- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #16850 üzenetére
3-szorra is, ha már nem gépeled be a címsorba: Yamicsoft. A többihez mássz bele a Vista Szolgáltatásokba, ill. a rendszerbeállításokba. Leírásokkal ott van minden, eldöntheted, mi nem kell.
Én is benéztem anno Vista topicba, tanultam is pár dolgot, de aztán annyi marhaságot olvastam, hogy rég nem látogatom.
Cikket nem írok, senkinek semmit nem bizonygatok (mit bizonygassak egyáltalán azon, hogy a RAM gyorsabb, mint a HDD?), sosem fecsérlem az időmet felesleges dolgokra. (Már ez is időpocsékolás, részemről be is fejezem.) Én leteszteltem a magam rendszerét, ami nekem bőven elég. Aki akarja, beállítja a sajátját, ha meg nem megy neki, hajtogatja, hogy az emberek 98%-a szerint lassabb a Vista az XP-nél.
Mellesleg egy hipermarketben is megnézheted, hogy az emberek 98%-a megveszi a kirakott, drága "akciós" árut, és csak 2%-uk megy be a jóval olcsóbbért a polcok közé. Szóval arra ne hivatkozz, hogy milyen sokak vannan negatív véleménnyel a +2GB RAM-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest