Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítséget szeretnék kérni! Megkértek,hogy nézzek meg egy gépet,hogy nem ad képet! Alaplap típusa Gigabyte GA-M68SM-S2L. Az a gond,hogy nem ad képet,pedig a benne lévő többi rész biztos hogy jó,leteszteltem mind a ramot VGA-t tápot stb...! Amikor bekapcsolom nem is csippanik ahogy szokott! Ja még a procit is kicseréltem,de úgy se lett jó. Lehetséges,hogy az alaplap szállt el? Én erre gyanakszom,de Ti hátha tudtok valami okosságot tanácsolni! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest