Új hozzászólás Aktív témák
-
gentlemanus
csendes tag
válasz
EQMontoya #634 üzenetére
Csak olyan konfigok esetében láttam jobb eredményt hasonló kariktól (csak tesztekben) ahol nem túl reális konfigokban tesztelték. Nem valószínü hogy aki ilyen karit vesz az közel 50e forintos procival szintén 50e forintos lapban használja, mint ahogy a tesztekben van. A 7600Gt-hez képest meg túl új, szerintem egy becsületes driver jelentős javulást hozhat.És mindig igaz hogy ha raksz hozzá még egy kis lóvét, mégjobbat kapsz, még kis lóvé mégjobbat...
A 3D Mark 06 ban meg a látottak alapján a proci a kevés. Meg a ram sem valami csúcs, és a VGA-hoz is 30 A-os 12V ágat javasolnak az én 18 A-osomhoz képest. De van rá Példa hogy drágább konfigban jobbat mutat.
Azért változatlanul várom a teszteredményeket ''valós konfigokban''
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 GAMING iCX 11GB
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus Dual RTX 2080 Ti 8GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged