- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
gentlemanus
csendes tag
válasz
EQMontoya #634 üzenetére
Csak olyan konfigok esetében láttam jobb eredményt hasonló kariktól (csak tesztekben) ahol nem túl reális konfigokban tesztelték. Nem valószínü hogy aki ilyen karit vesz az közel 50e forintos procival szintén 50e forintos lapban használja, mint ahogy a tesztekben van. A 7600Gt-hez képest meg túl új, szerintem egy becsületes driver jelentős javulást hozhat.És mindig igaz hogy ha raksz hozzá még egy kis lóvét, mégjobbat kapsz, még kis lóvé mégjobbat...
A 3D Mark 06 ban meg a látottak alapján a proci a kevés. Meg a ram sem valami csúcs, és a VGA-hoz is 30 A-os 12V ágat javasolnak az én 18 A-osomhoz képest. De van rá Példa hogy drágább konfigban jobbat mutat.
Azért változatlanul várom a teszteredményeket ''valós konfigokban''
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged