- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
erikke17 #3510 üzenetére
hi
igazából tökmindegy nekem optikai van jópár éve vettem logitech mx518 14-15 000 volt most olyan 8-9 elég jól tartja árát még mostis. a lényeg hogyha játékra akarod használni akkor olyan 7-8 alatt ne vegyél afölött már jók vannak mind optikaiba mind lézeresbe az meg hogy egyik több pár száz dpivel nem veszed észre. Egérpadnak nekem Razer exactmat van ez olyan 8000 körül volt nem olcsó darab, alumínium de viszont játékra nagyon peciz van egy speed oldala ami sima ez játékra jó gyors mozdulat stb, meg van egy control ez meg szerkesztés meg stb. ég és föld ha egy ilyenen használom mintha lapon, fa asztalon vagy bármin szóval ha jót akarsz akkor zsebbe kell nyúlni de megéri szerintem mert játékba sok hasznát veszed. van kérdésed írj nyugodtan.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged