Hirdetés
- Nem a hardveres skálázás hozza majd el az AGI-t
- Hamarosan felveszi a rendeléseket a 2 nm-es node-ra a TSMC
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Bezárta kiterjesztett valósággal foglalkozó részlegét az LG
- Sűrűn visszaküldött figyelmeztetést kapott a Surface Laptop 7 az Amazonon
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Nincs konkrétan munkahelyi topic, így ide írnék! Nem tudom, hogy lesz-e türelmem rendesen mindent megfogalmazni.
Táppénzen vagyok. Egy betegséggel, ami magánügy. 1 hete vagyok táppénzen és a főnök fenyeget, hogy fegyelmit ad, ha nem veszem fel a telefont, meg fizu emelés ugrik, meg év végi jutalom ugrik.
szerk.: fizetés nélküli szabadsággal is fenyegetőzött
Szerencsére nem hivogat, de már utána jártam, hogy nem vagyok köteles felvenni a telefont. A kollegák is presszionáljak, hogy menjek vissza dolgozni.
A fegyelmiről tudom, hogy az csak a jelenlegi munkahelyemre vonatkozik, kövi munkáltató nem fog róla tudni.Nagyon mérgező a kapcsolat a főnivel. Bent piál a munkahelyen. A piától már nem normális. Rendszeresen hazudik, sőt a hazudozásra építi a karrierjét. A felelősséget rendszeresen rám kente. így úgy döntöttem, hogy váltok. Úgysem voltam rendesen megfizetve.
Munkahelyet azt találok, de az egészségem már nem olyan csereszabatos.
Nincs fizetve műszakpótlék. A fizu elinflálódott, nem volt emelés tavaly óta, előtte is úgy 8%. A másik, hogy a cég hibája, hogy nem tud egy rendes embert megfizetni.
Csak ki akartam adni a fáradt gőzt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 FULL CSOMAG
- ASUS PC - INTEL Core i5-13600KF - ASUS DUAL-RTX4060TI-O8G-WHITE Dual White OC
- DELL Latitude 7450/5470/5480/5490/5491/7470/7480/7490/5570/ Precision Magyar világítós Billentyűzet
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest