- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz melega #13951 üzenetére
Ezt így nehéz lenne meghatározni, a maguk idejében mindegyik nagyon sokat adott. Eleve Mac-es játékokkal kezdtem, vagy az arra jobban kidolgozott ősi PC játékokkal: Maelstrom, Fury of the Furries, C&C 1. Azután jöttek:
- Wolfenstein 3D
- Doom 1-2
- Quake 1-2-3
- UFO (még az eredeti, 20+ éves)
- StarCraft 1-2
- Worms 2: Armageddon
- Privateer 2
- Freelancer
- Heroes III
- WarCraft 1-2-3
- Diablo 1-2
- Fallout 2
- Modern WarfareÉs a sort a végtelenségig lehetne folytatni. Ha azt nézzük, hogy jelenleg mivel játszom, azok ezek:
- War Thunder (air real)
- Heroes of the StormDe nincs olyan, hogy kiemelt kedvenc. Csak pár név, ami kihagyhatatlannak gondolok és éppenséggel eszembe jut:
- Samorost 1-2-3
- Machinarium
- Mass Effect
- Subnautica
- Osmos
- Borderlands 2
- Dishonored 1-2
- Mirror's Edge
- Half-Life 2
- Portal 1-2
- The Witness
- stb.[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
SpaceJam
aktív tag
Egyszerűen ez a zombis téma egyáltalán nem mozgat, egyik stílusban sem. Ez a Dead Island, Dying Light ilyen 12 éveseknek való faszság.
A Diablo 3 egy szutyadék volt a 2 után, minden szinten. Pályafelépítés, pályagenerálás, szörnyek, színek, zene stb, mindenben erős visszalépés. A 2 jó élmény lesz akkor neked is.
Végignéztem a listát, egyik sem szimpatikus. De köszi azért a próbálkozást és az időd, hogy összeírtad ezeket!
gabber01: +1
FehérHolló: wth
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
SpaceJam
aktív tag
Köszi! A Forestet valamikor próbáltam, de elég frusztráló az állandó pengeélen táncolás. A Subnautica azért érdekesebb és megnyugtatóbb (a mély árkok világát leszámítva ). A többi survival játék annyira nem vonz. Na jó, a Surviving Mars még állat volt, bár az más genre.
Illetve nagyon úgy tűnik, hogy nem illik a sorba, de a felújított Diablo 2 lesz még, amit viszont biztosan bevetünk, és abban az a szép, hogy a másik két emberkének teljesen új lesz az egész ARPG dolog, meg a Diablo világa. Bár nekem is az lehetne, biztos jó élmény lesz nekik.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
SpaceJam
aktív tag
[ multi / co-op játék kerestetik ]
Szóval jó ideje próbálkozunk pajtásommal a co-op játékokkal, de elég vegyesek a tapasztalatok.... Ti mit tudnátok javasolni? Hátha nem ismerük még valamit.
Pár gondolat azokról, amiket kipróbáltunk (és egyáltalán emlékszem rájuk):
• Elite Dangerous: ez gyakorlatilag single player játék, nincs playerek közt kereskedelem vagy legalább tárgy csere-bere, csak a puszta, véget nem látható grindolás, hogy aztán ugyanazokat az unalomig ismétlődő PvE site-okat nyomja az ember. A PvP rész nem érdekel, mert ahhoz már rendes rig kellene, meg különben sem. A szimulátor rész rendben van, amúgy egy üres játék.
• EVE Online: Ez egy adatbázis szimulátor, semmi köze az ügyességhez, és bár a kereskedelem és minden egyéb pipa itt, a learning curve igen durva. Én 3 hónapig nyomtam, de ugyebár rendes csapat nélkül itt nem igazán érvényesül az ember. Ezt vagy 0-24-ben nyomja az ember, vagy sehogy.
• Heroes of the Storm: Ez az egyetlen, ami állandó, 20+ ezer meccsel a hátam mögött. Emellé keresnénk alternatívát.
Ami tetszene, az egy Subnautica jellegű játék lenne, már ha lehetne rendesen kooperálni és nem csak single player játék lenne. Vagy a Star Citizen, már ha egyszer elkészül. Egy csomó FPS-szerűséget is kipróbáltunk, de egyik sem igazán fogott meg.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest