Új hozzászólás Aktív témák
-
Strikerfella
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Asus X1650XT videokártyát és van egy nemkis gondom vele. Mégpedig marha hangos. A gond abból adódik, hogy a ventillátor alapterhelésnél is teljes fordulaton megy. Leszedtem az Ati Tray Tools programot, levettem a ventillátort igy gyönyörű szép csönde lett, mostmár tudnék éjszaka csendben internetezni. De! Csináltam két profilt az egyik egy minimális GPU-ra levett ventillátor kicsi fordulaton működő, ez megy is ez van 2D munkákhoz. Csináltam egy másik profilt ami alapórajel és elméletileg gyorsabb ventillátorműködés, ez lenne a játékokhoz. Be is állitottam mindent amit találtam, ha elinditok egy 3D alkalmazást akkor látszik is hogy az adott profil működésbe lép viszont a ventillátort nem tekeri feljebb igy egy kis játszási idő után a gpu hőmérséklete felkúszik (97 foknál kikapcsoltam a játékot, ekkor szépen lehül).
Szóval nekem egy olyan működő megoldás kellene, hogy amikor csak internetezek, vagy csak videotömi megy a gépen akkor ne zúgjon nekem a ventillátor mint az atom mert még a tévét is alig lehet hallani tőle. Ha viszont játszom akkor zúghat nyugodtan, hisz ugyis hangerővel játszom. Ati toolban csak utalást találtam Fan működésre de nem találtam állitást, Ati Tray Toolal meg csak lefele sikerült venni, visszatenni nem. Manuálisan sem, csak uninstall után pörög fel újra a ventillátor. HELP mert megőrülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest