- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz Kickass #3087 üzenetére
Ugye.
Olyan üresnek tűnik az egész nekem.Viszont ez az i900 tetszik, de régebben úgy voltam a telefonokkal, hogy mindig legyen a legvagányabb, legkülönlegesebb, ma már csak annyi, hogy szép legyen és telefonálni lehessen vele. Tehát ilyenem sem lesz.
Úgyhogy a jelenlegi E950-esem még egy jó darabig marad.
A pénzből meg inkább gépet fejlesztek, ha lenne pénz egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
törölt tag
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #3407 üzenetére
Yonderboi, Anima stb meg drogos szállós zenék, amiket csak a zene élvezetéért magában nem igazán füllik fogam hallgatni, max aláfestésnek. (Nem droghoz, csak úgy amúgy, drogoszene stílus )
Nixx: azért az igazsághoz erősen hozzátartozik, hogy az ilyeneknek (#3395) valóban nem sok tehetségük van, nem egy nagy dolog virtualDJ-el szórakozni, sőt a legviccesebb emberek akik atomix-el kevernek... Persze, valami kell hozzá, hogy a Jóskabá nem tudja simán lenyomni, de higgy nekem, azért nem olyan nagy tehetségek ezek, inkább csak van egy olyan izlésük ami hasonlít bizonyos rétegekéhez... (és ezt úgy mondom, hogy szeretem ezeket a zenéket, csináltam már pár dolgot magam is, plusz zenei képzettségem sem csak alapfokú...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kickass #3536 üzenetére
A 223BW-nek van egy nagy előnye a 204B-vel szemben, a DVI bemenete HDCP-s, tehát az eredeti HD videókat gond nélkül viszi, nem kell trükközni. Igazából nincs érv a 204B választásához, max annyi, hogy ez 4:3-as, tehát több sort látsz. 1680x1050 vs 1600x1200. Már szerintem is inkább 223BW.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kickass #3586 üzenetére
Az ugye főiskolán, egyetemen van már szakirányú képzésben és gondolom a szakiránynak megfelelő tartalmú, témájú a vizsga. Aki pl infó irányban megy továbbtanulni, az effektíve el kell hogy fogadja, hogy infóból komoly vizsgákat kell tennie. De mivel infó az érdeklődési kör, és ezen a pályán akar érvényesülni, akkor leteszi a vizsgákat, mert ez érdekli, és erre szüksége is van, "elengedhetetlen".
A magyar nyelvtan és irodalom témazárókkal kapcsolatban nincs ellenvetésem, mert egyrészt alapműveltség része, érettségi tantárgy, kb mindenhol kötelező, stb. Addi ilyen, hogy szociálpszichológia, társadalmikörnyezet, ki a fészkes fene fog ezek iránt szükséget érezni? "Sátánvillás" kézen is meglehetne számolni hány embernek van rá szüksége... Én infó szakra jelentkeztem, hagyjatok már p*csába pszichológiával, gondozástannal, lélektannal, önismerettel, környezettannal, társ.kör. marhaságokkal. Infóhoz nem tudják, hogy ált. mi kell? Matek, angol, infó (alapismeretektől kezdve), és fizika (leginkább csak az elektronikát taglaló része, tehát nem a teljes fizika tananyag)
És az összes "hulladéktárgyat" tanító tanár olyan követelményeket állít elő, mintha érettségi tantárgy lenne, és rendkívűl fontos a továbbtanulás ill élet szempontjából, de kb mindenki nagyívből sz*rik rá... Társ.körny.-ből tanuld meg a Magyar Alkotmányt és fejezeteit... Egyrészt kit érdekel? Kettő: Nem érettségi tantárgy és nem tétel belőle semmi, Három: Infó szakos vagyok, és a főiskolák informatikai ágain ezzel k****sokra megyek... Négy: A Magyar Alkotmány nem is a tananyag része... Sorolhatnák még ezer okot amiért egyáltalán nincs értelme az egésznek, de nem teszem, mert fáradt vagyok. Tanulok egész nap ilyen szarságokat is...
Matek: Kötelező, kell, OK.
Infó: Like Matek, annyival kiegészítve, hogy ez az érdeklődési köröm, szeretek ezzel foglalakozni
Angol: Like Matek, annyival kiegészítve, hogy viszonylag jó nyelvérzékem van.
Nyelvtan, irodalom: Kötelező, ha kell, ha nem. Az alapműveltség (ill középfokú műveltség) részét képezi.
Töri: Like Nyelvtan, irodalom
Fizika: Elektronika, elektromosság része elég szorosan kapcsolódhat az infóhoz, de nálunk ez se nagyon jött össze.
Pedig én az órán rendesen figyelek az első padból (kussban vagyok egész végig, és "iszom a tanár szavait"), jegyzetelek, (füstöl a tollam, csúnyán is írok...), és igyekszem a lehető legjobbat nyújtani, de nem mindig sikerül. És szerintem szorgalmas vagyok, mondják is, hogy szorgalmas vagyok, mindig megcsinálom amit kell, néha egy-egy extra feladatot is.Ha esetleg úgy vélnéd, hogy kicsit felpaprikázott hangulatú lennék (ami elég valószínű), és magadra vennéd, vagy ha letámadásnak éreznéd, előre is bocsánatot kérek Tőled. Kicsit fáradt vagyok, és könnyen fel tudnak húzni az ilyen dolgok. Tudom, hogy hülye vagyok, meg hirtelen haragú, de ritkán jellemző rám a dühkitörés, csak nagyon szélsőséges esetben. Mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni Tőled, ha netán "rosszul" éreznéd Magad ettől.
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #3739 üzenetére
StarCraft2
Mi most élesztettük újra a StarCraft klánunkat ennek örömére... Tuti elsők közt leszünk ha megjelenik, meg már elkezdtem könyörögni a Blizznél egy béta kulcsért...
Ha van kedved, gyere Bnetre, ha jól tolod még a klánba is beveszünkStarCraft egyébként most 1790Ft, BroodWarral, mindennel
ProStreetet meg még meggondolom, majdnem megvettem múltkor, asszem 3500 volt, de pont elfogyott - szerencsére...
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #3741 üzenetére
Hát ahogy gondolod, mi azért ejtünk pár gammát elvétve... (Már mikor épp nem melózom, vagy nem wowozom, vagy nem az asszonnyal törődök)
Apropó, töltitek azt a béta build7000 Windows7-et a 120 napos béta kulcscsal? Akinek nincs eredeti winje, annak itt az alkalom hogy szerezzen egyet ingyen - bár csak 120 napra..
-
törölt tag
válasz Kickass #3739 üzenetére
Én ha tudnám rögvest megvenném a Tiberian Sunt, a Firestorm kieggel együtt, iszonyatosan jó játék, régi, de a grafika pofás, a játékmenet remek, sokkal jobb a hangulata, mint a Tiberium Was-nak, ott a grafikára gyúrtak rá, pl. nincs Veinhole (vöröses ragadvány a földön, termeli a Wastet, és Tiberium Rakétát lehet belőle építeni, és sebez mindent), nincsenek tiberium életformák a pályán, amik szószerint neked rontanak, ha közelébe mész (pl Visceroid, kettő kicsiből lesz egy nagy dög), és nincs ion vihar, ezektől a TS jóval izgalmasabb, mint a TW.
-
törölt tag
válasz Kickass #3754 üzenetére
TS a Red alert 2 előtt volt, a TS 1999-2000, RA2 2001-2002. Nekem a Red Alert 2 bejött, de nem a legjobban, mindig is jobban szerettem a Tiberiumos részeket, játszottam anno az első résszel is, a Tiberian Dawn-nal is, tetszett, és a TS nagyon bejön. Red Alert 2-szerű az irányítás, de értelemszerűen más storyval és hangulattal. Különbözünk, na! Én mindig is szerettem a sci-fit, és a TS kicsit közelebb áll a sci-fi-hez, szerintem.
Igazából olvastam, hogy a Tiberiumos és Red Alert részek között van átfedés a sztoriban, korábban linkeltem egy jó kis olvasmányt, érdemes elolvasni. Nem lehet azt mondani, hogy unalmas.
Aggregátor: A végleges Windows 7-re biztosan, a XP -> Vista-nál is volt lehetőség upgrade-re, szerintem itt is lesz lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kickass #3754 üzenetére
khm!
1:zK..nem X
2:megpróbálom..mindenképp!köszönöm
3:nekem a Tiberian Sun a kedvenc játékom,egész MAPPÁM van róla...minda mai napig teccik!azon nőttem fel..hmm!!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz Kickass #3862 üzenetére
"...A lemez felületén található 2 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve..."
és ezzel mit kezdjek akkor az kárba veszett vagy mi?
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
-
Bluegene
addikt
válasz Kickass #4039 üzenetére
olyan fehér voltam mint a fal, tudod milyen jót tett a közérzetemnek, pláne a csajok majd azt hiszik h cipruson voltam nyaralni
már van önbizalom[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #4227 üzenetére
Winmobil?
Jelenleg egy u600-asom van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, az egyetlen bajom, hogy ezt azért vettem mert egyedi és gyönyörű volt, most meg bagóért szórják ki és mindenkinek ilyen van
Amire kell egy telefon azt bőven tudja ez is... Sőt, sorozatot is nézek rajt néhanapján, tudja az xvidet 3gpben...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest