- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
írtam a wolfram-ot, ugyanez. Ettől még meg kellett tanulni a matekot... De iszonyat jó eszköz arra pl hogy megérts olyan feladatokat, amik mondjuk így azóta se kellettek de ez most megint más...
"Illetve, ki fog így bármit tanulni mélyebben, ha az az érzet van benne, hogy mire végez, addigra az már ki lesz váltva. "akit érdekel az adott téma mert ezzel akar foglalkozni? Kiváltva nem lesz még sokáig semmi. Nem fogja megírni a gtp 8 se a win 21-et mert megkéred rá. Cserébe már 17 éve is gimiben meg egyetemen is olyanokat kértek ami nem hogy ki lett váltva, de évtizede vagy több teljesen haszontalan... Az egyetem is csak akkor lett érdekes miután szakosodtam...
Az hogy mik az alapok az megint olyan hogy elég... Képlékeny... Nekem úgy alapvetően nem lett jobb attól hogy verseket elemeztünk, kottáztunk, római történelmet tanultunk gimiben, se attól hogy később 7 jegyű számokat szoroztunk 8 jegyűvel papíron, vagy tussal kellett beadandót kihúzni műszaki kommunikációra amikor már akkor is minden cad és társai alatt készült...
Nagyon hasznos lehet sok esetben szerintem mint eszköz ami brutálisan megnövelheti a termelékenységet... Lásd pl programozóknak egy fejlesztői környezetbe integrálva... Akit ismerek ilyen szinten az mind újrahasznosít mindent is, sajátot, ha az nincs akkor gitet túr, mert minek írjon meg valamit ami már meg van csinálva. Ha egy értelmes tool képes ezeket a köröket gyorsítani mert javasol az adott problémára egy megoldást, esetleg szól ha a használt rendezés, keresés, akármi nem épp optimális és lenne jobb az adott feladatra... Ugyanúgy tanulnia kell a kódernek, ugyanúgy ott kell előtte üljön és nem tudja megkérni hogy írja meg a win 23-at holnapra... Cserébe nagyban gyorsul a munkája, stabilabb, jobb lesz a kód jobb esetben nyilván... Ahogy műszaki területeken is ezer meg egy helyen lehetne ilyen jellegű segítséget integrálni... Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy bárki helyett érdemben dolgozna, csak jelentős támogatást ad a melóhoz, ami azért sok esetben hatalmas előnyt jelent...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Háztartási gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest