- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Én soha nem mondtam olyat, hogy a ti szervereteken minek kell létrehozva lennie, vagy hogy egy "normálisan" konfigurált szervernek hogyan/hogyan nem kell kinéznie. Azért mielőtt dunning krueger hatással dobálnál fejbe, hadd emlékeztesselek arra, hogy 3 hónappal ezelőtt az aktuálisan kibannolt vérpistike sikerrel tartotta 3 héten keresztül rettegésben az oldalt a ddos szkriptjével, úgyhogy valami lehet, hogy mégsem annyira jó vele
Nem mondom, az én oldalaimat is számtalanszor lerúgták különféle módszerekkel, és nem is állítom, hogy azok jók voltak beállítva. Sajnálom, ha megbántottalak, de még mindig ajánlom a figyelmedbe, amit a #2-es hozzászólásban írtam. Hogy felháborodsz rajta, vagy a melledet húzod ki, az rajtad áll. Hogy a kettő közül miért az előzőt tetted meg, azt csak te tudhatod.
-
Pikari
addikt
Az a baj, hogy (nálam) 0.02 másodperces php futásidőből kb 0.01 másodperc az sql szerverhez való kapcsolódás és a pár fórumbejegyzés kiszipkázása, kb 0.005 másodperc meg a fork és a fork miatti lapok szinkronizálása, a maradék kb a hasznos párhuzamosítható feladat, és így használ az sql max terhelés alatt másfél magot, a kernel csuklózik egy magon, a php pedig a legjobb esetben amit láttam, két és fél magot bírt bevenni. A cikk meg 128 logikai magos processzorokról szól. Az én kommentem pedig arról, hogy ÉN nem tudok 24 magot sem megetetni.
Ma már persze nem kell futtatnom ilyen szervereket, így a különféle php boardok nevetségesen alacsony hatásfoka nem rázza meg a lelkemet. Másfajta programokat viszont futtatok, és mellékesen nem csak szerver szerű felhasználás során nem tudom őket kihasználni, hanem másfajta felhasználás során sem. Nem azt mondom, hogy nem lehet kitalálni olyan dolgot, amit rá lehet ereszteni, és hatékony lesz.
Ezért mondtam, hogy ember legyen a talpán, aki ezt megteszi. A hozzászóló, aki ebbe belekötött, nem hiszem, hogy ilyen ember lehet. Aki azt gondolja, hogy 100 magos procit belerak valami szerverbe, és huss, minden szép és jó lesz, az biztosan nem látott még csak akár egy 24 magosat se szerintem.
-
-
Pikari
addikt
Még mindig nem jöttem rá, hogy tudnék 24 logikai magos processzort etetni. Ember legyen a talpán, aki ki bír használni egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A címben említett vállalat kínai divíziójának ügyvezető igazgatója szerint az év második felében meg is érkezhet a platform.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest