- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz 2ozzmexy #6874 üzenetére
Érthető, én sem szeretem. Nekem is a 30 szerből ami van egy van ami hajtó gázos.
Lassan csinálnom kell egy új mosós videót, annyi mindent fejlesztettemQru
Köszönöm. Igen nekem ami nem most volt az tavaly. Ez az AWD V8 Volvo esetén 8 folyadék.-Motorolaj
-Váltó olaj
-Hűtő fojadék
-Fék folyadék
-Kormányszervó lötty
-Szöghajtás
-Haldex
-Hátsó diff.Nem ajánlanám a kolléga által említett módszert. Úgy csak keveri az újat a régivel, de teljesen sose fogja lecserélni.
Igazából nagyon egyszerű a hivatalos módszer is. Vettem egy műanyag kannát ami pumpás. Oda betöltöd a friss fékfolyadékot, rácsavarod a tartály tetejére, a kupak helyére, felpumpálod, és a 4 keréknél kicsit megnyitod a fék-légtelenítő csavart. Addig engeded amég oda nem érkezik a friss folyadék. Így 100% hogy a teljes rendszert átjárja. Nagyon egyszerű, ez tényleg csak egy csavar, általában kis gumi vagy műanyag van ráhúzva. Így légteleníteni sem kell mivel nem kerül levegő a rendszerbe. Rém egyszerű, elsőre lesz egy óra, másodikra csinálod 30 perc, vagy annyi se.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest