- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Alister71 #15302 üzenetére
Mindenki arra veri el a pénzét, amire akarja.Csak ne tekintse már szentírásnak a saját szubjektív véleményét. De erről mindig megy a vita úgy tűnik..és valahogy mindig 0-áról indul.Kellene valami ilyesmi topik..és az első hsz egy b*zi nagy helyreigazító hsz
Az én példám tökéletes erre..a q6600-al is bőven hozza ez a kártya azt amit egy i5-el.Szal, nekem az ilyen "váltásplatformot" mert aszondom, ez üres rizsa.Először is eldöntöm, hogy nekem mire kell, milyen kártyám van, és szétnézek pár független oldalon és egyáltalán...megnézem mennyi zsém van rá.Nyilván, ha lenne fél millám csak gépre 1 évre (utána az is csere) akkor nem ezt venném nyilván való
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest