Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Olyan karim van mint neked. És lehet állítani a venti fordszámot, és csendes is. Enyém nem kerreg, tehát a tiéd-el lesz vmi baj. Én is azt mondom, vidd vissza. Az meg, hogy a memoria frekit nem vesszi vissza, nem zavar, nem jelent sokat fogyasztásban. Gpu-t szépen visszavesszi és ez a lényeg. (és jól lehet tuningolni, pont a remek hütés miatt, de értelme nem tudom menyi van, mivel alapon is nagyon szépen elfutt rajta minden játék amit probáltam) Gyári drivert nem is probáltam, amikor megvettem, rögtön az ati oldalárol szedtem a le a ccc-t. 9.10-est, és azóta is azt használom teljes megelégedettségel. (vista64bit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- SSD kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest