- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya0218
tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy 835prot, kifejezetten az F1 miatt. Elötte volt egy Haupauge hvr 2000 pci kártyám, de már nincs pci foglalatom.
Azzal a kártyával és a MPC-HC val tökéletes volt a kép. Minden más szoftverrel voltak ilyen mikro akadások, ami az F1 et élvezhetetlené tette!
Most az A835 pron az Mpc- hc is mikro laggol. Már nagyon sokmindent kpróbáltam, nem akarom elhinni, hogy ennyi lenne benne.
Ez ügyben kérném egy értelmes ember segítségét!
I3 8100 gtx 1050 8GB RAM Win 10
Előre is köszönöm. -
Tal2
tag
Szerintetek működne egy TD310 Raspberry Pi2 alatti kodi (openelec)-val?
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
A kép bal oldalán látható antenna jobb lehet-e mint a jobb oldali gyári?
Beltéren használom majdnem jó a vétel a jobboldalival is, de azért mégse.
[link]Köszönöm.
-
Peppo
őstag
Üdv!
Egy Avermedia Aver3d CaptureHd kártyán keresztül a számítógép képernyőjén néztem a tévéadást egészen tegnapig. (Hdmi-n keresztül.)
Ma viszont win10-re váltottam (8.1-ről), és azóta a tévézés nem működik. Hang van továbbra is, de a kép csak 1-2 másodpercre villan fel, utána teljes sötétség.
Próbáltam egy régebbi verziót feltelepíteni, azzal meg egy teljesen más hiba jött elő, az, amit a (#1055) -ös hozzászólásban írt a kolléga. (Azzal a verzióval a hang sem indul el.)
Szóval sehogy sem akar kép jönni belőle.Ha valakinek van ötlete, hogy lehetne megoldani, kérem ossza meg velem! Előre is köszi!
-
SenAlfonz
újonc
Sziasztok!
Van egy ilyenem :AVerMedia A835B USB DVB-T, de valamiért nem tudom telepíteni.[kép] Hiba üzenet : error cannot update driver for plug and play devices 0x5
Frissítettem itt: ]http://www.avermedia.com/hu/tv_more/download/avertv_volar_hd_pro#ans_part
de semmi változás[kép] [kép]
Már két napom rámentHálás lennék ha valaki tudna segíteni.
Ha nem, megy vissza a boltba.ui
indows 10 Enterprise 64bit
-
Maszi65
csendes tag
válasz
Bal0924 #1085 üzenetére
TD310 DVBViewer
Nálam sem talált csatornákat. Végül kiderült, hogy nem a beállításokkal volt a problémám. Számítógép újraindítása után az illesztőprogramot újra telepítve jó lett. Amikor megint újra indítottam a gépet ismét nem jöttek be a csatornák. Illesztőprogram telepítés után működik, minden egyes restart vagy bekapcsolást követően. Még annyit hozzá tennék, egy A835-ös (AVerTV Volar Green HD) driver is fent van, de az eszköz nincs csatlakoztatva.
Eléggé bosszantó. Ha valaki tud erre megoldást annak nagyon örülnék. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Az avemedia tv tuner (TD310) működik valamelyik programmal?
A sajátjával sem működik..
A több mint 100 adóból kevesebb mint 50et talált. Nem találja a frekvenciákat, kihagy egy csomót, és egy frekvenciából több adót is kihagyott.Valakinek valami ötlete? Akinek van, az hogy és mivel használja, beállítások.. stb, egyebek.?
-
averhasználó
újonc
Hozzá értő fórum társakat kérdezem.
Ha a hibrid AverMédia tv tunerem digitális antenna bemenettel jól működik, de analóg antenna bemenetnél csak hangot ad, akkor az tuner hiba, vagy lehet laptop hiba? Évekig mindkettővel jól működött. -
törölt tag
válasz
Bal0924 #1088 üzenetére
Ezek szerint igen.
Ezért írtam, hogy egy próbát megér...
-
törölt tag
válasz
Bal0924 #1085 üzenetére
Üdv.!
A Windows Media Center egy próbát megér.
-
averhasználó
újonc
Problémám lépett fel évek óta használt AVERTV Hybrid Volar HX tuneremmel.
Használom digitális antenna, illetve analóg antenna bemenettel. /DIGI beltérim analóg jelet ad/
Analóg bemenet esetén csak hang van, kép nincs. Digitális bemenet esetén kép is, hang is van. Szoftverét újra telepítettem, nem javult.
Köszönöm. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Van egy TD310 Avermedia TV tunerem-m.
-A saját tv programja, megtudja állítani az adást? (ha igen hogy lehet csinálni, nem jöttem rá.)
-Működik más programmal is a tv tuner vagy csak a saját programjával?
Olyan dvb-c program kellene, amit meglehet állítani az adást. És hogy működjön a td310-el.. (A DVBViewer-el nem működik) -
jeni
félisten
válasz
Csabee. #1081 üzenetére
Nem feltétlenül csak a Pinnacle a jó amennyiben PCIE megoldásban gondolkodol.
Az a lényeg, hogy legyen hardveres támogatottsága. Valamint Win7 vagy Windows 10 alatt fusson.
Esetleg a másik topikban írtak neked egy asztali DVD irót vegyél.
Korábban tőlem vett egy srác egy Haupaggue 1300 tv kártyát ami régi típus PCI lévén gyönyörűen megy ma is Win10 alatt is.
Ilyen ma is működő is lehet a Leadtek is. Ebből van nekem most a fiókomban eltéve. -
jeni
félisten
válasz
Csabee. #1079 üzenetére
Keress régebbi jobb fajta TV kártyát ha nem ragaszkodsz az USB-re.
A másik videó szerkesztő totyikban az asztali DVD írót javasolják vagy valamely DV camcordert esetleg Digitális 8 camit.
Ami még szóba jöhet az a jobb fajta VHS cucc,ami tud TBC-t,és egyéb képjavító áramkört. -
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
VHS-eket és kamerás kazettákat szeretnék digitalizálni. Ez milyen termék? Van személyes tapasztalat róla? [link]
-
kicsijani
újonc
Sziasztok!
Szeretném a tunerem képét a telomra. Az androidra már telepitettem a HomeFree TV progit.
A számítógépre azonban nem találom hogy honnan tudnám letölteni a HomeFree TV Service progit. Az ugyanis kellene hozzá. Elöre is köszönöm a segítséget. -
Gabor79b
csendes tag
sziasztok. azt szeretném kérdezni, hogy érdemes e váltani esetleges minőségjavulás végett egy c725b ről h727 re. kizárólag analóg forrásból (laserdisc) rögzítek. pl a c725b ről nekem hiányzik az elesség beállításának lehetősége. Nem tudom a másik kártya tudja e, és hogy tud e tömörítetlen aviban felvenni. A segítséget előre is köszönöm!
-
G.Freeman
csendes tag
[link]http://hardverapro.hu/apro/avermedia_aver3d_capturehd_1
-
simongab
senior tag
AVER 827 ...megvan jó 10 éve... most az egyik gépen szaggat amin eddig probléma nélkül futott....milyen beállítás miatt állhatott elő ez a probléma?
-
ggeri
csendes tag
Ez nem ugyanaz, úgyhogy nem tudom, alkalmas-e. A konkrét darab itthon nem hiszem, hogy kapható, és vannak is kétségeim, mennyire legális megtörni a védelmet, így könnyen lehet, hogy egyik boltban vett elosztó sem tudja (az hogy elosztó, még nem garantálja a mellékhatást)
Youtube-on van pár tesztelt elosztó, ami ugyanezt tudja, de ránézésre azokat is Kínából rendelhették.
-
ggeri
csendes tag
Alapban nem tudsz vele UPC-t felvenni, mert azt HDCP védi. De ha veszel egy ilyen HDMI splittert, akkor az leszedi a HDCP védelmet a jelről, és akkor már igen. Pont ezt vettem én is, UPC-hez és ugyanolyan kártyához mint a tied.
-
jeni
félisten
A gyári oldalon ezt találtam akkor ezért nem lehetséges?
Capture 1080i HD Video via HDMI Connection**
With the AVer3D CaptureHD, you can watch and record high definition video content directly to your PC via the HDMI or component inputs.** Capturing HD content with HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) is not supported.
** Rögzítése HD tartalmak HDCP (nagy sávszélességű digitális tartalom védelme) is Nem támogatott.
-
jeni
félisten
Hello!
Van nekem egy AVer3D CaptureHD H727 3D tunerem ami egyben AV center is.
A digitális külső HDMi jel vételére vettem,ami az UPC boxról fel is vehessem egy-két adást.
A külső forrást rendesen látja,de viszont a felvételre kattintva már nem engedélyezi. Figyelmeztető tábla jelenik meg erről.
Próbáltam a formátumokat állítgatni de akkor sem megy. Az analóg jelekre még nem próbáltam,hogy ott is tiltott-e? Bár ez a része nem zavar mert van másik Leadtek PxDVR-3200H amiben benne van az analóg forrásról való felvétel.
Ez akkor most ily módon a digitális jel felvétele nem engedélyezett még saját célra sem? -
Gabor79b
csendes tag
Üdv!
Olyan PCIE kártyát szeretnék a gépembe amely rendelkezik S-Video (nem komponens) bemenettel, és támogatja a veszteségmentes felvételt! Milyen kártyát javasolnál? Analóg forrásból, a lehető legjobb minőségben szeretnék rögzíteni / szerkeszteni! Az olcsó nem szempont, 20-50 e ft között keresnék.
Köszönöm! -
jeni
félisten
Üdv!
Mi a ma kapható legjobbak közt levő USB 2.0 (3.0) analóg digitalizáló ami tud hardveresen és olyan ami PCIe csatlakozású szintén hardveres tömörítéssel dolgozó kütyü?A korábban kiadott TV tunerek hozzák ezt a minőséget?
Haupaggue HVR-1300 (PCI) vagy a Leadtek PxDVR-3200H (PCIe) -
törölt tag
Sziasztok! Ha valakinek Win10 van - vagy akár Win7 - jó tapasztalatokkal tudom javasolni a Windows Media Center alkalmazást a TV-tunerek használatba vételéhez. Win10-en gyárilag már nincs sajnos - de a segítségemmel pár perc alatt rávarázsolhatjuk. Sok sikert!
-
Irolas
csendes tag
Üdv.
Minap vettem egy Avermedia TD310-et, a gond ott kezdődik, hogy az alap... m1,m2 etc csatornákat szépen hozza, viszont rlt, tv2 és a többi ~80 csatornánál az a gond keletkezik miszerint "EPG nem található" és ezáltal csak egy sima fekete kép van...
Ilyenkor mi a teendő? digim van, kábeles.
Valaki help?! -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tdom törölni ha egyszer már beállítottam valamit, h felvenném.
Tehát, hogy ne vegye fel.
[link] -
tacsy003
csendes tag
Sziasztok! Ma beruháztam egy AVerTV Express 009 kártyára. Settopboxot kötöttem rá rca kábel segítségével. A problémám az lenne,hogy a kép pár másodpercenként villódzik. Azaz amikor megy a műsor egy korábbi képkocka ugrik bele a műsorba. Mellékelem képen a dolgot.
Itt látszik,hogy egyszerre megy már a műsor és bevillan a műsor elejéből 1 képkocka és ahogyan haladunk előre mindig bevillan egy korábbi képkocka. Próbáltam másik kábellel is a dolgot hátha az van megtörve, de nem ez a gond. Valaki tudna valami megoldást?
Meg látom az avermedia Magyar képviselőjét bannolták az oldalról valakinek nincs meg az elérhetősége hátha ő tudna rá választ.
-
Asman
újonc
Sziasztok
Avermedia H727 AVer3D kártyán a timeshift funkcióval van problémám. A normál felvétel rendben van, de a timeshiftet inditva, a kép elkezd akadozni, lassulni gyorsulni, a hang kattog recseg, szakadozik. A felvételt visszajátszva is ugyan ez van, tehát ezt veszi föl.
Tapasztalt már valaki ilyet, mitől lehet ? A gép win7 64, 4 Ghz I5, 10 Gb RAM. -
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Nem teljesen értem, hogy miért nem sikerült nekem egy AverMedia Volar HD pro-val az UPC-s koax kábellel az AverTV programban a csatornákat megtalálni...
Megnézem egy TV-vel és a kábel jó.
A számítógépből egyszerűen nem tudok tv-t csiholni..
Mit rontok el?Köszi,
Gyula -
slayer006
addikt
Sziasztok
Aver H727 TVTuner kártya, HDMI kábellel csatlakoztatva setup boxhoz.
Legújabb Win10 frissítés után nem működik. Valami új CRL kellene neki (Certificate Revocation List)
Valaki elmondaná hogyan kell ezt? Vagy mitévő legyek? -
Nyugis
senior tag
Üdv
Olvasva ezt a fórumot arra jutottam hogy én bizony eladom az én tv kártyámat.
-
törölt tag
Sziasztok!
[link] -> Ilyen tunerkártyám van - állítólag - DIGI-ügyfélszolga szerint, ilyesmivel meg lehet oldani a TV-szolgáltatásukat, ha SetTopBox-ot adtak.
Mi a megoldás?
Ha nem jó így, akkor is kérem írja le valaki - már a sokadik sikertelen próbálkozáson vagyok túl. :S
-
cskadar
csendes tag
JAJJJJ!!!!
Végre eljutottam odáig, hogy beüzemeltem a 310 jelű, USB-s cuccot.
A szerkezet a DVB-T adókat megtalálja, bár kép nincs, mert gyenge a jel, de nem is érdekel a DVB-T. Viszont a DVB-C-re azt írja, hogy az ország/régió nem rendelkezik frekvenciatáblázattal. Miért nem keres önmagától? Hogyan kell belerakni ilyen táblázatot? Digi, Budapest
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Formula-1
- DOOM - The Dark Ages
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Renault, Dacia topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest