Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
válasz
barack1997 #5396 üzenetére
Szerintem inkább 50 de inkább 60 fölött nincs különbség.
Azért egy BC2 30fps-el szerintem nem tul jól játszható. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
barack1997 #5398 üzenetére
+1 Igazad van. Szerinte 1280-ra nincs ideálisabb kártya mint a 4850 512. Ma már utánad dobják és jó kártya nagyon. 1680-at is bírja, de full HD-ba már-már kevés. Saját tapasztalat.
-
barack1997
senior tag
válasz
Kissjeno #5397 üzenetére
De 1280 ra fölös akkora kártya max egy 1gigás 5770 is elég.Onnan tudom nekem is van 1280 as monitorom, most vettem full hd-t és az 1280 meg megmaradt az xbox 360 hoz.Ha beszerzel egy Full HD megjelenítőt akkor megérte a kártya vétel de amugy nem. Az FPS azért nem megy feljebb mert cpu limited van szerintem ...
-
Kissjeno
tag
válasz
barack1997 #5396 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok cod 1-gyel is játszok !
-
Kissjeno
tag
Sziasztok !
Online játszok a COD1-el , most vettem asus 6850-et ez ugyebár egy kurva erős kártya (ehhez a játékhoz). Régi 8800 gts-sel volt 500-1000 Fps, az ezelőtti 4850-nel 200-300 a mostani meg jóindulattal 100-150. Mitől lehet ez ? Minnél erősebb a kártya annál kevesebb az Fps? Vagy az új ati driverekben leszarják a régi játékok támogatását? Catalistban van olyan beállítás amit be kellene kapcsolni?
win 7 64 bit , 4 giga memo, core 2 8400 10.12 catalyst+ még beállítom a játékban az 1280 felbontást úgy nézz ki, hogy megcsinálja de visszateszi mindig 1024-re
Előre is köszi a segítséget!
-
lehel22
tag
válasz
r3v0Lut10n #5392 üzenetére
...A NFS HP nehany palyan nagyon akad. A valaszt nem tudom ra de inkabb a jatekban keresnem a hibat.Az isemrosom gepen ( i7 950 , 6GBRam, GTX 480 ) is szaggatott. Amugy mikor jol megy akkor meg egy C2D ~2,8 Ghz es egy HD 4850 paros siman viszi.
Aya - velemenyem szerint , vissza kene vinni azt a kartyat. Ha F3_C alatt is NO Signalt produkal csak ezt tudom ajanlani
Tudom hogy kiba...tul frusztralo de semmi ertelme kinlodni vele. Joparan ebben a cipoben vannak tavaly novembertol es semmi csodaszer nincs.Lehet vele probalkozni minefele Bios , driver , es clock kombinaciokkal de szerintem te is inkabb hasznalnad gorcs nelkul , minthogy felnapokig probalgasd es barmit betoltesz csak az jarjon a fejedbe ," hogy na most megadja magat vagy nem adja meg magat " Ismetlem ez sajat velemeny (viszont minden jel arre utal ) ezzel a szeriaval valami nics rendjen.
MrCSIT mennyi a fordulatszam ?
-
Torry
addikt
válasz
r3v0Lut10n #5392 üzenetére
Nálam:
Phenom II X4 3600-on, 4gb, 6850 alapon, win7 64bit
10.12 és 11a hotfixel sincs meg a 60 fps... ugrál gyakran össze-vissza, beakad. Patch-t is felraktam hátha, de ugyan az. Szerintem fos a játék. -
r3v0Lut10n
senior tag
Csak egy kérdés, hátha valakinek van tapasztalata vagy megoldása.
C2D E7400 @ 3.6G, 4G DDR ram @ 1080, Sapph 6850 @ 900 / 1100
NFS Hot Pursuit - felbontástól függetlenül graf beállítástól függetlenül .. akad. Többnyire megy teljesen jól (fraps-al nézem) 60 Fps fixen, de néha tök beakad. Mintha menet közben töltené be a pálya szakaszokat (csak tipp) és nagyon zavaró. Nem hinném hogy vas kevés lenne. 10.12-es driverrel megy Win7 64bit alól. Valami 5let? Vagy másnál is ilyen ? Tehát mondjuk egy 10 perces versenyben kb percenként megakad, elég zavaró helyzetekben. És fixen ugyanazon a helyen. Visszamegyek, újra át azon a ponton újra ugyanaz :\ Nagyon zavaró, csak érdekel van-e rá valami megoldás ...
-
aya
addikt
Far Cry 2 10 perc után black screen
Szart ez a bios flash-re meg a 11.1-re -
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
A Gigabyte 6850 OC kártyára találkozott valaki olyan gyári BIOS-szal, ami nem 51%-on indítja el 2D-ben a ventiket
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy kis gondom, és remélem valaki tud rá magyarázatot adni. Tegnap este felraktam az új ATI drivert. (A régi leszedése csökentet módban driver swiperel.) A gondom csak annyi, hogy ugyan az a játék amiben eddig nem volt gondom (WoW) most micro lagos.
Az fps-em stabil viszont olyan mint ha be szaggatna a játék és elég idegesitő. Kérdés esetleg ez másnál is kijött valamelyik játékban amit használ, vagy egyedi estet. Mielőtt vissza raknám a régebbi drivert ezt azért érdekelne, mert szeretem napra készen tartania drivereim a gépemen.
-
alibaba78
őstag
Hogy on is legyek, ma megyek megvenni a zalman vf3000a-t. Ha vki-t erdekel, teszek majd fel kepeket.
-
-
Milka 78
nagyúr
Elvagytok rendesen
petike2014: Talán Far Cry 2 Benchmark,3d2011 és talán Crysis Paradise Lost pályán,Flaming Cliffs 2- ami alatt eldobja magát,de szerintem a szőrös fánkot is erőltesd.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #5375 üzenetére
Nem szoltalak le! Azert csinaltam belole poent, mert egy 3000 hsz-el korabbira reagaltal, ami raadasul a nyito volt. 3000 hsz sem 2 nap alatt keletkezett, de neked nem esett le. Nem baj, csak folosleges nyaggatni. A lenyeg, poen volt, es nem leszolas. Ennyi hsz-t nem erdemelt.
-
lajthabalazs
senior tag
Bocsánat, nem tudtam ,hogy vannak még becsületes emberek. Ha kifizetted, és drága a Win 7-re upgrade, akkor megértem, hogy miért tartod meg.
Amikor dolgoztam, Ubuntum volt fent, most hogy megint tanulok, jár a Win 7 Professional licensz, ezért nem is figyeltem soha, hogy mennyire könnyű vagy nehéz Win-t lopni.
Viszont a véges laptopomon volt WindowsVista, és botrányos volt. 6-8 perces boot, nehezen használható felület...
Ez a DVI dolog fura. Nem lehet, hogy a monitorod különböző beállításokat tárol a különböző bemenetekre?
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #5372 üzenetére
Ez most komoly? Nem erdekes........
mod: Ne haragudj, de faradt vagyok magyarazkodni.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #5368 üzenetére
Valami!
Nem egeszen ertem, mit is szeretnel, hogy mondjak?! Meg mindig a bejgli hatasa alatt vagy? Nem veletlenul tiltottak be a makot az eu-ban.
-
petike2014
aktív tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
petike2014 #5365 üzenetére
Én ezt azért megcáfolnám és ez nem egyedi eset
->[link]
-
Bali27
addikt
válasz
lajthabalazs #5355 üzenetére
Őszintén megmondom Win7 is volt fent.. De nem akarok izgulni örökké az aktiválás miatt, meg igazából 1 hónap után pont olyan tetü volt mint a Vista... Egyedül a bootolás volt gyorsabb...
A Vistám meg jogtiszta és visszatettem.. Vista manager, meg 1-2 beálítóval pont olyan jó rendszert lehet belőle csinálni mint a Win7..Ja.. HDMI vel összekötöttem a monitorommal..(Samsung P2770)..
Sima DVI-D vel 1000X jobb a képminőség.. Ehez valaki valami kommentár? Tényleg jobb DVIvel a képminőség? Attól hogy a HDMI ujabb ? vagy másra való ? -
Milka 78
nagyúr
válasz
lajthabalazs #5362 üzenetére
Én egy béta Aftert használok és nekem alapból 1000-ret engedett...de MSIAfterburner.cfg-ben írd át az EnableUnofficialOverclocking-ot 1-re.Ilyenkor 1000 fölé is enged
Nálam a 6870-es 1050/1195-ig stabilan megyeget...
Dictator^ : Én is most olvastam vissza,de amit leszűrtem belőle az az,hogy ha két megjelenítő van rajta akkor 300/1000-ig veszi vissza az órajelet.Most már legalább tudom,hogy a 4870-esem miért ment végig csövön.A 10.12-essel még ez sem megy mert a memória értékét nem csökkenti,tehát maradt 1050-en.Letiltottam egy megjelenítőre,majd restert és egyből minden okés lett
Ebbe és az ezt követő h.sz-ekbe pillants bele.
-
válasz
lajthabalazs #5362 üzenetére
"Nalám is szakadozott a kép, mintha a kép felénél elcsúszott volna az alja és a teteje."
Vsync? -
lajthabalazs
senior tag
válasz
Agyzuzo #5357 üzenetére
Én is úgy láttam, hogy nagyon gyenge minőségben megy a benchmark. De amikor legutóbb a játékot futtattam még a régi kártyámon, az is csalódás volt, pedig ott is magasra tettem a beállításokat.
Nalám is szakadozott a kép, mintha a kép felénél elcsúszott volna az alja és a teteje. Az animáció folyamatos volt, de ez elég rosszul nézett ki benne. És tényleg a végénél látszott nagyon. Ez egy ilyen
Viszont kérdezném mindenkitől, hogy mivel lehet MSI Afterburner fölé húzni a kártyát? Nagy a kisértés, mert mint írtam, 875-nél még stabil volt, és innen már csak 25MHz a 6870-es órajele - tudom, hogy ettől nem kapom vissza a shadereket, de azért jobban aludnék, ha legalább a frekvencia menne.
-
Dictator^
veterán
válasz
Milka 78 #5360 üzenetére
A kiterjesztett monitor miatt nem vette vissza?
Nálam a 4890 dvi-hdmi a tv-be ment. hdmi-hdmi meg az erősitőbe a 4890ből.
Igy muszáj voltam bekapcsolni, hogy mind a két "megjelenitő" ugyanazt mutassa. Clone vagy minek hivták.Tehát ha így használnám a 6870-et az se venné vissza az órajelet?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Milka 78 #5358 üzenetére
Tárgytalan...belefutottam én is a kiterjesztett monitoros ökörségbe
petike2014:Tudom nem ez volt a kérdés,de miért is akarsz 6850-est rakni a 6870-es mellé?Itt a P.H.-n vadi új 6870-eseket dobnak utánad 50-53 ropiért is(most láttam reggel)és azzal tuti nincs gond
ennyit megér a plusz teljesítmény és a nyugalom
Ui:Láttam rárepültél az olcsó 6850-esre itt a PH-n.Én is így adnám el a BS-es kártyámat olcsóért csak szabaduljak tőle,így én ezt merész döntésnek tartom
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Láttam,hogy sok probléma van a 6850-es szériával, szeretnék egy ilyet venni CFX-be 6870-el. A kérdésem az lenne,hogy a gigabyte OC verziójával is vannak gondok vagy csak a sim verzióknál jön elő?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
Milka 78
nagyúr
Üdvözletem!Miért van az,hogy a 6870-es kártyám nem veszi vissza a memória órajeleket?Folyamatosan 1050-en megy.Valami ötlet esetleg beállítás?CCC+1.12-es driver van fent.
-
Agyzuzo
addikt
Nyah, futtattam én is Far Cry 2 bench-et, Small és Long Ranch-et is, minden kimaxolva, 1920x1200-as felbontás, 10-es loop (a "híres" Giga kártyával, F3_B BIOS + 10.10e Catalyst, Win7 64-bit). Gond nélkül lefutott, az eredmények (a long-ra):
Average Framerate: 47,16
Max. Framerate: 103,02
Min. Framerate: 20,78Két észrevétel: egyrészt szerintem ultra quality-hez képest ez a bench elég randa és nagyon látni ahogy rajzolja ki pár méterre előre a textúrákat, ez másnál is így van? (Illetve nem rajzolja, hanem a részletek csak pár méterre előre látszódnak). A másik meg hogy iszonyú laggos, állandóan beakadt, pedig többnyire 30-60fps környékén mozgott, ezt sem értem mitől van. Főleg a háztetőnél nagyon zavaróan "csúszott" a kép (biztos tudjátok mire gondolok, nem tudom mi a pontos megnevezése a jelenségnek, szaggatott, na
), pedig ott 75fps volt. Ja, GPU-m 51 fokig ment fel GPU-Z szerint.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
lajthabalazs #5351 üzenetére
Egy kis OC csodákra képes. Mehúztam a processzort 3.2GHz-re, és máris szárnyal a kártya. Nem gondoltam volna, hogy valaha lesz CPU limites kártyám. Persze a 3DMark06 1280x1024-es...
A kártyát is tudtam emelni, a memóriával nem kisérleteztem, ott maradt a 1050MHz, viszont miután szép stabilan vitte a GPU a PCS+ órajeleket, nekiugrottam, és két lépcsőben emeltem 875MHz-ig. Sajnos az MSI Afterburner csak ennyit enged. Végül emeltem még a processzoron egy keveset.
Az eredmények:
Win7 32bit
Core i3@3.52GHz (160x22)
Dual channel 1600MHz cl9 (160x10)
PowerColor HD6850@875MHz, 1050MHz, 8.8.12.0.0 driver3DMark06: 18256 pont
Elégedett vagyok
A Benchmark is jó eredményeket ad, és az MW2 is megy Full HD-ben. Kb ugyanaz az élmény, mint amikor az 1680x1050-es monitoromhoz megvettem a HD5750-est.
-
Bali27
addikt
válasz
///Krisz\\\ #5348 üzenetére
Nekem meg szüz vistán ezt dobja...[link]
-
Giot
addikt
válasz
lajthabalazs #5351 üzenetére
A 60FPS az ideális. Meg persze afelett, de legyen meg a folyamatos. Egyébként a hirtelen lassulásokat veszi észre az ember.
-
aya
addikt
Új gigabyte 6850 bios + 11.1 driver megoldotta a Crysis warhead problémákat
Újra müködik rendesen csúcs árnyékkal is!
A Crysis-t még nem tudtam kipróbálni, ha teszteltem írok.
Ja és Far Cry 2-öt is nézek majd. -
lajthabalazs
senior tag
válasz
lehel22 #5350 üzenetére
Köszönöm az infókat. Szerencsére nem kell egyenlőre videokártyán dolgoznom. Igaz, hogy a munkahelyemen foglalkozom 3D-vel, de amiket írok, azokat egy 1GHz-es Snapdragon is elviszi.
Meglepő módon én látom a különbséget a 35 és az 50 FPS közt. Csináltam egy időben Fraps méréseket, és MW2 multinál amikor úgy éreztem, hogy akad, akkor utólag megnézve a chartokat, ott tényleg voltak 40 alatti FPS-ek. A fejem is fájdul, ha 50 Hz alatt van a frissítés. Szeretem, ha stabilan kijön a 60Hz a játékból. De hogy a fölött mi van, az már mindegy.
A benchmark lényege, hogy összehasonlítható legyen két eszköz. Én eddig mindig arra használtam, hogy megnézzem, a hivatalos tesztekhez képest hogy teljesít a kártyám. Ebből tudtam, hogy jó a driver, jó a hardver-környezet. Eddig működött, 8600GT, 8800GT, HD4670, HD5750 még az i3-as IGP-m is pont úgy működött, ahogy elvárható volt, 10-15%-al a teszteredmények alatt. Amit el is fogadtam. Viszont 20.000 helyett 15.000, az elég húzós. Persze hogy jobb processzorral teszteltek, ezért holnap lesz CPU tunning is, hogy megnézzem, hogy reagál rá a rendszer.
A 70 fokot egyébként ház nélkül és 20 fokos szobában mértem. Ismerem a fizikát, úgyhogy tudom, hogy ugyanez 35 fokos nyáron 85 fok lesz, de valószínüleg addigra nem a gyári ventillátor fog erőlködni a hűtőn, hanem két 8cm-es Noctue (éppen van elfekvőben).
-
lehel22
tag
válasz
lajthabalazs #5337 üzenetére
...eloszor is orvendezhetsz
valoszinuleg egy jo kartyahoz van szerencsed s ez a legfontosabb.
Homerseklet ha 70 alatt marad az ok, de mindig hozza kell tenni a kornyezeti homerseklet mennyi.Ha monjuk 26C van a szobaban akkor nagyon jo , ha meg monjuk egy 18C helysegben akkor viszont nem annyiraEzt csak azert irtam mert .az egyik forumon valaki bolcskodott hogy 30 C idle bane akertya es 55 volt full load. Aztan nagy nehezen kibokte hogy egy pincehelysegben van ahol 16 C van es a gep nem is dobozban van hanem az asztalon
igy mar azert egybol mas ...
Ami a szintetikus teszteredmenyeket illeti en is azon a velemnyen vagyok mint az elozo hozzaszolo ( bocs a nevre nem emlekszem) , hogy ne igazan kell foglazkoni a sebessegmero benchmarkokkal.Kivancsisagbol le lehet futtatni, de ,hogy valaki azert kezdje huzni a gepet mert masvalaki tobb pontot kapott a nemtudomilyen benchmarkban , az szerintem folosleges. A lenyeg hogy a te igenyeidnek megfelejen es siman futtassa azt amit epp jatszol (esteleg dolgozol, habar ettol ovva intelek) Amugy milyen CPU k mellett kaptak azok ~25% tobb pontot mint te ? Milyen memoriakkal milyen frekvencian? Ezt fontos tudni.HA monjuk neked van egy AMD 4 magosod es neki egy intel i7 980 X meghuzva 4,2 Ghz re akkor nem kell csodalkozni
Ha rossz akarok lenni akkor aztmondom a benchmarkokat tobbe kevesbe azert talatak ki mert nagyon jol tudjak, lesznek akik majd nem tudnak alunni es szaladnak venni meg tobb rammot, kemenyebb processzort, meg egy (2,3?) videokartyat, masik tapot, es folytathatnam.
Szerintem is az a lenyeg, hogy elvezetes legyen vele a jatek az pedig hogy 60 fps vagy 140 teljesen mindegy (nem beszelek 3D tehnologiarol mert ott mas.).Biztos bennem a hiba, viszont nekem a 40 koruli FPS is boven megfelelviszont fontosabb hogy a gepem huvos legyen es foleg!!! csendes.
-
lajthabalazs
senior tag
-
gamer13
csendes tag
válasz
Ha 3Dmark eredményre gyúrsz akkor a 10.10 Catalyst használd .
Nekem azzal ment a legtöbbet 18911 pontot. ( VGA: 850 Mhz/1005, CPU:3,7 GHZ)
Mondjuk még van a rendszerben tartalék,de nem háborgatom.Amúgy nekem is a "hírhedt" gigabyte 6850 -em van , de nekem az új F3c bios-al megoldódott minden problémám,
A régebbi Biosal is lehetett használni Far Cry2 alatt csak egyszer volt BS ,de aztán a memória órajelét 980 MHz -re visszaszedve megoldódott az is.
a Crysis warhead -ben viszont csak az új biosz hozott megváltást, előtte akármit csináltam a jeges pályán egyfolytában meghalt a cucc. -
Torry
addikt
válasz
lajthabalazs #5342 üzenetére
MW2-nél rakd 4x AA-ra és a V-Sync-t kapcsold be.
Igaz, hogy így 60fps-re korlátoz, viszont azt ugye fixen hozza és sokkal finomabban, folyamatosabban fut a game.
Persze ha nem tft-d van akkor nem szóltam. -
Kissjeno
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy asus 6850 karit. Játszok a régi Call Of duty-val is. Az előző 4850-el simán tudtam jatszani, de ezzel a játék indításakor egyből fekete képernyő fogad de egérmutató az van. A feladatkezelő bejön és ki tudom lőni a játék exe-jét és működik minden tovább. Hogy tudnám működésre bírni a játékot?
Win 7 64-bitem van felraktam a januári is a decemberi drivert is. A régi kártya után takarítás a drive rsweeper-rel csökkentett üzemódban.
Várom segítségetek.
Előre is köszönöm!
-
polonic
félisten
válasz
Hagyd már te is a 3dmarkot. Inkább játszál, ott hozni fogja a teljesítményt.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
lehel22 #5283 üzenetére
Itthon van már a PowerColor HD6850 1GB. Gyorsan felhúztam egy új Win7-et, gyártói oldalról az ajánlott drivert.
Leszedtem a Fur Mark-ot, a 3DMark06-ot, a Far Cry 2 Benchmarkot, és indult a tesztelés.
Far Cry 2 három futás összesen 9 loop Full HD felbontás, 8x AA, Dx10, High és Very High beállítások, VSync
Min 37, Max 100, Avg 63 FPS
Furmarkot néztem 20 percig Full HD-n, 8x MSAA-val, aztán meguntam. Közben nagyon hangos volt a kártya, és 70 fok alatt maradt. 49-79 FPS-t produkált, átlagban 55-öt.
3DMark06-ban valami nem stimmel, 15125 pontot értem el. Megpróbálok majd tekerni a processzoron, mert teszekben 20.000 pontot is láttam már, és a 3DMark oldalon is az a jellemző. Ebben tudna valaki segíteni, hogy mit csinálhatok rosszul?
Egyébként a kártya jó, a hűtés terhelés alatt hangos, de cserébe nem forr fel a GPU.
-
wittman
aktív tag
válasz
szabozsolt87 #5329 üzenetére
Sapphire HD6850.
-
Bali27
addikt
válasz
polonic #5315 üzenetére
az az aktuális érték ha megnézed.. lehet hogy ebben is van olyn hogy ha 2D ba megy a kártya akkor visszaveszi a mhz-értékeket.. Legaláb is szerintem ez lehet .. MErt az AMD Overdrive feliratnál a rendes értékek vannak.. Az aktuális értékeknél van a 300mhz a mem és gpu órajelnél egyaránt
-
Bali27
addikt
válasz
szabozsolt87 #5323 üzenetére
Még játékba nem próbáltam.. Barátnős okok miatt majd csak hétfőtől indul a nagyobb tesztelés.. De desktopon eddig tökéletes..+ Szüz jogtiszta Vista 64-re tettem.. És eddig a drivertől kezdve minden tökéletesnek tünik..
-
Bali27
addikt
válasz
///Krisz\\\ #5314 üzenetére
Biztos.. Erről van szó.. 8.8.12-t kell kiirnia hivatalosan is...
[link] -
wittman
aktív tag
válasz
szabozsolt87 #5325 üzenetére
Na mi lett a kártyáddal? Visszavitted?
A Gigbabyte GTX560 SOC visszahívásról szóló cikket linkjét törölték a hozzászólásból, a Gigabyte fórumán már csak ennyi van: GTX560 SOC pull back.
Most takargatnak megint valamit vagy csak kacsa... Pedig ez GTX560 nem rossz kis kártya lett még tuning nélkül is.
-
polonic
félisten
Nekem is 400-as chieftec van a gépben, négymagos procival, igaz alulfeszelve. De nem alulfeszelve is vígan vitte a konfigot. Hangosodik terhelésnélk, de a játék hangja elnyomja, nem vészes.
Egyébként, ha nem tuningolod a procidat, akkor feszeld te is alul, jóval kevesebbet fog fogyasztani ugyanolyan teljesítmény mellett. -
Rosep
senior tag
Szerintetek egy alap 6850-hez elég lesz egy 400-as Chieftec táp? Van külön PCI-e csatija.
Ami még a gépben van: E8400, 2 HDD, 2 ODD, 8 giga RAM, SSD. -
beers
addikt
Visszaraktam a 10.12-t!
-
Nyick
tag
válasz
polonic #5307 üzenetére
nem értettél meg. Az csak egy iránymutató, mert nem a játékban szeretnék összefutni egy szaggatással. Én leszerom hány fps, amíg 30+
Nincs két hetes a gépem, most akarom megnézni a korlátait, aztán utánna le..rom a 3dmarkokar.Volt fent nekem egy PhysX, amit letöröltem. Visszategyem?
-
Bali27
addikt
Nem tudom kinek mi baja a 11.1 el, de én szüz vistára tettem fel, igaz játékban még nem teszteltem, de valaki belinkelte hogy neki 10.12-t 10.11 et stb ismeri fel.. Nekem igy hogy szüz op rendszerre, totál azt irja ki amit kell.. Asus 6850 Cu
-
polonic
félisten
válasz
Agyzuzo #5310 üzenetére
Nem igazán lehet tudni, de nem olyan nagy mennyiséget.
Azt hiszem, hogy a memória 900 mhz-re állításával nem volt BS. Dehát az sem lenne állapot, hogy lassabb legyen a kártya.
Ezek nem tuningos kártyák, alapórajelen jönnek a hibák. Az OC-s giga kártyáknak úgy tűnik, hogy nincs bajuk.
Neked szerencséd van, hogy jó gigát fogtál ki. Van másnak is itt a topikban, akinek jó a giga. -
polonic
félisten
válasz
Agyzuzo #5303 üzenetére
A gigabyte rossz memóriákat rakott a kártyákra, nem követte az amd specifikációját. Tehát mondhatni hardverhiba. És ezek a memóriák nem mennek az amd specifikáció által megadott időzítéseken.
Próbálják az időzítéseket átállítgatni a biosban, hátha sikerül olyat beállítani, amivel már nincs hiba.(#5305) aya
Van kereső
A far cry 2 is hibázik és a furmark is. A hibát is leírtam ebben a hsz-ben.(#5306) Nyick
Te most a pontokból indulsz ki? Nemhogy a játékban néznéd az fps-eket. Mégis csak azzal játszol, nem? Akkor csak az az iránymutató.
-
Nyick
tag
válasz
polonic #5300 üzenetére
szerintem(!) az egész az egy másodperc alatt megjeleníthető képkockák száma körül forog, amit a VGA és CPU befolyásol többnyire. Az emberi szem 25-30 fps felett érzékeli a folyamatos mozgást. Namármost van olyan játék ami ennek a határán van és én ezt igyekszem minél feljebb tolni. Az irányadó számot meg a 3dmark11 mutatja. Nem a játéknál akarok szembesülni a szaggatással, ami nálam nagyon illúzióromboló tud lenni.
Na ezért. -
P.O.W.
tag
F3_C bios 11.1 driver. Minden szép és jó, BS hiba már nincs (eddig Two World 2 alatt volt) Gondoltam felteszem a 11.1a hotfixet. De már telepítés közben kékhalál fogadott ujraindítás utánn pedíg már a kártyát sem ismerte fel.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
polonic #5289 üzenetére
Azt nem értem, hogy konkrétan mi lehet rossz ezekben a kártyákban? Csak mert hiába próbálják BIOS-okkal meg driverekkel orvosolni, ha ténylegesen valami hardver-dologról beszélünk. Azok alapján, hogy van akinél semmi gond, van akinél meg kékképernyőzik állandóan, erről lehet szó, nem? De azon mit segíthet egy BIOS?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Pierre75 #5298 üzenetére
Nem, szép folyamatosan ment. Egyik felét 1920x1200-ban nyomtam a Samu 244T-men, a másik felét meg HDMI-n keresztül egy FullHD LCD-n és mindkét kimeneten tökéletes volt. Az alagút előtt se vettem észre amúgy akadást. Az nem tudom mennyit számít, hogy minden update és DLC fel volt rakva (szóval hogy biztos nem vmi játékhiba-e). CCC-ben mindent feltolok max. minőségre, kivéve az élmosást, azt hagyom úgy, hogy a program kezelje. Nekem előtte X1950XTX volt, azon tiszta textúrahiba volt az egész.
-
///Krisz\\\
senior tag
érdemes felrakni, mert romlani nem fog tőle és lehet, hogy nálad beválik. én felraktam és nem javult semmit se a Crysis, de más sem. (nem tuningoltam a kártyát)
(#5296) Nyick: Töröld le a driver-t Driver Sweeper-el. Itt egy kis segítség hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest