Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni vagy kideríteni, hogy okozhat-e a tápom gyengesége olyan gondot amit alább leírok.
    Adott volt egy szegény öreg szektorhibás hdd-m, lett helyette egy teljesen jó kis tesó :)
    Nos, minden rendben is van/volt, játék alatt érezhető volt ez a hdd működik is és nincs minden 2. szektorban hiba...de mai nap azt vettem észre játék alatt, hogy elkezdett össze-vissza akadni minden, belassult stb. Mintha nem is tudom mit csinálnék vele.
    Ezt amióta megvan nem csinálta, de nem is futott semmi a háttérben stb, újraindítottam ugyan így.
    HDD sentinel 2 felpörgetési hibát hozott ki, amire azt írja lehet túlterheltségtől ( gyenge táp ) is akár. Nos nekem igaz nincs egy acélos tápom...550W-os az igaz de nem is egy Chieftec vagy Corsair. Előfordulhat, hogy itt van a bibi?
    Nem mondom, hogy rossz lett a tápom, de lehet, hogy a korábbi 500Gbos HDD-hez még elég volt, de a mostani 1 T-hoz már kevés lesz az össz kakaó amit letud adni? Gondolom az is nyomhat rajta korábbi 16MBos volt ez 32MB cache-s már...valszeg többet is vesz fel. Bár ehhez annyira nem értek.
    Elképzelhető, hogy egy tápcserére lesz szükségem vagy hogy tudom megállapítani ez-e a gond?

Köszi az ötleteket előre is!

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák