300/C paragrafus szerinti számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény, illetőleg a 300/E paragrafus szerinti, a számítástechnikai rendszer védelmét biztosító technikai intézkedés kijátszásának tényállásába ütközhet."
Bár a törvényeket konkrétan nem olvastam (még) el, a szerződésemben nem szerepel abszolúte semmi más, ami ehhez a témakörhöz kapcsolódna.
-
válasz
mrlujoak #11067 üzenetére
"Ilyetén beavatkozások büntetési tétele a hatályos BTK-ban megtalálható."
És a BTK-ban merrefelé leledzik az ilyesmi? Tekintve, hogy a gyártóval nem írtam alá semmilyen EULA-t (ami mondjuk alapból egy jogilag labilis intézmény), hogy lenne a telefon az ő tulajdona?
Ami egyértelműen illegális, az a rádió ROM/baseband/mikor-hogy-hívják módosítása, de ez se azért, mert az ő tulajdonuk lenne, hanem mert befolyásolhatja a rádiós hálózat működését. Ugyanez az IMEI-re.
A baseband fölött futó zárt/nyílt operációs rendszer már nem tartozik ebbe technikai szemszögből. Aztán persze bikkfanyelven mindent ki lehet magyarázni, de eddig az összes módosítást legfejlebb a DMCA-val támadtak, nem pedig "ez a mi tulajdonunk, nem nyúlhatsz hozzá" szöveggel.
-
Szia!
A telefon szoftverének bárminemű módosítása (debrandelés, modding stb) illegális művelet, ugyanis a telefonodon futó szoftver a mobilt gyártó - jelen esetben a Sony Ericsson - tulajdona.
Ilyetén beavatkozások büntetési tétele a hatályos BTK-ban megtalálható.Ennek ellenére ez, itt a fórumon nem tabu, van külön moddolással, mobiltuninggal foglalkozó topik is.
A SEUS szóbaállni szóbaáll a telefonoddal, csupán újabb, frissebb szoftververziót nem tud neki adni.
Arra viszont figyelj, hogy ha lecseréled - mert otthon Te is le tudod cserélnia megfelelő segédprogramokkal (FAR, Xs...) - a szoftvered a gyári SE szoftra, akkor utána ne is csatlakoztasd a SEUS-szal, mert az az IMEI alapján visszateheti a gyári, Vodafone live!-os szoftvert!mrlujoak
-
zombinyul
addikt
válasz
klambi #11064 üzenetére
Pedig nem írt.
A Java valóban szabad nyelv,de közel sem olyan nyílt platform,mint a Symbian.Ezekre csak korlátozott a lehetőség programírás terén...Sajnos,pedig én is szívesen vennék egynéhány okosabb Javas progit,tekintettel arra,hogy a 6260-ason kívül nekem is csak Javas telóm van...
-
_az
senior tag
hello!
valaki kérem világosítson fel!
adott egy sonyericsson vodafone-os készülék. azt még megértem, hogy hálózatfüggő, ettől kedvezményes. na de rárakták azt az okádék vodab*zi menüt, ami még lassú + ocsmány.
meg akarok tőle szabadulni.
tehát nem kártyafüggetleníteni, csak sony ericsson menüssé szeretném tenni.
ez elvileg az un. "debranding" hadművelet és gari vesztéssel járhat.ez illegális? ergo itt a fórumban tabu? vagy van esetleg egy házi-mobilbarkács topic erre a célra?
hogy tudnám otthon a firmwaret sonyra frissíteni? a hivatalos SEUS ne máll szóba a telefonommal, gondolom a vodkafone firmware miatt...köszi és bocs, ha tabu téma!
-
mrpea
csendes tag
Sziasztok!
Gondom akadt az előbb a telefonommal (Nokia 6270, a lényeg, hogy S40-es). Telefonálás közben elment a hang, maga a készülék kicsit belassult, majd olyanokat írt ki, hogy "Segélyhívás" (miközben valaki mással beszéltem, és eszem ágában nem volt 112-t hívni), meg hogy "Hiba a hálózatban". Vagy 5-6 alkalommal ismétlődött ez meg különféle variációkban minden próbálkozásnál; fél órán belül. Úgy vettem észre, hogy a térerő is ingadozott.
A SIM-emet átraktam egy Siemens M35-be, mellyel semmi gondom nem volt, minden tökéletes volt, tehát elvileg a Nokia a problémás, nem a hálózat. Kérem, hogy aki már járt hasonló cipőben, szóljon! Köszönöm szépen!
üdv,
mrpea -
Tristis
őstag
Sziasztok!
Nokia 3120c, 6300, 5310-et összehasonlítva mit gondoltok, melyik mellett mi szólt?
Előre is köszi a válaszokat! -
ko9
addikt
Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Samsung D900-on hol lehet beállítani, hogy a képeket a kamera a memókarira mentse??? Mert akármit csináltam, csak a telóra mentette, és egyenként lehetett átrakni a kártyára...
Köszönöm a segítséget!
Üdv: ExPeacer -
copin
őstag
Mennyien dolgoznak a komáromi Nokia gyárban?
@#11001 Még szerencse hogy máshol megválaszolták. Az edge-el azonos a cdma2000, sávszélben.
-
student
őstag
faterom leejtette a nokia 6070-jét és betörött a kijelző. olcsóbb egy újat telót venni mint kicseréltetni ebbe a szutyokba a kijelzőt?
-
zombinyul
addikt
válasz
klambi #11046 üzenetére
www.nokiaprogramok.hu(beregelés szükségeltetik)
www.zedge.net
www.mobilozz.hu
Más nem nagyon jut esze,be...Google gondolom megvolt igaz?Pl...programs for Nokia 6600 slide vagy valami...Sajos nincs időm most keresgélni,épp megyek lefeküdni,de holnap megnézem Neked,ha addig nem találsz valamit. -
klambi
addikt
szevasztok!
Hol találok jó kis progikat, nokia 6600slide hoz, mert eddíg sonym volt és ehhez nem toom merre lehet jó dolgokat találni... -
manoarc
senior tag
(#11029) kérdésre vki esetleg ?
-
14adam
addikt
Köszönöm
-
14adam
addikt
Hello egy motorola e398-at meddig lehet bővíteni?
-
zombinyul
addikt
válasz
Algieba #11037 üzenetére
Szia!
A flash menü tudomásom szerint azt takarja,hogy a menóben különféle animációk jelennek meg.Hogy miért lenne jó Neked,azt nem tudom,ezt magadnak kell eldönteni...
Java-s naptár pedig tudomásom szerint csak Symbian alapúak van,amely értelemszerűen a W200-asra nem lesz jó.Szóval az kisesett-persze lehet hogy nekem hiányosak az infoim.
A Sony Ericsson alap telefonokat én is szeretem,a T280-as nekem tökéletes,csak nagy kár érte hogy nem minden téren megbízható -
Algieba
őstag
Régebbi telefonommal kapcsolatban lenne két kérdésem (SE W200):
Mi a csuda flash menü és miért lenne jó nekem?
Van-e olyan java alkalmazás, ami majdnem olyan jó naptár, mint a Nokia szervezője? (Kicsit fárasztó, hogy csak találkozó adható meg, én viszont mindenféle eseményt, emlékeztetőt a telefonomba írok be. Ezért kellene egy jobb Naptár.)
Egyébként semmi bajom az alap SE telefonnal.
-
zombinyul
addikt
válasz
Cyberboy25 #11034 üzenetére
Nem,ezt nem tudtam
Akkor megfontolandó a dolog...
Viszont Viktor0610-nek igaza van,ha nem rendelkezik a készülék Magyarországi garanciával,akkor valóban említésre sem érdemes.Viszont eladásnál bajok lehetnek belőle,legalábbis ha egy hozzáértő usernek kívánod a telót eladni. -
válasz
Cyberboy25 #11034 üzenetére
A művelet valóban garanciavesztéssel jár, de véleményem szerint teljesen mindegy, ha eleve nem rendelkezik magyarországi jótállással a telefon.
-
kajos21
csendes tag
beraktam egy képet,amiről szó van...érdekes
írtam a nokiásoknak,hát kiváncsi vagyok mit írnak vissza!!
ez magyarország,válság van,nem tellik szoft frissítésre!
ha kapok választ(ha kapok),akkor beírom a válaszüzenetüket ide hát ha tudok másoknak is segíteni ez ügyben,persze ha nem csak Én "szenvedek" ezzel a problémával!!
szép napot amúgy mindenkinek!!bár errefelé eléggé esős a téma...
[L:/dl/upc/2009-05/28/202982_bv7whjjhmdqf9kgd_nevtelen.jpg][IMG:/dl/upc/2009-05/28/202982_bv7whjjhmdqf9kgd_nevtelen.thumb.jpg]
[/IMG][/L]
-
zombinyul
addikt
válasz
kajos21 #11028 üzenetére
Nekem 6260-as Nokiám,meg 1112-esem van,a többi márkáról nem is beszélve,van szinte minden
Amúgy ez már szégyen ami ebben az országban megy...Az ember még egy szoftvert sem tud megoldani a telefonján...Szörnyű
Az meg érthető,hogy nem dől össze a világ,de akkor is,nem rossz dolog,ha az ember telefonján friss szoftver van,még ha az aktuális jól működik is.Az infókat/segítségeket pedig nagyon szívesen,én is örülök,ha nekem problémám van,és segítenek,ennek fejébe tőlem is el lehet várni
Legalábbis ha tudok.
-
manoarc
senior tag
Sziasztok !
N95 8GB telcsin , a Fring programmal ha skypeozni szeretnék , akkor a bt headsettel ez megoldható szerintetek ? Még csak a gyári vezetékessel próbáltam,azzal ment.
Köszi ! -
kajos21
csendes tag
válasz
zombinyul #11027 üzenetére
nem próbáltam még,de akkor valószínű írni fogok nekik,köszi ezt az infót is!!
nem értem hogy miért nem tudom frissíteni,több magyar oldalon is olvastam hogy ez megjelent,az megjelent,innen tudod leszedni onnan tudod leszedni,aztán még sem lehet sehonnan,telepíteni meg csak a gyári programmal lehet...
na mindegy,összedölni nem fog a világ,de hamár más is hozzájuthat a frissítésekhez más telefonokhoz,akkor már Én is örülnék neki...tök jókat olvastam pedig ezekről a frissítésekről...
nokia oldalon is körülnéztem már,be kellett írnom egy kódot,ami az akksi alatt van,egy rublikába és kiadta hogy ez és ez a szoft található...de ott sem írt ki olyat hogy frissíthetem vagy valami,csak annyit hogy jelenleg milyen verziószámú szoft van rajta!
na mindegy,ez van!!
azért tényleg köszönöm az infókat/segítségeket!
neked amúgy milyen Nokiád van??
-
zombinyul
addikt
válasz
kajos21 #11026 üzenetére
Persze,annál nincs jobb,ha új szoftver van a telefonon.Azt nem csodálom,hogy a telóvan nem volt baj,bár az utóbbi időben sok Nokia meghibásobik,az E90 egy kíváló telefon.Próbáltad már,hogy a Nokia honlapjáról elérhető(persze a www.nokia.hu-n) internetes segítséget igénybevedd?Van internetes ügyfélszolgálat,kértem én is a segítségüket,maximum 2 nap alatt válaszoltak.Hátha tudnak Neked valami érdemi információvan szolgálni.
-
kajos21
csendes tag
válasz
zombinyul #11025 üzenetére
köszi az infót,több helyen olvastam Én is ezt!!!
szuper hogy itthon ez a helyzet,2008 áprilisi frissítés a legfrissebb e90-hez,pedig azóta már 2 frissítés is piacra került!!!
próbálkoztam már minden hogy,de mindenképpen csak a gyári szoft frissítő programmal lehet újratelepíteni,ami ezt a 2008 áprilisit támogatja...
független a telefonom,még fél éves sincs,annyira nem zavar a dolog,de mindig jobb,ha egy új szoft van rajta!!láttam hogy törölték a topikot,de csak most tudtam gép elé ülni!!!
amúgy a telefonom hibátlan,sose volt gond vele,még le sem fagyott egyszer sem,és nokia márkakereskedésben vette az első tulaja...szóval nem értem...
de valószínű hogy a magyar hálózatok nem támogatják/nem támogatják még ezt a frissítést...
köszönöm azért a segítséget!!
-
zombinyul
addikt
válasz
Viktor0610 #11024 üzenetére
Szerintem a legvalószínűbb,hogy a hazai szolgáltatók nem támogatják ezt a típust.Más magyarázat nem nagyon jut eszembe...
Telefon és program hibára nem igazán tudok gyanakodni...De lehet,hogy ezek közül van alamiben a hibaa,akárcsak bennem,hogy kételkedem a dologban.
99%,hogy szolgáltatói imkompatibilitás van a dolog hátterében. -
válasz
zombinyul #11023 üzenetére
Igen, csak nem nézte, hogy közben törlésre került a topik.
Bemásolom a hozzászólását (Nokia E90 készülék):
"Olvastam több helyen hogy 2008 végén kiadtak egy frissítést 300.34.84 verziószámmal!!
a problémám az,hogy ezt nem tudom letölteni,illetve telepíteni,a nokia softwer updater nem ismeri fel,csak a 2008 áprilisiit és azt írja ki hogy ez a legfrissebb szoftver....
MI LEHET A GOND????
talán az hogy ez a frissítés nem magyarnyelvű?bár ez hülyén hangzik...
vagy esetleg az hogy az itthoni szar szolgáltatók nem támogatják,vagy nem támogatják még ezt a frissítést!!
szóval aki tud,az segíthetne ez ügyben!!
köszi előre is!!" -
kajos21
csendes tag
Üdv mindenkinek!
nyitottam egy új fórumot,mert segítségre van szükségem,a fórumot itt megtaláljátok,aki tud,az segítsen!!
előre is köszi mindenkinek!!!!!
link:
http://mobilarena.hu/tema/e90-hez_segitseg_sos/hsz_1-50.html -
Alex777
csendes tag
Sziasztok!!
A segítségeteket szeretném kérni 2 problémával kapcsolatban. Egy hete vettem egy Nokia 5800-t, és ezzel kapcsolatban lenne 2 kisebb problémám. Az egyik hogy sehol sem tudom beállítani a hívószám kijelzést. Eléggé idegesítő hogy nem tudom ki hív. Ezt hol tudnám beállítani. A másik probléma ami jobban aggaszt,az a USB kábel. Ha összekötöm a géppel a telóm akkor csak ritkán jön be az a kis ablak(+ a kis ikon a tálcán) amivel biztonságosan eltudom távolítani a gépről és nem sérül a memória. Próbáltam már a Nokia PC Suit-al is és anélkül is de akkor is csak ritkán jött be a leállítási lehetőség. Most igy elég gáz mert nem merem használni a kábelt nehogy valami gáz legyen a memóriával.Ha tudna nekem valaki 1 kis segítséget nyújtani igazán hálás lennék.
-
zombinyul
addikt
A Sharp problémája megoldodótt.Egész éjjel töltöttem(nem kikapcsolva),és reggel óta nem merült semmit.Szerintem az nem tett jót neki,hogy fék évig a szekrényben porosodott-persze végig maxon
Kezdem megszeretni a kis telefont elég kopott állapota ellenére,tervezek neki egy új házat.Legyen olyan szép mint a T280-as
-
ádika86
aktív tag
a symsmb-hez tud valaki free verziót?
-
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy XP-s ASUS laptopot akarok egy Nokia E65-ös telefonnal összehozni WIFI-n keresztül. Annyi lenne, hogy fájlt akarok küldeni és fogadni. Hogyan lehet ezt megoldani? (Ha az E65 nem jó akkor talán tudok szerezni N95-öt)
-
Gebriel
veterán
Egy NOKIA 8800 sirocco black készüléknél hogyan tudom meg, hogy nem valami kínai vacak vagy nem egy sima 8800, sirocco házban?
Köszi előre is. -
zombinyul
addikt
válasz
madarasz92 #11003 üzenetére
Nem tudom,hogy régebben mennyit bírt,egy éves a telefon,és tegnap vettem...Szóval erről nem tudok biztos információkat mondani,ezért is kértem a segítségeteket
-
zombinyul
addikt
Sziasztok.
Akadt egy kis problémám a Sharppal.Ami nem más,minthogy fél nap alatt lemerül.Igaz ebben benne van rengeteg bluetooth,és nyomkodás,de elég kevésnek tűnik ez a készenléti idő.Mit javasoltok srácok,egy kisütés javíthat a helyzetén?Vagy kuka az akksi?Esetleg a Sharpok ennyit bírnak?Válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok. -
copin
őstag
cdma2000 3g vagy 2g? Néztem cdma telefonokat és jópár 2g telefon jobb multimédiában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest