- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #16850 üzenetére
3-szorra is, ha már nem gépeled be a címsorba: Yamicsoft. A többihez mássz bele a Vista Szolgáltatásokba, ill. a rendszerbeállításokba. Leírásokkal ott van minden, eldöntheted, mi nem kell.
Én is benéztem anno Vista topicba, tanultam is pár dolgot, de aztán annyi marhaságot olvastam, hogy rég nem látogatom.
Cikket nem írok, senkinek semmit nem bizonygatok (mit bizonygassak egyáltalán azon, hogy a RAM gyorsabb, mint a HDD?), sosem fecsérlem az időmet felesleges dolgokra. (Már ez is időpocsékolás, részemről be is fejezem.) Én leteszteltem a magam rendszerét, ami nekem bőven elég. Aki akarja, beállítja a sajátját, ha meg nem megy neki, hajtogatja, hogy az emberek 98%-a szerint lassabb a Vista az XP-nél.
Mellesleg egy hipermarketben is megnézheted, hogy az emberek 98%-a megveszi a kirakott, drága "akciós" árut, és csak 2%-uk megy be a jóval olcsóbbért a polcok közé. Szóval arra ne hivatkozz, hogy milyen sokak vannan negatív véleménnyel a +2GB RAM-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged