- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
most ki-be rakosgatva a cd-t, a winamp is csak minden másodikra játssza le....úgyhogy grabbelés lesz asszem.
KovácsÚr: amit ajánlottál, grabbelőt, az jobb, mint a cdex? érdemesebb azt használni? -
Pala
veterán
nah, most szól tökéletesen gépben, de azért még valami nem gömbölyű....
winamp lejátssza, ez nekem elég, de amúgy ha sajátgépben meg akarom nyitni a cd-t, akkor tekeri mint a güzü, majd kidobja a cd-t hibaüzenettel (????), ha egyből winamppal nyitom meg, akkor ilyet nem csinál
van még egy philips discmanem, az lejátssza -
Pala
veterán
rajta van a logo
de most őrülök meg......tegnapelőtt vettem a cd-t és beraktam, kipróbáltam mindkét meghajtóban és egyik se olvasta, többször is próbáltam...most meg kínomban beraktam az előbb és gyönyörűen szól a zene
most már csak arra lennék kíváncsi, hogy akkor miért nem olvasta be -
Pala
veterán
Hali!
A napokban vettem egy audio cd-t (komolyzenei, de ez most talán nem lényeg) és mielőtt megvettem, megnéztem rá van-e írva hogy számítógépben olvasható-e, és nem találtam rajta ilyet......meg is vettem, berakom a gépbe, és nem olvasta...se az Asus cd-íróm, se az LG dvd-olvasóm, mindegyik csak pörgette, hol lassan, hol gyorsabban.....
1 kérdésem lenne:
olvastam régebben vhol, hogy az ilyen cd-ket, amelyeket nem lehet gépben beolvastatni, olvashatóvá lehet tenni, ha filctollal a belső gyűrűt lefestjük. ez igaz, vagy ne próbálkozzak???
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest