Aktív témák
-
Debesq
tag
Ebbe nem tudtok segíteni [link] ??
-
Lenry
félisten
válasz
Boogie33 #35391 üzenetére
hiába teszed föl még százszor a kérdést, attól nem fogjuk tudni a választ, főleg úgy, hogy még annyit se vagy hajlandó elárulni, hogy milyen alaplapról van szó, milyen op.rendszerrel, mit próbáltál eddig beállítani, meg egyéb lényegtelen fasságokat, mert sajnos legtöbb fórumozó nem rendelkezik varázsgömbbel, az enyém meg pont szervízben van.
-
Boogie33
senior tag
Hali.Azt szeretném kérdezni,hogy összeraktam egy 478-as P4-es gépet és nem tudom készenlétbe kikapcsolni mert a cpu ventije forog tovább mia teendő?PLS HELP
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok, lenne nekem egy GA-X38-DS4 CF alaplapom és keresnék SLIben hasonló tudásút ami kb egy árban lenne vele.
Mit ajánlanátok, van most nálam 2db 460GTX 1GB, érdemes lenne őket kipróbálni mit tudnak SLIben. -
Lenry
félisten
-
Kom-ancs
tag
Lehet hülyeséget kérdezek,de a bekeretezett helyen nincs kábel,ez mért van?Lehet emiatt nem indul a lapom?
-
ProEvoFan
nagyúr
Gigabyte P35 DS3 alaplapom játék alatt 58, alapon 48 fokos...58 hosszú távon nem árt a lapnak?
Nincs mi kihúzza levegőt, mert kivettem hátulról a ventit, elég zajos volt.
Neten nézelődtem, de nem találok semmi infót h mekkora hőt bírnak el ezek az alaplapok. -
Boogie33
senior tag
Hali.Azt szeretném kérdezni,hogy összeraktam egy 478-as P4-es gépet és nem tudom készenlétbe kikapcsolni mert a cpu ventije forog tovább mia teendő?PLS HELP
-
Repsol600
addikt
Helló!
ASROCK N68C-GS UCC alaplapról mi a vélemény? -
Lenry
félisten
válasz
Kom-ancs #35372 üzenetére
a bekapcsológombot jó helyre kötötted az alaplapon?
a tápon az áramtalanító "be" állásban van?
tutira biztosan mindent bekötöttél?ha végképp nem indul el, akkor indítsd el a tápot önmagában, hogy lássuk, működik-e egyáltalán: köss le mindent a tápról, ne legyen semmi sem rádugva. a 24 tűs kötegben keresd meg az egyetlen zöld vezetéket, és valamilyen vezetővel (mondjuk egy darab vezetékkel, aminek a két vége le van csupaszítva) kösd össze akármelyik fekete dugóval, ez el kell, hogy indítsa a tápot, és addig működni is fog, amíg ez az áramkör zárva marad.
ha így magában elindul, akkor tovább gondolkozunk, ha nem, akkor irány a bolt meg a garancia
-
Toi-Toi
tag
Üdv!
Hogyan állítsam be a BIOS-t hogy a RAM 1066-on mönnyen, de jól, mert nemjönössze sehogy!?
Konfig:
P5QL Pro
C2D E4600
Geil PC2-8500 5-5-5-15Ha valaki tudna segíteni...
-
Boogie33
senior tag
Hali.Azt szeretném kérdezni,hogy összeraktam egy 478-as P4-es gépet és nem tudom készenlétbe kikapcsolni mert a ícpu ventije forog tovább mia teendő?PLS HELP
-
Kom-ancs
tag
Sziasztok,vettem egy Enermax Liberty 500w-os tápot(ELT 500AWT) a Giga H55m-UD2H lapomhoz.Beépítem a tápot,de nem indítja gépet,se kép se hang.Pedig mindent bekötöttem rendesen(vga-ra a 2x6pin-t,proci mellé a 12v-ot)
Szerintetek mi lehet probléma??
-
realfub
csendes tag
új alaplap került a gépemben és a win7 újra felrakása után minden müködik kivéve hogy nincs hang azt írja hogy no speakers or headphones are plugged in pedig be van dugva driver rendben van, biosban nincs semmi letiltva, találkozott már valaki hasonló problémával?
asrock g31m-gs r2.0 ilyen az alaplap -
newgamer
aktív tag
sziasztok már kérdeztem egyszer ezt, de mi lehet, az oka annak, hogy a DDR2-es memória ami 1066Mhz-es és nem megy csak 800Mhz-esen az alaplapba, úgy, hogy elvileg a processzor és az alaplap is támogatja az 1066Mhz-es DDR2-es memóriákat.
CPU: AM3 Athlon II X2 250
Chipset: AMD SB750/710
Lehet a memóriának van gondja, vagy alaplapi BIOS beállítással lehet gond?
Előre is köszönöm, esetleg, ha valaki tudna segíteni. -
lacika0926
tag
köszi..
-
válasz
lacika0926 #35366 üzenetére
-
lacika0926
tag
hali! mennyiért tudnám eladni a gigabyte ga-ma785gm-us2h lapomat? doboz cd papirok csak a gari nicsen megrá...
1 éves. -
Poo
senior tag
Hello
Púpos kondis alaplapnál mennyire lényeges az h hány voltos a kondi uF az pontosan egyeznie kell azt tudom de általában a 6,3 voltos kondikat 10esekre cserélem ez mennyire számít stabilitásban vagy akármiben?
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #35362 üzenetére
Kiegészítésképp kérdezem, mielőtt valami hülyeséget csinálnék. Találtam egy oldalt, ahol BIOS frissítéseket lehet letölteni Siemens lapokhoz, de az Én D1141-esem nincs köztük. [link]
Ettől függetlenül lehet erre a lapra fejlettebb típusét telepíteni? Teszem azt, D1170-re valót. -
Lenry
félisten
válasz
BigDil #35360 üzenetére
azért overclock, mert a G41-es chipsetet az Intel max 1066-os DDR3 RAMokhoz tervezte, minden, ami ez fölött van, az overclocknak minősül, és ha valami miatt nem működne, akkor nem mehetsz perelni az Intelhez meg az Asushoz
-
BigDil
csendes tag
Mit jelent az alaplap specifikációknál, hogy:
DDR3 1333(O.C.)/1066/800
Az O.C. rész érdekelne. Az oké, hogy overclock, de ha 1333-as ramokat rakok bele, akkor...?
Ezt a lapot néztem ki: Asus P5G41T-M LE (link).
Egy C2D E8400 vagy E8500 procival és 2x2 GB DDR3 memóriával tervezem. -
csaki03
csendes tag
Szép jó estét!
Olyan problémával fordulnék kedves,a kedves fórumozókhoz,hogy ugye megvettem ezt a kis drágaságot.Szép és jó minden,ameddig egy RAM van benne,amint beledobom a másikat....na akkor már vannak gondok.Folyamatos,rövid beep kód kíséretében b*sz szét az ideg,hogy nem hajlandó beindulni.Kipróbáltam mind a 2-t,egyenként mind a 2 jó(igen,a kapacitásuk,órajelük,időzítésük egyenlő,csak a márkájuk és chipkészletük különböző,és még RAM-tesztet is csináltam),csak akkor van gáz ha egyszerre vannak bent.Erről a beep kódról(Folyamatos gyors,rövid pittyegések sorozata,amit csak akkor hagy abba a kicsike ha lekapcsolom),hogy RAM hibát észlelt,de mondjuk erre magamtól is rájöttem.Ha valaki tudja mitől van ez,az kérem jelezze.Előre is köszönöm.
-
Poo
senior tag
Ha az a célod h biosból szeretnéd állítani azt h meik oprendszer induljon szerintem úgy tudod kivitelezni h csak azt a vinyot kötöd az alaplapra ameikre telepítesz, bár ebben nem vagyok teljesen biztos mert még nem próbáltam, a választhatós lehetőség sokkal jobb úgy gondolom :-D
-
Debesq
tag
Sziasztok!
Délután elővettem a lapom kis füzetét és ezt találtam:
If you want to overclock the FSB800-CPU (e.g. Cel400, E1000, E2000, E4000, E5000, E6000, series CPU) to FSB 1066 on this motherboard, you need to adjust the jumpers. Please short pin2, pin3 for OC800 jumper. Otherwise, the CPU may not work properly on this motherboard. Please refer to below jumper settings.
Na megvan ez a három jumper, mind3 háromtűs és mindegyik az első 2őn van, Ha jól értelmezem, az elsőt át kellene raknom a 2. 3. pinre? És akkor kellene tuningolnom?
A lap:
ASRock G31M-S R2.0 és egy C2D E4300 proci van benne
Plz segítsetek. -
Lenry
félisten
válasz
mókuslekvár #35348 üzenetére
letöltöd az AIDA64 nevű rendszerdiagnosztikai programot, ami az utolsó csavarig megmondja, hogy milyen alkatrészek vannak a gépedben, és ez alapján már rá tudsz keresni az alaplap gyártójának weboldalán vagy a Google-ben
már amennyiben persze működőképes Windows van a gépen. ha nincs, akkor lecsavarozod a gép (szemből nézve) bal oldalát, és az alaplapra általában jó nagy betűkkel rá van írva a márkája és típusa
-
mókuslekvár
csendes tag
sziasztok ! tud valaki tanácsot adni, hogy egy használtan vásárolt géphez hogy lehet megszerezni az alaplapi drivereket ? tehát semmit nem tudok az alaplapról. muszáj szétszedni ? nem nagyon szeretném, nem is értek hozzá annyira sajnos. minden ötlet érdekel !
köszi előre is !! -
Nipponka
tag
válasz
JetiRulez #35339 üzenetére
Ezt találtam neked német nyelven.
Nem kell tudni hozzá németül, hogy megértsd, habár nekem még így hiányosnak tűnik, mivel nem írja, melyik a + melyik a -, de remélem azért valamit segíteni fog.
Von unten nach oben (Aussenanschlüsse / ATX-Blende weiterhin links):
Pin frei
Pin belegt Power LED
Pin frei
Pin belegt Power LED
Pin frei
Pin belegt Power LED Masse
Pin frei
Pin frei
Pin frei
Pin belegt LED HDD activity
Pin belegt LED HDD activity
Pin belegt Power on
Pin belegt Power on
Pin frei
Pin freiDas ganze ohne Gewähr.
-
dorka16
aktív tag
válasz
batmab #35344 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy hol is kéne megkérdeznem úgy, hogy itt lesz a másik próbálkozásom.
Adva van a gépem (Gigabyte GA-MA785GT-UD3H lappal) amin 1 héttel ezelőttig Win XP volt egy ősrégi IDE csatolós Maxtor winyón.
Nemrég vettem két új winchestert 500 és 2000GB méretben és kitaláltam, hogy átállok win 7-re. Így most rá van dugva egy 80 GB-os IDE vezérlős és két SATA-s winyó. Az ötletem az volt, hogy minden HDD-t benne hagyok a gépben és a régin meghagyom az XP-t így ha valami nem jól sül el akkor lesz mihez nyúlni. A telepítés tökéletesen sikerült a kisebbik SATA-s winyóra.
Indítom a gépet, a BIOS után felajánl 3 lehetőséget. 1.XP professional telepítése. 2. win 7 indítása. 3. régebbi verziójú win. indítása.
Hogy a telepítést miért ajánlja fel lemez nélkül azt nem tudom de bármelyikre kattintok az történik ami kell. Minden szép és jó, fut mind a két windos. (Persze nem egyszerre XD).A gond a következő: Ha lehúzom a régi hdd-t amin az XP van nem bootol be a win 7-t. Az alaplapon minden arra van állítva hogy a hdd-ről bootoljon de nem teszi hanem kéri a boot cd-t. Mi lehet a gond? Úgy érzem az, hogy felajánlja az XP telepítését és hogy nem tölt be a win 7 összefügg. (Lehúztam már a dvd írót is, hogy ne zavarja be.)
Ha visszadugom egyből megy minden.
Ismétlem az first, second, third bootra is a hdd-van állítva és ha a boot menűbe megyek akkor is ezt látom. Az számít, hogy a sok SATA csatlakozóból melyikre dugom őket? Azt látom, hogy a win7 masteron van. -
Livius
őstag
Persze, máshogy is gond volt vele. De most új probléma van, most egy kicsi kábelek megmozgatása meg helyre rázása után végre jó, és egy új XP rendszer is lett telepítve rá. De egy hülye skype telepítés után restartolt a gép, és azóta a windows betöltésnél csak restartol. :S
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok
Lehet nem alaplapos kérdés, de itt is felteszem hátha kapok választ
Az alábbi hiba üzenet jelenik meg a win7 eseménynaplójában:
"Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn:\Device\Ide\IdePort3Alaplap hiba, vagy driver hiba, és telepítsem újra a win7-et?
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Kaptam egy gépet, amiben egy Siemens D1141 alaplap van. Találtam hozzá kézikönyvet, de nem írja, hogyan kell bekötni az előlapot (bekapcs, reset, csipogó, usb). Nézem-nézem, de csak halott linkekbe botlok. Nekem erre a gépre minél hamarabb szükségem volna.
Illetve azt mondta a tulaj, hogy nem fut a rajta levő 600MHz-es PIII processzor teljes teljesítménnyel, mert BIOS-t kéne hozzá frissíteni. Azt sem igazán találok. -
Konix
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Jaj ezek a hardverek, a master winyómat (ami jól működött) át jumpereltem slave-re és szépen átmásoltam az új wincsire az anyagot. Ezután vissza jump, és nem indul el masternek, az írja ki rendszer gond?? Vissza slave-re és minden ok a winyóval, de a mastert nem engedi. Van valakinek ötlete?
Még egy: a Fujitsu gépemnél egyre többet kell várni, mikor rá adom a 220v-ot, mire be tudom kapcsolni. Mi lehet ez?
Köszi a segítséget, ha van valakinek ötlete!!!
Üdv Konix -
bR3Zo
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni olyanban hogy, egyik ismerősőmnek a gépe 2-3 perc játék után kikapcsol. Megnéztem neki terheléses tesztben, és 120°c fölé szalad. na most többen ajánlották a hütő cserét mert a gyári proc hütője volt. Kicseréltem. Felment 70°c-ra de 6 perc nyüstölés után megint kikapcsolt. most ott vagyok h az új hűtővel is 100°c fölé szalad és fél perc nyűstőlés után kapcsol ki. Amd am2-es proci. vkinek vmi ötlet?
Előre is köszönöm, és ha nem ide válaszol az illető hanem Pm-be ugy is jó. -
Debesq
tag
Sziasztok!
Délután elővettem a lapom kis füzetét és ezt találtam:
If you want to overclock the FSB800-CPU (e.g. Cel400, E1000, E2000, E4000, E5000, E6000, series CPU) to FSB 1066 on this motherboard, you need to adjust the jumpers. Please short pin2, pin3 for OC800 jumper. Otherwise, the CPU may not work properly on this motherboard. Please refer to below jumper settings.
Na megvan ez a három jumper, mind3 háromtűs és mindegyik az első 2őn van, Ha jól értelmezem, az elsőt át kellene raknom a 2. 3. pinre? És akkor kellene tuningolnom?
A lap:
ASRock G31M-S R2.0 és egy C2D E4300 proci van benne
Plz segítsetek. -
Livius
őstag
Hello!
Van egy MSI 865PE Neo2-P Platinum Edition, és hozzá egy sata Hitachi HDD. A probléma az hogy a sata HDD-t nagyon sokszor nem észleli a biosban, és persze a windowsban sem telepíti az illesztőt akkor hozzá. A BIOS beállítások jók régen ment, legfrissebb BIOS is felkerült. De viszont ha az összes IDE eszközt leszedjük, akkor a SATA HDD életre kell és használható. A HDD lelett ellenőrizve más gépben, és tökéletesen megy, szóval azzal nem lehet baj. Valakinek van ötlete erre, hogy hol lehet a hiba? Én esetleg még táp gondra gyanakszok, de az meg kb fél éves sincs szóval érdekes. -
zozyk
addikt
Véleményt szeretnék kérni erről a lapról.
Egy AMD Phenom II x4 965 BE menne bele.Üdv:zozyk
-
jonny161
csendes tag
Segítséget kérnék ...
A gépem bedöglött és egy új alaplapot szerváltam ...
A lapba belepakolom a ramot,videókártyát, hálókártyát ...bekapcsolom elkezdem feltelepíteni a windowst és befagy ...akárhányszor próbálkozom a telepítéssel , akármelyik oprendszernél befagy ..mindíg máshol ...
Mi lehet a baj ?? Légyszi segítsetek :S -
válasz
lacika0926 #35328 üzenetére
Itt találod az árazós topicot.
-
politomi
tag
Sziasztok!
Egy am2+ foglalatú gigabyte 78g-ds3h alaplapban hol található az ACC (advanced clock calibration) menüpont? Kerestem a biosban de nem találtam. Lehet hogy ez az alaplap nem is tudja?
Válaszokat előre is köszönöm -
lacika0926
tag
hali! szerintetek mennyibe tudnék eladni egy gigabyte ga-ma785gm-us2h-t?
hálapja megvan, doboza is paprirok is, de a gari papir már nemtudom hogy holvan..
most mult 1 éves a lap... -
mexel
veterán
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy egy régebbi abit kv8pro lapnál vinyót cseréltem, egy régi 80-as helyett egy 160-ast tettem be, és ha indítom a gépet, első indításnál nem látja a vinyót. ha csak reset gombot nyomok, akkor utána már látszik a vinyó és megy a rendszer is. Olyan, mintha a vinyó csak lassabban kelne életre, és később látná csak meg a lap. Létezik ilyen hogy lassabban pörög fel például? vagy mi lehet az oka? A lap nem felejti el a beállításokat, minden más beállítás megmarad. Olyan lehetőséget nem találtam a biosban mint sok lapnál, hogy quickbott vagy valami hasonló, mert akkor azt kilőttem volna, és fixre sem tudom beállítani a vinyót csak auto-ra.
-
theboobaq
aktív tag
Ez szerintetek használható fogyasztásmérő?
-
erikke17
őstag
Sziasztok olyan problémába ütköztem habár nem igen az.
Előlapi panelen nem igen szoktam a jack csatlakozót használni de utóbbi időben előszedtem a vezeték nélküli fülest. Ennél a gépnél még nem is használtam bedugom nem szól, nézem Realtek beállításokat előlapi érzékelés engedélyezve letiltottam szól de ha engedélyezem megint akkor már szól akárhogy be állíthatom de gép restart után megint nem hajlandó csak ha tiltom. Na de ez nem igen ide tartozik
Utánajártam kicsit dolognak ez már ide tartozik, kiderült hogy csak Realtek HD panel képes érzékelni hogyha csatlakoztatva van valami. Nos mint kiderült enyém AC97 mert csak 5db kábel megy a csatlakozóhoz és ott 3 db vékonyabb kábellal van összekötve még valahogy ugye ez a AC97 bekötése? BIOS-ba is be kell állítani a csatlakozó tjpusát hogy HD vagy AC97. Mivel ugye ez AC97 így ha esetleg BIOS-ba HD-re volna téve akkor ugye nem szólna ha csatlakoztatok valamit az előlapi panelhoz?
Ezt tulajdon képen tehetném félig Off-ba
Előre is köszönöm.
-
Metalfan
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #35311 üzenetére
Érdekes felvetés, meg fogom nézni integrált videokártyával is (másik videokártyám sajnos nincs, de a korábbi 7950GX2-vel nem csinált ilyet).
daa-raa: Nem hinném, hogy a tuning miatt van a hiba, ugyanis korábban is volt tuningolva, és akkor még teljesen jól ment a lap. Mindenesetre kap majd pár óra Orthos tesztet.
-
baleee89
aktív tag
lenne egy kérdése:
van ilyen lapom: MSI MS-9105
benne két 800mhz pentium proci 900-on hajtva
amikor sisoft sandrát elindítom megfagy restartol a gép máshol rendben működik!
egy p1 táp hajtja!mi lehet a gond?
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Van egy érdekes jelenségem az Asus rampage formula DDR-2alaplapommal kapcsolatban.
Mikor be kapcsolom a gépet kétszer indul egymás után,és utána áll fel a bios hangjelzéssel együtt.Cseréltem elemet a gépben,és a bővítő eszközöket ki szedtem,és vissza tettem nehogy esetleg kontaktáljon valami és a hő tágulás okozzon ilyen jelenséget.Mivel stabil a rendszerem nem adok neki nagy hangot,de szeretném mindenféleképpen meg tudni mi lehet az okozója mert a régi volt Gigabytos lapomnál is hasonló volt a helyzet.Én speciel a ramok időzítésére,beállítására gyanakszom,de be lőttem azokat is ami a ramok cetlijére van rá írva fesz+időzítést.Minden Fórumtársnak Kellemes Ünnepeket,és Boldog Ujjévet Kívánok. -
törölt tag
válasz
dances #35314 üzenetére
Miért ne tudnál? Van ott egy olyan opció, hogy Boot Other Device. Most hirtelenjében nem tudom a First/Second/Third Boot Device-nál mik is az opciók, de gondolom ott is van egy Add-in Card vagy hasonló. Emellett a Hard Disk Boot Priority-nél van egy külön opció Bootable Add-in Device néven, amit PCI Slot Device-ra kell állítanod.
-
dances
tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy régebbi lapom (Abit NF7), amin nincsenek SATA csatik, csak sima IDE-sek.
Vettem bele egy PCI-os bővítőkártyát, hogy használni tudjam vele az új vinyómat is.A kérdésem pedig az lenne: ha netán a régi PATA-s vinyóm megadja magát, akkor nem fogom tudni beindítani a gépet SATA-s vinyóról? (Merthogy a bővítőkártyát csak azután tudom használni, hogy feltelepítem a hozzá kapott drivert. És a BIOS-ba is valamai olyat ír, hogy boot csak IDE-s vinyóról lehetséges.)
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Ms 7304 hez kellene nekem win 7 32,audio driver.
Köszönöm!
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
Metalfan
senior tag
Sziasztok!
Van pár gondom a számítógépemmel. Az egyik az, hogy ha kikapcsolom a gépet, akkor utána percekig nem lehet bekapcsolni, illetve ha újraindítani szeretném a gépet, akkor is 5-ből 1x kikapcsol, illetve bekapcsolás után is randomban leáll 2 másodperc után. Gyanítom az alaplap miatt van, viszont ez orvosolható-e valamilyen módon? Kondik látszólag rendben vannak, bár a kapacitásukat sajnos nem tudom lemérni.A másik probléma az, hogy kb negyed óra játék után (Test Drive Unlimiteddel; a bátyám reggel felrakott valami régebbi rpg játékot, azzal nem volt semmi gond) kikapcsol a gép. Gondoltam a hővédelem miatt, de utána figyeltem a hőmérsékleteket is, amik bőven a megengedett szinten belül voltak, illetve egy leállás után gyorsan lekaptam az oldallapot, és körbetapogattam a gépet belül, hogy hátha van valami forró alkatrész, de nem melegedtek fel nagyon az alkatrészek. Ezek után erre sincs igazából tippem, hogy mi lehet a gond. Próbáltam kicsit sakkozni a hűtéssel, de nem jutottam sokra vele.
Valakinek van ötlete erre? Januárban valószínűleg új alaplap lesz, mert ez már lassan az őrületbe kerget.
Ja, a konfig: Asus M2N-MX, AMD 4450e @ 2.7 GHz, 2x1 GB RAM, 8800 GTS 320 MB, 2 SATA + 1 IDE HDD, 1 SATA ODD, CM Hyper TX3, 2 venti a házban, FSP 400 Wattos táp.
Szerk: Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek ezúton is!
-
Fittipaldi72
tag
Lenry: bocsánat,nem tudtam.
Poo:Már beolvasta az everest ultimate home version,köszönöm mindekninek a segítséget!
-
Poo
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #35301 üzenetére
pcie slotba beleteszed amit megveszel és annyi elméletileg ha nem buheráltad a biost ,de lehetséges h ki kell választani a vga forrást a biosban.
-
Lenry
félisten
bakker, ezt a szoftvert 7 éve nem frissítik, és azóta már 2x is új néven fut, tessék frisset linkelni
-
Fittipaldi72
tag
Köszönöm,meg tudtam nézni.ASRockConRoe1333-D667 az alaplapom neve.UI:nem tudja valaki,hogyha akarok új videokártyát akkor csak le kell tiltani a mostanit,vagy kell uj alaplap?:S köszönöm a választ előre is.
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoe1333-D667%20R1.0 ez lenne az
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- RAM topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest