- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #16850 üzenetére
3-szorra is, ha már nem gépeled be a címsorba: Yamicsoft. A többihez mássz bele a Vista Szolgáltatásokba, ill. a rendszerbeállításokba. Leírásokkal ott van minden, eldöntheted, mi nem kell.
Én is benéztem anno Vista topicba, tanultam is pár dolgot, de aztán annyi marhaságot olvastam, hogy rég nem látogatom.
Cikket nem írok, senkinek semmit nem bizonygatok (mit bizonygassak egyáltalán azon, hogy a RAM gyorsabb, mint a HDD?), sosem fecsérlem az időmet felesleges dolgokra. (Már ez is időpocsékolás, részemről be is fejezem.) Én leteszteltem a magam rendszerét, ami nekem bőven elég. Aki akarja, beállítja a sajátját, ha meg nem megy neki, hajtogatja, hogy az emberek 98%-a szerint lassabb a Vista az XP-nél.
Mellesleg egy hipermarketben is megnézheted, hogy az emberek 98%-a megveszi a kirakott, drága "akciós" árut, és csak 2%-uk megy be a jóval olcsóbbért a polcok közé. Szóval arra ne hivatkozz, hogy milyen sokak vannan negatív véleménnyel a +2GB RAM-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest