- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
balagedebr
tag
válasz
MaCS_70 #8490 üzenetére
Gondolom arra az esetre gondolt a kolléga, hogy szemétkedtek vele. Nem csak szimplán lelassult a forgalom és fékezni kellett, ez azért kiolvasható abból a pár sorból amit írt.
Nem lehet bármi ok nélkül fékezgetni, ezt rosszul gondolod. Nem akarok reklámozni, így csak egy pár sort másolok ki:
"...
Közúti veszélyeztetést állapít meg a bíróság, ha:- rá rántom a kormányt a velem párhuzamosan szabályosan közlekedőre
- ok nélkül hirtelen fékezéssel lefékezek és a mögöttem közlekedő belém jön
- indok nélkül leszorítom az út széléhez közel közlekedő kerékpározótFontos, hogy az elkövető szándéka csak a közvetlen veszélyhelyzet bekövetkezéséig terjedhet, az esetlegesen bekövetkezett sérelem, sérülés tekintetében viszont már csak a gondatlanság terhelheti.
..." -
mghltm
addikt
válasz
MaCS_70 #8490 üzenetére
azert kell a kamera, hogy a hasonlo esetekben a "bunteto fekezest" alkalmazot hozzak ki felelosnek es ne azt, aki a 90km/h-val halado 40 tonnas szerelvennyel nem volt kepes megallni 10m-en belul
-
Brekecs
senior tag
-
ЯΞD
senior tag
válasz
MaCS_70 #8313 üzenetére
Speciel nem az a lényeg hanem bármire állítom visszaáll és csak 1080p 30fps-el vesz fel. Csináltam éjszakai felvételeket is nappal indultam most este érkeztem. Sajnálom az időt pazarolni arra, hogy feltöltsem. Ez vagy valami koklány hamisítvány vagy valami baja van. A Youtube-on nézegettem egy csomót és ott ehhez képest kiváló a minőségük pedig a YT még ront is rajta. Néztem Techmoan videóit is amit feltöltött direktbe de az isten király ehhez. Még jó, hogy itthon vettem küldöm is vissza holnap.
-
GBRDVD
tag
válasz
MaCS_70 #8300 üzenetére
Elég esélyes, hogy így van, de azért megköszönöm, ha valaki leteszteli, ugyanis érdekes lehet, főleg ez a ráfutás jelzés, hogy mennyire pontos. Ugyanis az egy hihetetlenül hasznos dolog lehet, ha működik. A mai napig nem értem, hogy miért nem alapfelszereltség minden új autóban, már rég annak kellene lennie.
Egy rendes, beépített ráfutás-jelző szerintem radaros elven működik, bár már 4 éve is voltak működő videoalapú rendszerek, azóta pedig elég sok idő eltelt, szóval van rá esély, hogy egy sima kamera egy jó szoftverrel hatékony riasztásokat adjon.
Mondjuk egy ilyen teszt el is dönthetné, hogy mi a bestbuy, az A119 vagy a YI, így könnyebb lenne a döntés annak, aki vacillál a kettő között.
-
DXi13
újonc
-
sambenez
Topikgazda
válasz
MaCS_70 #8262 üzenetére
Ezért vettem én is. Ebben a kategóriában nem találtam jobbat.
A nyáron elhagyott Xiaomi helyett kerestem valamit, és még akciós is volt. Ráadásul külön öröm, hogy az SJ4000 akksijával teljesen jól működik. Az meg van itthon néhány.
Remélem ezt már nem hagyom el.Rick4: Csak az a 60e ft kicsit túlzás amennyiért itthon megkapod. Kínából 19 nap várakozással volt kb 28e ft. Ha még az áfát hozzáveszem akkor is szabad szemmel látható a különbség.
-
denis.p
tag
válasz
MaCS_70 #8241 üzenetére
akkor a bizonyítás felülírja a személyiségjogokat? Akkor a közlekedésben miért nem engedélyezett a bizonyítási jog?
Volt egy esetem, hogy egy védett útvonalhoz közeledve a kersezteződéshez, második autóként megálltam. Az előttem álló tolatásba kezdett, mert beparázott attól, hogy a védett útvonalról balra kanyarodó teherautó eléri az autójának a bal elejét, s ezért kapcsolt egy hátramenetet és egy gyors tolatással nekem jött. Tanú persze sehol, aki látta az esetet az elhúzott a francba. Én egyedül voltam, míg a vétkes autóban ketten ültek. Szerencsémre korrekt volt a fazon , elismerte, hogy hibázott. Szerencsére nem történt nagy sérülés az autón. Betétlap helyett adott egy x összeget.
Utána végiggondolva mondhatta volna, hogy én mentem bele hátulról, s a mellette üllő is ezt állítaná, akkor mehetnem volna a sóhivatalba. Ezt igazából egy helyszíni szemle se tudta volna megállapítani, hogy valójában ki ment kinek. Ebből az esetből arra a következtetésre jutottam hogy nagy ívben teszek a személyiségi jogokra, s beruházok egy kamerárbaAmúgy, ha megnézed az előbb belinkelt jégpályás online webcam felvételt, tisztán látszanak, felismerhetők az arcok, akik ott elhaladnak. Persze most bezárt, de holnap megnézheted. Persze nem ez az egyetlen nyílvános helyen elhelyezett webcam, amin felismerhető személyek vannak.
Deee mutass nekem olyan autós kamerás felvételt, ahol felismerhető arcok vannak. talán max. akkor, ha az előtted haladó autóban a csomagtartóból néz veled vki farkas szemet. Persze egy normális követőtávolság esetén egy1080P felvételen tuti nem ismernéd fel még így semDe pl bármely magyar. külföldi híradásokban is tökéletesen kivehető, felismerhető arcok látszanak !!! Az smafu, azoknak mi van a személyiségi jogukkal. Szóval nagyon szelektíven értelmezik ezt a szem.jogok megsértését.
Nos részemről zárom ezt a témát, nem akarom szétoffolni a topikot. -
denis.p
tag
válasz
MaCS_70 #8239 üzenetére
Próbálj meg bárhol ügyet intézni telefonon. Az az első kérdés, hogy hozzájárulsz-e a hangfelvételhez. Ja persze, mert máskülönben szóba sem állnak veled, azaz enélkül semmilyen ügyet sem lehet intézni. Na ez a szelektált személyiség jog védelem.
Vagy ott vannak a nyilvános webkamerák, azok online közvetítenek az egész világnak! Az vajon nem sért személyiségjogot? [link] vagy [link] -
-
sambenez
Topikgazda
válasz
MaCS_70 #8233 üzenetére
2014-ben konkrétan kis hazánkban ez volt a ptk-ban.
"Az új Ptk. egészen pontosan így fogalmaz:
2:43. § A személyiségi jogok sérelmét jelenti különösen g) a képmáshoz és a hangfelvételhez való jog megsértése. (...) 2:48. § (1) Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. "Hogy aztán változtattak-e nem tudom, de emlékszem micsoda felháborodás volt belőle.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
MaCS_70 #8212 üzenetére
Ha a németeknél meg az osztrákoknál nem lenne ez a hülye szabályozás már jó pár éve minden kocsiba lenne menetrögzítő kamera
Nem kellene sokat változtatni mert kamera már van, sávelhagyás figyelésére, tolató kamera, igaz nagyon primitív kamera van, azt cserélnék egy jobbra meg valamilyen tárhely egy kis szoftveres igazítás és kész is lenne a menetrögzítő
-
negroo
aktív tag
válasz
MaCS_70 #8199 üzenetére
Ilyen nincs, hogy a másik fél személyiségi jogai! Feltéve ha neked van személyiségi jogod, akkor miért nem használhatod fel? Nem teszed fel közösségi megosztóra és kétes esetedet meg tudod védeni! Ne adj isten hazudik és te jösz ki rosszul akkor neked csorbult a személyiség jogod innentől kezdve fizesse a rendőr a károdat.
-
negroo
aktív tag
válasz
MaCS_70 #8194 üzenetére
Álljunk meg a szóra! Most bemegyek lelövök mindenkit azt hiába készül rólam fótó, de a gyilkos fegyvert másnak adom és Ő lesz a gyilkos. Mikor mutatja a videót jót nevetek rajta.
ezt nem veszem be..
ui: Osztrákoknál kérvényezni fogom a kamerák le szerelését! Sőt itthon is van személyiségi mi a franc, de annyiban kimerül,hogy videó megosztóra nem rakhatom fel. A buszokon is van ilyen figyelő rendszer, akkor hol reklamálhatok emiatt? Só hivatalban?
-
denis.p
tag
válasz
MaCS_70 #8194 üzenetére
Amúgy egy faszság az ilyen szemellenzős rendelet. Azzal, hogy pl. egy üveg bor viszek a táskámba,azt nem azért teszem, hogy valakit le akarok vele ütni útközben, hanem azért hogy megigyam. Tehát a kamerát sem azért veszem meg, hogy személyiségi jogokat sértsek, hanem alkalmasint, ha szükséges a jogaimat képviseljem, érvényesítsem vele.
Pl. egy 2GB-os sd kártya kb 10-15 percenként felülírja önmagát, s az tényleg azt a célt szolgálja amire valójában kitalálták. Ajánlom a sógorék figyelmébe -
taboros
tag
válasz
MaCS_70 #8024 üzenetére
Na, akkor még egyszer!
- A "fix" bekötés nem kapcsol be/ki a gyújtással és a korábban belinkelt akkuvédővel értendő. Annak a feladata az, hogy hosszabb (több napos) állás alatt a kamera nehogy lemerítse a gk. akkuját, ha a user elfelejtette kikapcsolni.
- Hogy valakinek kell-e, hogy lekapcsolt gyújtásnál menjen a kamera vagy nem, az egyéni igény. Nem megyek bele, hogy van-e értelme vagy nincs. Bizonyos esetekben én látom a hasznát. Kérlek, ne győzz meg, hogy nincs.
- Ha így fixre van bekötve, akkor is ott van a manuális kikapcsolás lehetősége, ha nincs rá szükség (pl. védett helyen, saját kertben, garázsban áll hosszabb ideig). Akár a DVR-en lévő gombbal (A119-en van ilyen), vagy ha ilyen nincs a kamerán véletlenül, akkor az USB csatlakozó kihúzásával.
Szóval szerintem ez a full-komfortos megoldás. De akinek nem kell, ne így kösse be.
-
2thletme2day
őstag
válasz
MaCS_70 #8022 üzenetére
A fix táp nem azt jelenti, hogy fixen van bekötve a 12V-ra és nullára a kamera. Akkor menne éjjel nappal addig amíg le nem merül az akksi. A fix jelen helyzetben azt jelenti, hogy nem szivargyújtóról üzemel hanem erről a "fix tápról" amit valamelyik biztosítékból táplálsz és amit a bizorsítéktáblából vezetsz ki. Ezt általában úgy szokás bekötni, hogy addig megy a kamera amíg a kulcs a gyújtáskapcsolóban van. Ennek lényegében annyi az előnye, hogy nem foglalja le állandóan a kamera a szivargyújtót és nem éktelenkedik ott folyton az adapter.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
MaCS_70 #8020 üzenetére
"Meg aztán miért is kötném direktbe a fedélzeti kamerát, hogy aztán kapcsolgathassam?"
Mivel folyamatosan feszültség alatt van, nem kell kapcsolgatni, hiszen folyamatosan megy a felvétel. Így ebben a formában bekötve arra jó, hogy lásd mi történik az autóval, ha éppen parkol a jármű. Persze a kamera látószögén belül.
-
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
MaCS_70 #7837 üzenetére
Folyamatosan csak a Power és a Mic led világít, a Rec villog.
Resettel próbálkoztál? Az se mindegy, hogy milyen kábelra dugod. Én elöszőr a kihangosító töltőkábelére dugtam, le is fagyott állandóan (pontosabban mindig újraindult), így nem is volt visszajátszható a felvétel (magyarán hibás volt a fájl).
-
koanla
aktív tag
válasz
MaCS_70 #7539 üzenetére
Köszönöm a választ!
Tegnap végre én is be tudtam pászítani, ma már teszteltem is. MicroSD kártya lett végül és 1080p-s felbontással olyan 80 percnyi út 10GB lett.
A g-mérővel kapcsolatban még van kérdésem viszont, ha nem gond.
Megkajáltattam a Registrator Viewer-rel a file-okat, szépen össze is fűzte a file-okat és utazásokba rendezte; viszont valamiért a g-szenzor adatait nem tudja kinyerni a progi. Az nem "metaadatként" kerül bele a felvételbe és teljesen normális, hogy végül ez az érték nem látszik?
(Úgy sejtem, ebből a szempontból nem mérvadó, de a g-mérő érzékenységét legnagyobbra vettem, mert nem akarom, hogy az első kanyarban már tárolóba tegye a file-okat, mert úgy igen hamar megtelne a kártya)A másik kérdésem, hogy netán van-e mód automatikusan úgy beállítani a cuccost, hogy a saját képernyőjét alapból NE kapcsolja be. Értem, hogy ki lehet kapcsolni, de nem akarnék minden induláskor gombot nyomkodni.
GPS antennát még nem vettem hozzá; első lépésként maga a készülék volt az érdekes. Szóval sebességadatról és térképes követésről addig nem is álmodom...
Aztán ha az is meglesz, akkor a következő lépés egy Mobius beszerzése lesz hátulra.
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
MaCS_70 #7520 üzenetére
Az alapfelvetés ez a kérdés volt, a bíróság már egy későbbi mellékszál.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
MaCS_70 #7518 üzenetére
Nem, az alapfelvetés az volt, miért kellhet GPS egy dashcamhez, amire írtuk, h önmegnyugtatásra nagyon jó - hatósági bizonyítékként senki nem is említette.
(de mégegyszer: a GPS sebességmérés nem helyzetmeghatározás alapú, ezért nagyon pontos tud lenni olcsó készülékben is)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
MaCS_70 #7514 üzenetére
A helymeghatározás valóban igen pontatlan tud lenni, azonban ennek a sebességméréshez nincsen köze, hiszen nem azon alapul...
Valószínűleg fémgőzölt széldvédő alatt leárnyékolt telefon lehetett, mert egyébként nem jellemző ilyen ugrándozás, ha jó a vétel, 1%-on belül szoktak mérni az olcsó cuccok is.
-
negroo
aktív tag
válasz
MaCS_70 #7507 üzenetére
Tudod a gps építő iparban 0.0001 pontoságban dolgozik hídak épülnek erre a technológiákra.
Ha figyeltél volna, akkor nem a rendőrségi lézeres bemérés vagy a szakértői vélemény ellen, hanem legszélsőséges bizonyíték, ha már más eszkőzzel nem bizonyítható. Akkor elfogadja a bíroság.
-
Calogero
addikt
válasz
MaCS_70 #7507 üzenetére
Egy ismerősömet baleset után 50-50 arányba hozta rendőrség, amivel nem értett egyet.
Bizonyítékként becsatolta a felvételt, melyet a hatóság elfogadott, és szakértőt jelölt ki.
A szakértői véleményben volt egy szép hosszú képlet amivel a sebesség lett kiszámolva, csatolva voltak a helyszínelés során készült fotók, valamint a mérések. A vélemény nagy része ezek elemzése, magyarázata volt.A videót csak a vélemény végén említette, egy sorral elintézte. "A becsatolt felvételen rögzített sebesség megfelel a valóságnak"
-
negroo
aktív tag
válasz
MaCS_70 #7503 üzenetére
Igen én is azt mondom, hogy a végső esetben, ha a szakártői vizsgálat sem tudja 100%an bebizonyítani a sebesség tartományt. Így a bíró mérlegeln kell a tanúk sértet és az okozó között mit fogad el. HA a sértet vagy okózó mondja hogy a másik gyrsan ment akkor köteles el fogadni a gps adatokat bizonyos % határon belül.
ui: nekem még a rendőr se akadékoskodott, mert nagyobb erejű hitelesége, mint bemondásra. A vétkes próbált is ezt , de a rendőr se akadékoskodott ezzel.
-
negroo
aktív tag
válasz
MaCS_70 #7503 üzenetére
Igen én is azt mondom, hogy a végső esetben, ha a szakártői vizsgálat sem tudja 100%an bebizonyítani a sebesség tartományt. Így a bíró mérlegeln kell a tanúk sértet és az okozó között mit fogad el. HA a sértet vagy okózó mondja hogy a másik gyrsan ment akkor köteles el fogadni a gps adatokat bizonyos % határon belül.
-
havri1
félisten
válasz
MaCS_70 #7316 üzenetére
Ez így van, viszont szerintem ez teljesen felesleges funkció.
Én egy esetleges ütközés után valószínűleg az első teendőim közé tenném, hogy az utolsó felvételt lementem, elemzem. Még a legrosszabb esetben is, ha teszem azt még aznap hagyom, akkor is megmarad, én nagy kártyákat használok. -
negroo
aktív tag
válasz
MaCS_70 #7198 üzenetére
Viszont ha a kép anyagot elfogadja, miért nem számolják ki fizikai számítással ki. Általános 8ik osztály? Ha a villamosnál elfogadott volt a stoperórás büntetés, akkor úgyan azon elvén hivatalosan is kilehetne számolni a jármű sebbeségét is? Az ember hiába ment el bíroságra, hivatalos mérő eszkőznek minősítették. Bíroság ezt ki is mondta. Ez alapján miért ne lehesen bevetni? Amerikában A tized pontoságú híd építést a helyben telepítet GPS tizedminiméter pontossággal pontosan építkeznek?
ui: már csak a bíroság véleménye érdekelne, hogy ha ott van egy gps felvétel és 2 ellen tanú elmondássa szerint figyelembe veszik a gps kamerás felvételt, vagy a fent említet stoper órás kiszámítást? Ez lenne a lényege, mert könnyü beszélni csak jobb tudni, mint megilyedni.
Nekem volt egy balesetem csepü lapú, mely semmi nem let belőle, de azért próbálták rám húzni a vízes lepedőt. Viszont, a gyors hajtást is említett a hölgy, mely a felvételen mutattam, hogy max 43 volt. És nem is kötöszködöt tovább a előadó! Inkább másba kötött bele.
Tudom egyedi esett, de hátha még is van egy ilyen ember aki bírosági tapasztalatokkal jártasabb. Az sokkal többet ér mint amit leírunk és feltételezünk.
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
MaCS_70 #6893 üzenetére
Sok kocsiban fényre sötétedő tükör van, vagy csak fóliázva van a kocsi
Én már nem is emlékszek mikkor piszkáltam a tükröt vakítás miatt
Lehet hogy ez is sötétedik fényreBár az is ritka hogy jön mögöttem valaki
Több ember használatnál tényleg gond lehet az állandó állítgatósból
-
Simon04
csendes tag
válasz
MaCS_70 #6754 üzenetére
Szia MaCS,
Én is gondba voltam az A118C felrakásnál egy Honda Civic-nél. Nekem is a tükör mögött volt a legjobb hely, viszont, hogy a visszapillantó tükör állása kicsit ferdén van, (mivel általában szerintem így megfelelő a nézőszög). Először próba képen kétoldali ragasztóval próbáltam a helyet belőni. A tükör mögött a baloldali hellyel az volt a probléma, hogy a kezelő gombok hozzáértek a tükör hátsó részéhez, így nem lehet a gombokhoz hozzáférni. Ennek alapján úgy döntöttem, hogy a tükör jobboldala mögé helyeztem el, mert itt már elérhetőek a gombok, és még nagyjából szélvédő közepén helyezkedik el a kamera. Ha, lesz egy kis időm fotót is mellékelek róla. Arra kell még vigyázni, amire TaaT felhívja a figyelmet a felragasztásnál, hogy be kell kalkulálni, amikor majd leveszem a kamerát, akkor legyen felfelé annyi hely, hogy ez művelet kivitelezhető legyen. [link]
Egyébként itt ragadnám meg az alkalmat, hogy a fórum tagjainak megköszönjem, hogy egy jó kamra mellett tudtam dönteni, és nem utolsó sorban, hogy "jó helyről" rendeltem meg.
Egyébként nálam is van egy kis tükröződés a szélvédőnél, de ezzel még együtt tudok élni.
-
-
popey37
addikt
válasz
MaCS_70 #6720 üzenetére
erre a legjobb példa a távcsövem tkre: vettem egy sima newton távcsövet, borzalamas volt a képe. vissza a boltba, 10k felárért prémium minőséget kaptam amit be is mértek, tehát garantáltan jó volt.
ugyanaz a gyárto ugyanaz a gyártosor, csak lehet kicsit gyengébb minoségű az alapanyag.
a procikat is ugy csinálják, beállitják a legnagyobbra, mondjuk 3,4 ghz és utána minden darabot tesztelnek, ami gyengébb azt butitják alacsonyabb árkategoriára, igy lesznek 2,8 vagy lejjebbi procik. -
tibcsiworld
aktív tag
válasz
MaCS_70 #6690 üzenetére
Az a vicc, hogy erre a 32-re 5 óra anyag fér fel! Tehát nem egy 20 perces 2 gigásat gyúrtam, illetve nagyon keveset autózok! Van úgy, hogy 2 hétig nem ülök bele! Egy ideje meg van a kamera, de ennyicske használat mellett, ... passz!
Veszek egy 16-ost, azt 1200-ból megúszom, és meglátjuk! Most hirtelen ezért tuti nem veszek másik kamerát, de pót sd kártyát lehet!
-
vadkörte
addikt
válasz
MaCS_70 #6564 üzenetére
Én csak e-mail-en tartom velük a kapcsolatot.
Belépsz a fiókodba, jobb fent "Help", azon belül "Contact Us"Értelemszerűen kitöltöd:
Name: Neved (kötelező)
Email: e-mail címed (kötelező)
Phone: telefonszámod (opcionális)
Order number: rendelési azonosító (opcionális, de enélkül nehezen azonosítható a rendelésed)
Your Topic: a legördülőből válaszd ki a probléma jellegét (kötelező)
Ypur Message: Írd le a problémát (kötelező) Ha nem megy az angol a google fordítós szöveggel is boldogulnak.Image: képet csatolhatsz az üzenethez (pl, sérült termék esetén)
Submit: Elküldi az üzenetet.Kb 1-1,5 nap és a megadott e-mail címre megérkezik a levelük.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
MaCS_70 #6562 üzenetére
A típusnak pont az az előnye, h stabil a fölragasztás, nem rezeg, a tükör mögött az ablakra simulva pedig egyáltalán nem zavar, hiszen nem is látható... ráadásul a külső GPS miatt az sem gond, ha árnyékolt az üveg fölötte.
Hogyhogy nincsen hely?Persze, a csőr csak azért van, h ne lógjanak szabadon a kábelek a tetőkárpitig.
-
vadkörte
addikt
válasz
MaCS_70 #6562 üzenetére
Jelezd a BG felé a rendelési azonosítókra hivatkozással, ha lehet külön-külön, hogy
-a, termék nem érkezett meg
-b, termék nem működikAz "a" termék esetén elkezdenek alkudozni, hogy várj kicsit, hátha, majd megjön. Majd, hogy ellenőrizd a címzést. A végén felajánlják, hogy visszautalják az árát, vagy újraküldik.
A "b" termék esetén gondolom ugyanez a menetrend...
Én épp ma reggel találtam meg a kültéri postaládaszigetünk környékén az elmúlt fél évben eltűnt egyik csomagom zacsiját...
Valami görény, kis degenerált ge****ihalomnak az a szórakozása, hogy feltöri a ládákat és kilopkodja/szétszórja a benne talált cuccokat.
Életében ne legyen nagyobb öröme!
Nos. Így lettem postafiók bérlő... -
Bumba8
újonc
válasz
MaCS_70 #6300 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ. Először azt írták, a megfelelő terméket küldték. Megküldtem a képet, nekik is bekarikázva. Erre azt írták, egyeztetnek a szállítóval, majd 1 hét után, hogy változtattak a tartón, de ennek is bele kell mennie. Most felajánlották, hogy visszaküldhetem (saját költségen), vagy jóváírnak 5$-t. Inkább az utóbbi választanám, ha kb. ennyiből sikerül(ne) szereznem egy olyan kis pöcköt a végére...
-
TaaT
nagyúr
válasz
MaCS_70 #6234 üzenetére
Flat rate, Ttracking-el
Mehet a holland posta is, nálam egész jó időt futnak egyelőre, a többi már a magyar postán múlik.
2016-01-21 14:14 The item is being processed by customs
2016-01-21 14:12 The item has been processed in the country of destination
2016-01-21 00:31 The item has arrived in the country of destination
2016-01-20 17:06 The item is on transport to the country of destination
2016-01-20 16:48 The item is on transport to the country of destination
2016-01-19 17:15 The item is at the PostNL sorting center
2016-01-18 10:33 The item is ready for shipment
2016-01-15 09:42 The item is pre-advised
2016-01-15 02:45 The Item is at the shippers warehouse -
Degeczi
nagyúr
válasz
MaCS_70 #6197 üzenetére
Erős, kétoldalas ragasztószalag - amiből kettőt is kapsz gyárilag, ha máshová is fökraknád (elszúrni nem nagyon tudod, hiszen könnyen kipróbálhatod a jó helyzetet a fölragasztás előtt)
Egyébként pont hogy sokkal stabilabb, jobb megoldás, mint a tapadókorong, ami aztán tényleg nem ritka, h elengedi, míg a ragasztószalag nem.
A G1WC-nél az is negatívum, h ha nem állandóan használod az autót, pár nap után újra be kell állítani az óráját.
-
havri1
félisten
válasz
MaCS_70 #6128 üzenetére
G1W: kb egy éve hozzá se nyúltam a kocsiba levőhöz. Akkumulátorja már új korában szar volt. Kikapcsolásnál kb 2-3 percig még villogna kijelző (ki-be kapcsolgat) ameddig nullára nem merül. Dátumot, beállításokat nem felejti el. De!
Amikor régen néztem, tökéletes volt a kép. Éles minden sarokban. Tegnap néztem, és az egész jobb fele teljesen homályos. Elállítódott a lencse. Nem kizárt, hogy a hideg/meleg miatt deformálódott. Szóval fixen beépítve a G1W nem ajánlott kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Vadiúj SSD-k!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest