Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
Mértem egyet [rew fájl]. Nem értek hozzá, ezért nem is mondok róla semmit. Sajna a brutál 50Hz-es anomália továbbra is megvan és a "vízesésdiagrammon látszik" hogy máshol is vannak érdekesnek látszó furcsaságok (hogy miért nem halnak el egyes frekiken teljesen a hangok és maradnak folyamatosak ). Nem tudom milyen elektromos zavar vagy milyen eszköznek a hibája vagy milyen rossz beállítás okozhatja ezeket. Viszont már meguntam a hibakeresést is, nem tudom az okot, illetve nem értek hozzá és kész .
Mérni is csak azért mértem mert tervezem hogy a közeljövőben átrendezem a szobát. Kipróbálom/megfülelem hogy jobb lesz-e a hangzás ha a mostani ~65cm-es hangszórótávolságot (a mögötte lévő falhoz képest) megnövelem úgy ~225cm-re, és arra azért kíváncsi vagyok hogy a mérésben milyen egyértelmű eltérés lesz majd látható.
Egy biztos, az új elrendezésben kénytelen leszek a hangsugárzók között lévő "hifiállvány" elejét az ő síkukhoz képest vagy 20cm-rel előrébb tenni; remélem az nem fog rontani. Jelenleg az állvány kicsivel a hangdobozok eleje mögött helyezkedik el.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest