- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Nem. Jó lesz neked a CDex.
(Egyébként általában grabbeléshez EAC-t szoktam használni, csak akkor nyúlok a Feuriohoz, ha valami firnyákos másolásvédett CD-t sikerült vásárolnom, amivel az EAC nem boldogul ésszerű időhatárokon belül. A CDexet sohasem használtam, de másoktól csak jót hallottam róla.) -
KovacsUr
addikt
Na ugye.
Ilyen előfordul néha. Nekem a My Dying Bride — Turn Loose the Swans CD-mmel játssza ezt a meghajtóm. Néhányszor meg kell próbálni újra berakni, minden x-edik alkalommal felismeri.
A javaslatom: ha egyszer felismerte, grabbeld be, és hallgasd vinyóról (vagy írt CD-ről) a zenét. Az eredetit pedig tedd el valami biztonságos helyre. Én minden CD-mmel ezt csinálom. -
fokukac
nagyúr
filctollal? ne próbálkozz ilyen baromságal!
ez ilyen másolásvédett cd lehet, ha nincs rajta a compact disc logo.
szedd le ezt a programot :
Exact audiocopy. (EAC)
Bővebben: link
ez beolvassa a másolásvédett cd-ket, (akkor is, ha a windows fel sem ismeri, hogy van lemez a meghajtóban)
a begrabbelt wav-okat írd ki egy cd-re, és lesz egy bárki által, bárhol, bármivel lejátszható audió cd-d....
Ui. az EAC-ot célszerű Safe / v. biztonságos módban használni. egyébknt ez a legjobb grabbelőprogram.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest