- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Jogos, úgy értettem akkor 4830, nagyobb, többet eszik, de kraftos jószág, és végülis nem sokkal drágább egy zafír4830 mint a 4670-ek, és azért csak 640SP van benne és 256 bit, azt hiszem raszterizáó és textúrázó is több van benne, az egyikből biztosan.
Gainwardot mindenki dícséri, a passzív zafírt meg ha nagyon melegedne, kisegítő ventivel lehűtöd, nyilván ilyen vga-t jól szellőző házba tesz az ember. Nekem könnyű dolgom volt anno, nem volt miből válogatni -
zodo
nagyúr
Szia!
Vegyél zafir ddr4-t és azt kapod, amit szerettél volna.
Keveset fogyaszt, hűtő "nagyon" halk és szabályozható gányolás nélkül, egy pci slotott foglal el. Nekem is 2,5-ös procim van csak amd és pl. Grid 1440x900 / Ultra high beállításon is átlag 40 fps-t hoz. Mindezt teszi 50 fok alatt -
Chaser
legenda
Ha ez a max felbontás ás no tuning, bár 3G-be nem halna bele a procid és még te se
, fogyasztás/méret nem számít akkor 4670, kis proci tuninggal és 4830-cal viszont ellennél egy darabig ekkora felbontáson, de jó hogy nem nekem kell dönteni
Én 1ébként maradnék 4670-nél, jön úgyis lassan a következő generáció. 4670-ből zafír GDDR4, ultimate/passzív, de nem 1000-en megy a ram, hanem 860 körül, mint a ddr3-asok/, HIS IceQ, vagy Gainward amik fentebb említett gányolás nélkül is biztos halkak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest