Aktív témák
-
XoZ
aktív tag
válasz
csatahajós #6603 üzenetére
Nagyon jók ezek a nagyfelbontású képek
Érdekes dolgokat meg lehet tudni a kártyákon lévő címkék tanulmányozásával:
- a 6 displayport kimenetes hátsó fedőlap nélküli Cypress kártya rev 03 változat, és június 15-én készült, a 4xxx sorozaton szokásos Qimonda RAM-ok helyett Samsungok vannak rajta (ezek talán már nem villognak órajelváltáskor, és így tudták elérni az alacsonyabb idle fogyasztást)
- a két DVI kimenetes, fekete fedőlapos szintén Cypress kártya, rev 15, és augusztus 27-ei -
XoZ
aktív tag
Az 5 oldalon lévő képaláírás szerint a kifelé fújó hűtéses kártya csak marketing volt, és a másik megoldás lesz a referencia hűtés. Jól látszik pl. az is, hogy a hátsó sarokban lévő 5 kondiból a végleges kártyára csak 1 került, de végülis ez "csak" egy 100$-os kártya (a teszt szerint nagyon jó teljesítménnyel).
-
XoZ
aktív tag
Úgy tűnik az ATI kezdi kiküldeni a 4770 tesztkártyákat: [link]
-
XoZ
aktív tag
A második oldalon a táblázatban 16 ROP-ot írnak, alatta a szövegben viszont már 8-at:
The RV740 houses 640 stream processors, 32 texture memory units (TMUs) and 8 render output units (abbreviated as ROPs).
Bár nem értek hozzá, de nekem az jött le az eddig az ebben a topikban olvasottakból, hogy a ROP-ok száma szoros összefüggésben van a memória busz szélességével, és a 128 bithez 8 ROP tartozik.szerk.: persze ha jó a teljesítmény, akkor nekem mindegy, hogy mennyi ROP van
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- További aktív témák...
- BONTATLAN GIGABYTE WINDFORCE 5070 TI 16G
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Powercolor Red Devil 6700XT
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest