- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
old gray
addikt
A game normálisan indul, 100Hz a monitor frekije, 100fps-re van beállítva a game is. Grafikailag le van butítva, nem szeretem ha a látvány a játszhatóság rovására megy. Framerate smoothing és v-sync kikapcsolva. Ez megy is egy darabig, a minimum fps néha leesik 80-90re de ez még nem gond. Aztán az fps-szám az egyik pillanatról leesik a másikra (~30-40re) illetve mintha laggolnék, a kép szaggatottá válik (nem "hagyományos" lag mert offline is van ez a jelenség). Ez addig így marad amíg újra nem indítom a játékot. 3féle catalystal próbáltam, mindig u.az a vége. 1 dologra gondoltam még: az ATT-re, hogy kavar v.mit a háttérben (catalyst AI esetleg vmi OSD sz.ság?...passz), de muszáj használnom t.illik a 4870 Toxic memóriája auto venti-szabályozás esetén akár 95-100fokig is felmelegszik. Érdekes módon az előző vgammal, egy EVGA 8800GTX-el semmi ilyen jellegű probléma nem volt. Lehet nem véletlenül van az nvidia logo a game elején?
-
old gray
addikt
válasz
westlake #8100 üzenetére
Így 8000 hsz után rájöttem, hogy kb. a semmiről beszélgettek.
Holnap megnézek pár review-et vmelyik nevesebb külföldi siteon és az ilyen hsz gyűjtős-offolós topicokat hanyagolom a jövőben, felesleges időpocsékolás. Jah, hamarosan nvidia-ra váltok ha érdekel valakit (ti is végigfantáziáltátok az egész topicot, szóval no offense pls!) mert az ATI UT3 alatt egy bugos f.scsomó és engem más nem érdekel. DX11? Ugyanmár kérem, én élvezetes játékokat akarok nem csili-vili kirakatszarságokat.
Bocs ha kissé erősre sikerült, ígérem ebben a topicban nem szólok be többet
-
old gray
addikt
válasz
sniper elite #7664 üzenetére
"Többieknek nyugi, legközelebb akkor jövök ha már kint lesznek a tesztek sziasztok! "
Nah, tessék betartani.
-
old gray
addikt
FPS számhoz: én elsírnám magamat ha 20-30FPS-el kellene az UT3at tolnom. ~100k kill után mondom ezt, sokszor van fps-dropom ilyenkor leesik 40-60-ra és még ez is szörnyű, ha vmi jobb meccs közben van akkor durván anyázok...Észre lehet venni a különbséget! Darabosabbnak tűnik a mozgás és nehezebb célozni. Ez tény.
-
old gray
addikt
válasz
sniper elite #7096 üzenetére
Szerintem neked 2 konfig kellene. Egy ATI és egy Nvidia
-
old gray
addikt
Abu nekem csak egy kérésem lenne: legyen a földi halandók számára is érthető a készülendő / elkészült teszt.
-
-
old gray
addikt
Kamu?
Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest