Új hozzászólás Aktív témák
-
Strikerfella
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Asus X1650XT videokártyát és van egy nemkis gondom vele. Mégpedig marha hangos. A gond abból adódik, hogy a ventillátor alapterhelésnél is teljes fordulaton megy. Leszedtem az Ati Tray Tools programot, levettem a ventillátort igy gyönyörű szép csönde lett, mostmár tudnék éjszaka csendben internetezni. De! Csináltam két profilt az egyik egy minimális GPU-ra levett ventillátor kicsi fordulaton működő, ez megy is ez van 2D munkákhoz. Csináltam egy másik profilt ami alapórajel és elméletileg gyorsabb ventillátorműködés, ez lenne a játékokhoz. Be is állitottam mindent amit találtam, ha elinditok egy 3D alkalmazást akkor látszik is hogy az adott profil működésbe lép viszont a ventillátort nem tekeri feljebb igy egy kis játszási idő után a gpu hőmérséklete felkúszik (97 foknál kikapcsoltam a játékot, ekkor szépen lehül).
Szóval nekem egy olyan működő megoldás kellene, hogy amikor csak internetezek, vagy csak videotömi megy a gépen akkor ne zúgjon nekem a ventillátor mint az atom mert még a tévét is alig lehet hallani tőle. Ha viszont játszom akkor zúghat nyugodtan, hisz ugyis hangerővel játszom. Ati toolban csak utalást találtam Fan működésre de nem találtam állitást, Ati Tray Toolal meg csak lefele sikerült venni, visszatenni nem. Manuálisan sem, csak uninstall után pörög fel újra a ventillátor. HELP mert megőrülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Asus Dual RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged