Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Kobe
veterán
egyik napról a másikra a gépem nem hajlandó elsőre elindulni, megmakacsolta magát
bekapcsoláskor a monitor stand by ban marad, a gép meg elkezd pittyegni...a pittyegés eléggé szaggatott, nagy kb2-3 mp szünetekkel és a pittyegés is elnyújtott, nem tudom ezzel mit kar jelezni....először a billentyűt maceráltam mert gondoltam annak rossz az érintkezése, akkor el is indult pár próba után, de ma reggel pl attól indult be hogy leszedtem az oldallapot és szimplán belenéztem...kutya sem érti...vmi ötlet mi ez ? me ha vmi komoylabb akkor jó volna gyorsba megtudni mert még garis a cucc -
Kobe
veterán
nem tudja valaki hogy mért van az hogy egy oldalnál ami mindenkinek bejön nekem mért ír egyszerűen minden frissités után 404 es hibát az uw ? firefoxom van, és a [link] lenne ami ismerősök közül mindenkinek bejön csak nekem nem :S pls help, cookiekat má töröltme
-
Kobe
veterán
csumi
gondom volna : 5.1 es cucc van rákötve integrált karimra, 3 kimenet, és ugye 5.1 es módban le van kötve a mikrofon bemenet is, asszem a sub szolal meg azon
a probléma : warozás közben jólenne a folyamatos kapcsolat többiekkel, amihez mikrofon kellene de a probléma h 5.1 ben ugye foglalt a miki bemenet
kérdés : valami apró progi, vagy windows beállitás létezik e ami képes orvosolni ezt ? gondolok itt arra h pl benyomok egy jack elosztót rákötöm a mikit meg az illetékes hangfalakat, és esetleg mindkettő működik ? mert rendszeresen nézek dvd t, meg warozok is gyakran szal valami kompormisszum kéne h ne kelljen mindig állitgatni
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!