Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ír hibát a parancssorban?
Előfordul, hogy speciális blokk, ami proxy objektumokat tartalmaz, vagy az adott blokk neve már létezik a másik rajzban. Esetleg blokkon belüli blokknak azonos a neve.
Ha nincs hibaüzenet és nem valami extra dinamikus blokk, akkor robbantsd fel (EXPLODE) addig, amíg elemeire robban, aztán ne simán Ctrl+V-vel, hanem Ctrl+Shift+V-vel illeszd be az új rajzba (vagy egy üres rajzba).Utolsó lehetőségként WBLOCK-kal lehet még próbálkozni.
Én ezeken szoktam végigmenni, ha ilyenbe belefutok.
-
Az egyik módszer, hogy Design Centerrel átmásolod (Ctrl+2). Ehhez mindkét rajtnál nyitva kell lennie és annak a rajtnál kell aktívnak lennie, amibe átvinnéd a blokkot. [link]
Az egyszerűbb megoldás a bázispontos másolás. Jelöld ki a blokkot, Ctrl+Shift+C, adj meg egy tetszőleges 0 pontot (lehet 0,0,0 vagy simán csak lekattinthatod bárhol), ki fogja írni, hogy "X darab objektum másolva". Menj át a másik rajzba, Ctrl+V és itt is meg kell adni a 0 pontot, ahová beilleszted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest