- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
Aktív témák
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
attiati #34264 üzenetére
Most lesz egy éve hogy ezt a Digi 20 / 10 s netet használom és amikor be kötötték én át számoltam a Mbit et Mb ba és az maradt meg. Meg nem most volt már. De amúgy ezzel a nettel is egyfolytában megy a gép úgyhogy van időm feltölteni meg gyorsan is tud fel menni az adat. Tudom hogy ki lehet használni.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
attiati #34264 üzenetére
Szia !
Most hogy írod nekem is ez van a 20 / 10 akkor nekem is 10 Mbit a feltöltésem nem 1 Mbit. Most utánna néztem az interneten. Össze kevertem a Mbit et a Mbyt al mert én át számoltam a Mbit et Mbyt á és arra emlékeztem az volt a fejemben. Hülyeséget mondtam. Én a Mbyt ba számoltam és 10 Mby ra gondoltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest