- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Igazából elárulom, hogy én most nem csak saját fejemből kipattant ötlet alapján szeretnék építeni, hanem valami olyasmi rendszerűt, mint a BMW M Power, vagy a Thermaltake BMW 'Level 10', csak ITX méretben és többségében élvilágítós plexiből..
Létezik ebből a GT verzió is fehérben is és feketében is, de ami ötletet ezekből "lopnék", az tényleg az alapelv, meg a front csatlakozók és a kapcsoló(k) elhelyezése..

Van egy másik "ház" is (inkább nevezzük toronynak) , ami még közelebb áll az elképzelésemhez, csak fehér betétek és vízhűtés nélkül..

Ezt (vagyis ennek a 2006-os előző verzióját) már vagy 5 éve biztos nézegetem és (úgy néz ki, nem csak szerintem) a Thermaltake & BMW is tuti innen lopta (vagy jobb esetben vette?) az ötletet!!
Minden esetre nem csak nekem tetszik ez az elrendezés, mert van aki tervezget és van aki olyan "elvetemült", hogy valami nanoITX lapból és fából "faragja".

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest