- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhgtev
újonc
válasz
runner 125 #18218 üzenetére
Hát nem vagyok biztos benne, hogy kamuznom kéne, pont azért amit írsz ("nem szabadna h lekapjon ").
Kérdezősködtem itt-ott, van aki szerint nem lett megfelelően zsírtalanítva - az okozhat ilyet.
Egyébként nekem a legkisebb, legalapabb Karcher gépem van. Össze se tudom hasonlítani azzal a gőzborotvával ami egy normális autómosóban van és amit sokszor alig tud megtartani a "mosósrác". Még jó, hogy kivételesen nem vittem el mosatni... hát lehet, hogy az a gép letépte volna a fél ajtót.Csütörtökre beszéltem meg időpontot az ipsével, meglátjuk milyen lesz a hozzáállásuk.
-
vhgtev
újonc
Sziasztok, az alábbi képen látható festékleválást egy magasnyomású mosó okozta amikor mostam a kertben az autót. Az ajtó 3 hónappal ezelőtt lett fényezve egy Renault márkaszervízben. Mivel garanciális viszem vissza, de szerintetek a szervízben rám foghatják a hiba okozását? Halottatok már ilyen esetről?
Mivel nem értek hozzá, kicsit meg vagyok illetődve, nehogy a végén még ne akarják kijavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged