- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
csabicsepp
üzenetére
probáld ki,hogy emelsz a GPU orajelen 5Mhz-et nyomd meg az alkalmaz gombot és láss csodát,legalább is nálam erre volt szükség miután aktiváltam a túlhúzást
valaki tapasztalta azt,hogy a másodlagos megjelenítőn(LCD TV)ugrál a kép alja,ha azt rakom elsődlegesnek akkor meg a monitoron mintha a béta ezt nem csinálta volna -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabicsepp
üzenetére
Nekem igen, legalább is a beta. De ezt nem a bios veszi vissza??
300/837 GPU/MEM, ha elindítok egy filmet, már akkor is fölugrik az órajel, ez is érdekes....
Egyébként az ATI még a 8.10-et sem ajánlja a 4670-hez hivatalosan? akkor mikor lesz erre végleges, a gyártó által is elkészített driver?????

J
a, és akkor mekkora teljesítménynövekedésre lehet számítani??? -
törölt tag
válasz
csabicsepp
üzenetére
Én szvsz a 3DMarkot nem igazán tekintem értékelhető tesztnek, a játék az igazi teszt, élesbevetés.

-
danih
veterán
válasz
csabicsepp
üzenetére
Az "alap" catalyst 8.9 tényleg nem ismeri fel a 4670-est (még az sem amit a Sapphire site-járól lehet lehúzni) - a proléma elvileg csak annyi hogy a DeviceID nincs az az inf-ben, töltsd le a DNA-ATI féle catalystet azzal megy, vagy esetleg várd meg a 8.10-et (ahol már manuális ventiszabályozás is lesz egyébként).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- BIOS topic
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest