- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gentlemanus
csendes tag
válasz
EQMontoya #634 üzenetére
Csak olyan konfigok esetében láttam jobb eredményt hasonló kariktól (csak tesztekben) ahol nem túl reális konfigokban tesztelték. Nem valószínü hogy aki ilyen karit vesz az közel 50e forintos procival szintén 50e forintos lapban használja, mint ahogy a tesztekben van. A 7600Gt-hez képest meg túl új, szerintem egy becsületes driver jelentős javulást hozhat.És mindig igaz hogy ha raksz hozzá még egy kis lóvét, mégjobbat kapsz, még kis lóvé mégjobbat...
A 3D Mark 06 ban meg a látottak alapján a proci a kevés. Meg a ram sem valami csúcs, és a VGA-hoz is 30 A-os 12V ágat javasolnak az én 18 A-osomhoz képest. De van rá Példa hogy drágább konfigban jobbat mutat.
Azért változatlanul várom a teszteredményeket ''valós konfigokban''
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged