- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabu
tag
Nekem először egy MSI 3850-em volt OC, de csak 256MB Ram-mal, majd 1 hónapra rá, lecseréltem egy szintén MSI, 4670-re...Nem bántam meg, pedig +6 ezerbe volt a váltás COD 4-ezek sokat, és itt is látom a különbséget / lehet a +256MB Ram is /, a 3850-nél soha nem tettem fel 1280-1024, mert akadt ha esett az eső, vagy ha nagy tűzharc volt - pedig nem volt minden max-on - , a 4670-el minden maxon van 1280x1024-ben, és nem akad meg, egy pillanatra sem....Nagyon elégedett vagyok vele, ráadásul a hangja is sokkal elviselhetőbb, jóval kisebb....Szóval nagyon jó kis kari, egyedül a 3D Mark06-ban veret el nálam a 3850, mondjuk ott 1000 pöttyel majdnem...
Nekem egy 5400+ Black Edition mellett van, a te prociddal még jobb is lehet, szerintem van még benne tartalék, ha nem is sok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest