Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz popey37 #6938 üzenetére
"ha a mozgásérzékelője be van kapcsolva, össze vissza csinálja a felvételeket, leáll a felvétel meg hasonlók. ha kikapcsolom, akkor tökéletesen rögzíti a beállított 5 perces videókat egymás után.
tuti valami a beállításokban elkerülte a figyelmemet, előbb utóbb rájövök hogyan működik."Semmi nem kerülte el a figyelmedet, ha be van kapcsolva a mozgásérzékelő és 100-al mész az azt jelenti hogy a kamera előtt közvetlenül nem történik semmi, ergo kikapcsolja a felvételt.
"a látómező kicsit becsapós: ez biztos nem 140 fokos, max. 100-120 lehet."
Igen a látószögben szeretnek lódítani a gyártók, de nem is baj hogy kicsit kevesebb mint papíron, a nagy látószög legnagyobb hátránya hogy sok mindent látsz, de a részletek elvesz(het)nek, erre remek példa az összefoglalóba berakott pár kép.
Én pl imádom a G90C kamerám 21:9-es felvételét [link] pedig a látószög még kisebb is mint a 16:9-es felvételnél. [link]
Give them hell Ukraine!
-
alexw801
senior tag
-
popey37
addikt
válasz popey37 #6762 üzenetére
első és legfontosabb ujdonsága a G1WH-nak, hogy 64 gb-ig fogad memókarit.
anyagminőség jó, felfogatása stabil, a kezelőgombok jól nyomkodhatók.
av, kimenet, hdmi csati, 4 m hosszú tápkábel, meg mellé egy usb kabel a letőltéshez,/ bár ezt ugyis kártyaolvasóval fogom megoldani/.szóval elsőre tetszik. ha lesz memó, teszek fel videókat, nappalit éjjelit.
ja és az ára 21 dolár volt, most ahol vettem, 91 dolcsiért kinálja.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz popey37 #6615 üzenetére
Oh én nem vagyok pesszimista, sokat rendeltem már külföldről. De itt a topikban sokan megfordultak már akiket átvertek, sőt a legutóbbi nagy átverés magához a banggood nevéhez kötődik, fake G1W kamerákat küldtek eredeti helyett, aztán meg hülyére vették az embereket amikor reklamáltak.
"még egyszer sem vertek át"
Ami késik az nem siet.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
vadkörte
addikt
válasz popey37 #6615 üzenetére
Nem pesszimista vagyok, hanem realista.
Én is rendelek rendszeresen külföldről. A legolcsóbb cuccom kb. fél $ volt, a legdrágább 268 $. Ez a telefonom volt. 2,5 éve atomstabilan működik. De valamiért egy nevenics pártíz értékeléses vágottszemű e-bay-esben/aliexpress-esben nem bízok annyira, mint egy ismert és ajánlott webshopban.
Pláne ha az adott terméket a rendes ár feléért kínálja.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Degeczi
nagyúr
válasz popey37 #6601 üzenetére
Maga a MOV vagy AVI még csak egyszerű konténerek, bármilyen formátumot tartalmazhatnának, azonban amikor AVI-ban ment egy ilyen kamera, az szinte kivétel nélkül azt jelenti, h motion-JPEG formátumot használ, ami nagyon rossz választás, az uis függetlenül JPG-be tömörített képkockák sorozata, ami így veszettül helypazarló lenne (ill. hogy mégse legyen az, a minősége katasztrofális)
Azok, amik jó minőségben mentenek (és nem önálló képeket tárolnak, hanem az egymást követő képkockák különbségét tömörítik) MOV konténerbe szoktak dolgozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest