Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz canniball #6842 üzenetére

Igen, valahol elég off-os lett ez a fórum a sok home-szerveres hsz. miatt és hiába készült el az Ubuntu/Debian Home-szerver topic, sajnos már annyi hsz. volt itt addigra ebben a témában, hogy az emberek itt ragadtak, itt válaszolgattunk egymásnak..
    Nem is tudom, hogy ezt hogyan lehetne, vagy szét lehet-e választani már egymástól.. :F
    (Pl. egy lelkesebb segítőkész moderátorral áthelyeztetni a hsz.-okat, címet módosítani, összevonni, vagy nem tudom még mit lehetne..)

Ehhez hozzáadódik az is, hogy ha ezt nem itt tárgyalnánk, már lehet egy ideje halott lenne ez az egész, mert az Atom-ot olyan ütemben fejlesztik, (ha fejlesztik még egyáltalán), hogy arról már nem túl sokat lehet írni szerintem..

Már szinte csak arról írunk, hogy milyen kínszenvedéssel sikerült végre 1-1db használható atomos laphoz hozzájutni, meg arról, hogy az ARM és a Brazos hogyan küldi lassan padlóra a címben szereplő CPU családot... :(((

A másik, hogy van egy pár átfedés a fórumok között is, így szinte több szó esik az atomról az eeePC, miniITX, Házi szerver...stb fórumokon..

Tény, hogy engem nem zavar, hogy ebben az irányban haladt a fórum, de ennyi erővel a WL500gP veteránná válása után amikor szétszéledtünk RT-N16, WR1043ND, Atom+ITX...stb. irányokba, maradhatott volna mindenki ott is, így viszont ha valami infó régről kellene, csak keresgéljük itt-ott egymást, mint tűt a szénakazalban. :U

Új hozzászólás Aktív témák