Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
most ki-be rakosgatva a cd-t, a winamp is csak minden másodikra játssza le....úgyhogy grabbelés lesz asszem.
KovácsÚr: amit ajánlottál, grabbelőt, az jobb, mint a cdex? érdemesebb azt használni? -
Pala
veterán
nah, most szól tökéletesen gépben, de azért még valami nem gömbölyű....
winamp lejátssza, ez nekem elég, de amúgy ha sajátgépben meg akarom nyitni a cd-t, akkor tekeri mint a güzü, majd kidobja a cd-t hibaüzenettel (????), ha egyből winamppal nyitom meg, akkor ilyet nem csinál
van még egy philips discmanem, az lejátssza -
Pala
veterán
rajta van a logo
de most őrülök meg......tegnapelőtt vettem a cd-t és beraktam, kipróbáltam mindkét meghajtóban és egyik se olvasta, többször is próbáltam...most meg kínomban beraktam az előbb és gyönyörűen szól a zene
most már csak arra lennék kíváncsi, hogy akkor miért nem olvasta be -
Pala
veterán
Hali!
A napokban vettem egy audio cd-t (komolyzenei, de ez most talán nem lényeg) és mielőtt megvettem, megnéztem rá van-e írva hogy számítógépben olvasható-e, és nem találtam rajta ilyet......meg is vettem, berakom a gépbe, és nem olvasta...se az Asus cd-íróm, se az LG dvd-olvasóm, mindegyik csak pörgette, hol lassan, hol gyorsabban.....
1 kérdésem lenne:
olvastam régebben vhol, hogy az ilyen cd-ket, amelyeket nem lehet gépben beolvastatni, olvashatóvá lehet tenni, ha filctollal a belső gyűrűt lefestjük. ez igaz, vagy ne próbálkozzak???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged