- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz Werkly #15553 üzenetére
Nem jobb egy ubi+ -szal végigtolni? 5-6e-ből van egy hónapod meg játszhatsz mást is (vagy pl megvárod az AC-t és egy kalap alatt azzal letolod, addig ezt is még javítgatják). Lehet, ha nem használtad még a 14 napos trialt is engedi, aztán akkor nullából megvan, nem kell refundolgatni se meg semmi, igaz sose követtem mennyire van ott esetleges limitálás új címekre trialnál (már, ha még engedik).
(#15555) Werkly: egy sima subscription, belépsz az accountodba, rányomsz az előfizura, megadod a kártyát, levonja a pénzt (szerintem, ha létezik még a trial csak ellenőrzi és csak 14 nap utána vonná) és hozzáférsz a felsorolt játékokhoz az accountoddal, ami az előfizetés alá tartozik. Utána meg lemondod, vagy csak az utolsó pár napban (én nem szoktam sose rizikózni, ha valahol hülye lenne a rendszer, így utolsó napokra hagyom a lemondást, nehogy ne tudjam addig is használni ), kártyát eltávolítod a fiók alól és le van tudva.
Legalábbis nem hiszem, hogy sokban eltér a szokásos előfizetési sablonoktól, pontosabban én se tudom, de majd a többiek elmondják, ha lenne még valami extra.[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
válasz Apophis #15550 üzenetére
Pl akkor The Signifier vagy fikarcnyi esélyben a Get Even? Bár inkább akkor az első, mert az volt 20 körül. Még egy jutott eszembe, de csak látványról emlékszem, kicsit future, kicsit nyomozós beszélgetős, kicsit logikai, közepes graffal, de ott nem tudom kellet-e "emlékezni". Majd a címe is beugrik, lehet fent van xbox kívánságlistán vagy könyvjelzőzve.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest