- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz kacsa7 #53353 üzenetére
Nah, pont ez a bajom. Kb. minden ott vérzik el, ahol erősnek kéne lennie. És erre jön egy vadiúj Pio fej, ami lehet, hogy győz. Le sem merem írni, mert kapni fogok érte, de 2 dines, időkorrekcióval, ha jól figyeltem, aktív vágással, 3 pár kimenettel, visz mindent, még a 96kHz/24bit flac file-okat is. Mint az álom... Feltéve, hogy a Pio hangja.... Az milyen is? (A leírásod / véleményed / tapasztalatod függvényében?)
Hallottam Munez cuccát. Ott azért rendesen leesett az állam, mert amit itt szinte el sem tudtam képzelni, a jobb 1-en ülve is volt színpad. Valami olyan, amiért hifiben igen sokat fizetsz. Tény, kombi kocsi, nagyon jó erősítő, mélyláda, de igazán elektronikus zenét pont nem hallgattunk, bár gyanítom, nem okozott volna gondot.
Aztán nekem van ám még egy nagy hülyeségem: én bakelites vagyok, arról felvett zenéket hallgatok. Úgy elektronikus az elektronikus. Ott aztán van precíz mély, csillogó,részletes magas, és sok-sok lélek...
Nem a gyári cd hanghoz keresem a rendszert. Én ritka egy állat vagyok...[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz kacsa7 #53353 üzenetére
Szerintem is túlmisztifikáljátok, hogy mi milyen zenén szól igazán jól. Ahogy más is írta egy jó, illetve jól beállított rendszer minden műfajon jól kell, hogy szóljon, de van amin még annál is jobban. Én pl. nem mondanám, hogy a 9855R elvérzik Trance zenén. Szerintem amiről ti beszéltek az már pszichológia, bemagyarázzátok, hogy miért kell váltani, aztán lehet nem is jó váltás
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest