- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
flash- #14011 üzenetére
Nagy kibaszás ez a focis játék helyzet. Én imádom a PES szériát, a gameplay szerintem 100x jobb mint a Fifában, viszont az egész játék körítése, a játékmódok szürkesége sajnos nagy negatívum. El kell döntened, hogy mi az ami neked igazán számít. Ha a játékmenet és a minél realisztikusabb focimeccs élmény, akkor PES, ha minél színesebb játékmódok, szebb és átláthatóbb menü akkor FIFA.
Én mostanában a haverok unszolására játszok a Fifával, de egészen elképesztően szörnyű a gameplay.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
Silencer83 #49 üzenetére
Ezt talaltam. Elegge frissnek tunik. Par hete jelent meg.
-
jkrisztian
aktív tag
Haliho. Hogyan lehet uj topicot kerni/nyitni? Tudom ez itt nagyon off, de nem talaltam sehol valaszt.
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok olyan oldalrol ahol ossze vannak egy csoportba szedbe a jovoben megjeleno uj jatekok es megjelenesi idejuk? Sajnos nem tudom kovetni, hogy melyik jatek mikor jon. Kellene egy ilyen oldal. Gondolom letezik ilyen csak en nem talalkoztam meg vele. Na de hatha ti.
szerk.: ja PC megjelenesek erdekelnenek elsosorban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Star Trek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged