Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
Mondjuk erről még az is eszembe jut, hogy az F1-ben is nem egyszer a végéről (valami alkatrészcsere miatt mondjuk) mennek fel dobogóra Mercivel, Ferkával, vagy Red Bullal. Azok is mi a tökömnek versenyeznek a jóval gyengébb autókkal rendelkező ellenfelek ellen? Biztos boldoggá teszi őket...
-
zsozsa74
őstag
Gondolom nem játszottál még az AMS 2 multival.. Még nincs semmilyen szint limit beállítás, tehát olyanokkal tudok versenyezni, akiket dob a gép. Most így jött ki. Egyébként meg a hangsúly nem azon volt, hogy feljöttem, mert az azért is történt, mert esetleg más még kevesebb benyával indult, de az első három-néggyel a kvali idők alapján pariban lettünk volna és jól szórakoztam volna. Volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest