- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
zsolt19900 #65479 üzenetére
nos megcsináltam, vázolnám az igen csak nem rózsás helyzetet
felsorolnám, hogy mit próbáltam ki:
1, másik fejegység
2, másik hangszóró kb 10cmes kábellel kötve az erősítőbe (ezzel kitesztelve azt, hát ha az autóba behúzott hsz kábelekkel van a baj)
3, közvetlen tápot és teste adtam a fejnek
4, kipróbáltam az összes csatornát a 4csatis erősítőn (hát ha 1-2 v. 3-4es csatinak jó/rossz a zavarszűrője stbje)
5, húztam másik levegőben lévő jelkábelt is a fejtől (ezzel kiküszöbölve a kocsiban lévőt, hát ha az lesz a zaj forrása)
6, kipróbáltam mindkét erősítőt
7, húztam közvetlen testet hátra az erősítőknek ugyan olyan keresztmetszetűt, mint a tápkábelük
8, megnéztem a biztosítékházam testelését, áttettem másik pontra semmi változás
9, Kicseréltem az akku-kasztni közötti testkábelt (ez rosszabb lett mint a gyári, így visszacseréltem a gyárit)
10, találtam a neten egy olyan tippet, hogy fejegység test isonál elvág és hátravisz az erősítő testpontjára, így ott közösítvén azt, ezt is megcsináltam, semmi változásés még mindig az a jelenség -a fenti sort nézve, kijelenthetem, hogy bármit csinálok- hogy ráadom a gyújtást, kap jelet az erősítő és jön az alapzaj (amivel a jelenlegi helyzetben megbarátkoznék, de ez nagyon zárójel) de ami még rosszabb, hogy jön az ütemes cicergés, ha felkapcsolok egy fogyasztót még ütemesebb cicergés jön, ha lekapcsolom a fogyasztót (pl reflektor, tompított fény) akkor alábbmarad a cicergés, de meg nem szűnik, hozzáteszem az erősítőbe ilyenkor be van dugva az rca (akár a behúzott, akár egy kölcsönkapott levegőben elvezetett) és amikor bedugom a fejbe, akkor is picit halkul, de meg nem szűnik az alapzaj sem a cicergés, amennyiben nincsen bedugva a fejbe az rca (szóval kb. semmi összeköttetés nincs a fej és az erősítő között, akkor is van minden alapzaj és cicergés)
a generátor maradt (ami gyújtáson nem is dolgozik, szóval azt kizárnám, de hallgatom az ötleteket)
és ami még (és ha ez derülne ki, akkor nem tudom mit csinálok....) gyanús az az új akkucsinálhat ilyent akku? lehet ilyen szempontból rossz? vagy ha rossz lenne ilyen szempontból, az kihatással lenne másra is?
köszi ha esetleg még tudtok vagy ha nem tudtok segítséget tippet adni, legalább átnyálaztátok az irományomat
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest