- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
miresz #19306 üzenetére
Jobb lett volna ha megint csendben maradsz,mert már megint magad alatt vágod a fát!
Az XFX 6870BE tesztben idle stock, load stock, idle overclock is jobb az xfx mint a sapphire 6870, egyedül load oveclock jobb. vagyis 3:1!
Az asus 6870-es tesztet meg nem tudom minek linkelted abban nincs mit hasonlítgatni, mert nem egyszerre készültek, az asus a a hideg januárban az xfx meg a meleg májusban, hiába csinálta ugyanaz az oldal a tesztet, nem azonos körülmények között készültek.
-
diegho
nagyúr
válasz
miresz #19306 üzenetére
idézet a linkelt xfx tesztből.
With the large dual fan cooling system included with this card, I would expect that the cooling capacities far exceed that of the stock cooler in both temperatures and noise pollution. In this case, those expectations are both met as the XFX HD 6870 Black Edition card gives eight degrees cooler temperatures under load at stock which is impressive given the fact that I couldn’t even hear the fans when I put my ear right next to the card. Even at 100%, the card's noise level is nothing next to the behemoth stock fans that adorn most graphics cards these days and the temperatures are still very competitive.
Még annyit, hogy létezhetnek hibás vezérlésű darabok, amikor boltos voltam én is kaptam a nagykerben olyan kártyát, amin egyszerűen nem ment a ventiszabályzás (Galaxy 8800GT), természetesen azonnal cseréltük. Nálam a kártya jelenleg a 20-22 fokos szobában 30fok idle, minden ventim a házban minimumra szabályozva. Load nem szoktam nézni a hőfokokat, de úgy emlékszem 70-80 között volt szőrös fánk alatt, de akkor már hallottam némi hangot felőle. Viszonyításképpen a Sapphire 5770-hez, ami már 50%-on ordított ég és föld a különbség. Ennek olyan 60% körül jön meg a hangja és 100%-os ventik mellett is halkabb, mint a Sapphire volt egy sima szőrös fánk alatt 66% ventivel. Senkit nem akarok rábeszélni az XFX-re, de nekem olcsóbb volt, mint a Sapphire, +1 év garancia, kaptam Dirt3-at és rövidebb, mint az Asus, ami néhány házba nem fér el, nálam éppen elfért volna, de nem kockáztattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest