Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
szőröscica #14931 üzenetére
Hétköznapi körülmények között nem eléggé. Nürburgringen kb nincs olyan tesla ami egy kört is kibírna. Túl melegszik az akksi még a kör fele előtt. A fékek meg kb 1/3 körnél. Német autópálya Model S Plaid előtti verzió, P100D talán. 250-re gyorsult, bírta 20 másodpercig és túlmelegedtek a motorok. Vissza lassult 210-ig.
Beszéltem Model S P100D tulajjal, 2 év alatt kukázta az akksi szettet mert nyomta neki, gyors-töltött, meg volt 2-3 pálya napon. És a teslának elég jó akksija volt az akkori felhozatalban.
Használt autó piac mindenképp aggasztó. Nincs akksi degradáció csekkolás opció. Egyre több a silány elektronika. Egyre kevesebbet tesztelnek az utakon piacra dobás előtt.
10 év körüli használt EV piac, hatalmas bizonytalanság lesz, még a mostaninál is nagyobb. Közbe biztosítók és lízing cégek is elkezdték realizálni hogy sz@r van a palacsintában. Lesz itt még ne mulass, borítékolható.
Szerk, közben megnéztem hogy a 2 Proacemre mi vonatkozik: "For peace of mind, every battery comes with an 8 year/100,000 mile manufacturer warranty, that can be extended to 10 years with regular servicing at an authorised Toyota dealer."
Szóval jól emlékeztem hogy itt is 8 év. Viszont kitolják 10-re mint a garanciát. Minden évben hozzá raknak egyet ha oda viszed. Szóval összesen 10 év és / vagy 160e km teljes garancia a kocsin és akksin is. Az azért elég jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest