- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #11831 üzenetére
Callas számomra az opera honthyhannája - lásd még a színpadi jelenlét jellegét is. De megvan ennek is a történelmi bája. Homéroszt se úgy olvassuk, mint Joyce-ot, höhö.
"De pl. ott van Victoria de los Ángeles aki nekem elképesztő erőt sugároz, még öregen is, hang nélkül. Ki érti eztet?"
A kisugárzás. A kisugárzás. No és a világbéke...Korszakosabb VIFA csipogókat lehet még kapni, alkalmasint megpeerlesszülve, de lehet. DX25, ilyesmi. Egyébként is, a Piegád korának nejlonzacsi membránosaihoz okosabb cégek (pl. Heybrook) már pár évvel később a kilencvenes években is ajánlották upgrade készlet részeként az újabb szövetdómosakat. Ma is érdemesebb az odaillő szövetdómos generációból, ha cserét akarnál meglépni (egyelőre nem tudjuk, hogy az segítene-e a problémán). Az elkók pedig elöregednek (kiszáradnak...) ennyi idő alatt - harmincon túl ne bízz senkiben. De ez kívülről nem látszik, csak belülről - meg a hangon.
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #11831 üzenetére
Most miattad be kellet jönnöm.
Az őrületet én sem értem, de Callasnak sok felvételén a hangja annyira érzelmes, hogy engem azonnal elkap, durván. Ilyet eddig nem tapasztaltam senkinél. Ő nálam az érzelem miatt abszolút első listás, sőt. Másoknál pedig mást lehet élvezni, de felém ezt a fajta érzelmességet még senki nem tudta. Lehet ennek köze van a hangszínéhez is. Nyilván mást hallunk, másra figyelünk, más a fülünk, de engem ő másik bolygóra visz. Mint Pavarotti is, ráadást nem csak a fénykorában.
Kéretik ezeket meghagyni nekem, intimitásuk óriási rám nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest