- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
csabicsepp #1013 üzenetére
probáld ki,hogy emelsz a GPU orajelen 5Mhz-et nyomd meg az alkalmaz gombot és láss csodát,legalább is nálam erre volt szükség miután aktiváltam a túlhúzást
valaki tapasztalta azt,hogy a másodlagos megjelenítőn(LCD TV)ugrál a kép alja,ha azt rakom elsődlegesnek akkor meg a monitoron mintha a béta ezt nem csinálta volna -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabicsepp #1013 üzenetére
Nekem igen, legalább is a beta. De ezt nem a bios veszi vissza??
300/837 GPU/MEM, ha elindítok egy filmet, már akkor is fölugrik az órajel, ez is érdekes....
Egyébként az ATI még a 8.10-et sem ajánlja a 4670-hez hivatalosan? akkor mikor lesz erre végleges, a gyártó által is elkészített driver?????
J
a, és akkor mekkora teljesítménynövekedésre lehet számítani???
-
törölt tag
válasz
csabicsepp #544 üzenetére
Én szvsz a 3DMarkot nem igazán tekintem értékelhető tesztnek, a játék az igazi teszt, élesbevetés.
-
danih
veterán
válasz
csabicsepp #544 üzenetére
Az "alap" catalyst 8.9 tényleg nem ismeri fel a 4670-est (még az sem amit a Sapphire site-járól lehet lehúzni) - a proléma elvileg csak annyi hogy a DeviceID nincs az az inf-ben, töltsd le a DNA-ATI féle catalystet azzal megy, vagy esetleg várd meg a 8.10-et (ahol már manuális ventiszabályozás is lesz egyébként).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest