- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
old gray
addikt
A game normálisan indul, 100Hz a monitor frekije, 100fps-re van beállítva a game is. Grafikailag le van butítva, nem szeretem ha a látvány a játszhatóság rovására megy. Framerate smoothing és v-sync kikapcsolva. Ez megy is egy darabig, a minimum fps néha leesik 80-90re de ez még nem gond. Aztán az fps-szám az egyik pillanatról leesik a másikra (~30-40re) illetve mintha laggolnék, a kép szaggatottá válik (nem "hagyományos" lag mert offline is van ez a jelenség). Ez addig így marad amíg újra nem indítom a játékot. 3féle catalystal próbáltam, mindig u.az a vége. 1 dologra gondoltam még: az ATT-re, hogy kavar v.mit a háttérben (catalyst AI esetleg vmi OSD sz.ság?...passz), de muszáj használnom t.illik a 4870 Toxic memóriája auto venti-szabályozás esetén akár 95-100fokig is felmelegszik. Érdekes módon az előző vgammal, egy EVGA 8800GTX-el semmi ilyen jellegű probléma nem volt. Lehet nem véletlenül van az nvidia logo a game elején?
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Hobby rádiós topik
- Formula-1 humoros
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest