- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #34680 üzenetére
A DNA-val már alap órajeleken is kidobál az Oblivion. Van sima 8.8-am, de most töltöm le az ATI-s és az XG-s 8.7 drivereket. HIS-nél sajna a 8.476-os a legújabb 3870-re (az újabbakat már próbáltam, és nem OK-k), az meg éppen még a szar.
Sztem azért inkább a dugdosással van baja a rendszerednek. Egyszer kéne összerakni a rendszert, és úgy feltelepíteni a Catalyst-et, különben könnyen megbolondul, ahogy azt CF-rel is teszi. Amúgy miért nem varázsló módban lövöd be a monitorokat? Sokkal 1szerűbb lenne. Ha úgy, akkor nem szóltam.ATT-ra: Van az oldalamon egy túlhajtás-beállítások nélküli ATT beállítás. Lényegében hagyd az ATI driverét dolgozni, de a 3D módokat beállíthatod, mert ha kilövöd, és ATT-szal akarsz vezérelni mindent, lazán 5-7°C-kal melegebb lesz a kártya. Sztem nem szabályozza rendesen a feszt, én ezért nem is használom. Elég az nekem, hogy a HIS karim alapból 6-7°C-kal melegebb a Sapphire-nél (legalább a 115°C-os hőmérsékleteket már nem hozza, kop-kop).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honda topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest