Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GICA666 #9661 üzenetére
Az a baj, hogy az RTS-ek nagy részében, főleg multiban, olyan szinten túl van pörgetve a játékmenet, hogy nincs idő gondolkodni, tisztán reflexből kell "játszani". Attól függ, hogy mennyire lehetsz sikeres, hogy hogy tanultad meg a sorrendet, és azt milyen tempóval hajtod végre.
Ha tényleg olyan játékkal akar játszani az ember, ahol esetleg csak hosszú távon derül ki, hogy egy döntés helyes volt-e vagy sem, akkor TBS-ek jöhetnek csak szóba.
A Tiberian Sun mondjuk zsír tényleg. Single-ben a legjobb pályák azok voltak, ahol fix számú egységgel kellett megoldani mindent. Ott bizony nem volt érdemes rohanni, mert annak gyors vereség lett a következménye.
-
sptkyle
senior tag
válasz
GICA666 #9655 üzenetére
Értem. Köszönöm a jótanácsot, majd ha need lesz a játék, igérem megfogadom
Bár az nem teljesen világos, hogy ezt most az egyébként (az elmondások alapján) rettenetesen optimizálatlan ARK kapcsán írtad, vagy azért mert megkérdeztem, hogy a Skyforge másnál hogy fut. (mert érzésre kicsit jobban kellene még nálam is mennie) ...
......nem azért sírtam, mert a Witcher3/FarCry4/GTA5 nem fut ultra-high beállításokon (az egyébként nem gamer gépemen)....Mindenesetre idézetnek kiváló, úgyhogy bele is tettem az aláírásomba, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest