- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem is érdemes +2k-t rákölteni egy normális házra.
Nekem Codegen E-6097 van, került 11k-ba 2 beépített 8cm-es ventivel, lyuggalt falakkal és pollenszűrőkkel. E-6099-es jobb, mert ezt a balfaszok úgy tervezték, hogy az előlapi USB csatikról felfelé mennek a vezetékek, így pont lefékezik a floppyt, ha normálisan szereli be az ember. Sajna vásárlás előtt nem láttam, és a franc se gondolt ekkora BUG-ra. Floppy most hátra van tolva, és előlapot pattintgatok, ha szükség van rá. 6099-esnek meg a csatik felülre-előre kerültek, de persze ilyet már csak később találtam, ezért meg nem építem át +1x a gépemet.
Azt jegyezném meg, hogy 1950XT-m is részben a kifúvás miatt került anno a gépbe, aztán amikor optimalizáltam a ház hűtését (akkor még a vacak szellőzésű régi volt, és a 3 8cm-es venti helyezgetésével-irányával variáltam), valahogy mégis 5 fokkal hűvösebb lett. Szóval sokat nyerhet az ember egy kis odafigyeléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest