- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Ja a több feszültségges a Direct Cu V2.. Hogy nem verte ki a szemem
-
Bali27
addikt
Asus 6850 nél valaki cserélt már Biost vagy állított valamit??? Összesen 1 Bios van fent hozá... Sebességre ugyan az csak a feszültséget emelték meg picit...
Ennyire tökéletes lett? -
Bali27
addikt
Sziaztok..
HDMI és DVI között van látható vagy érzékelhető különbség? -
Bali27
addikt
SZiasztok.. Nekem valamiért nem ugrot vissza 300/300ra a 6850-es hanem 300/1000en maradt.. 11.8as driver van fent.. Mi a megoldás tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm
-
Bali27
addikt
válasz
kispéé #13869 üzenetére
lehet már régi a rendszered
és sok minden fel volt rakva, uninstallálva stb...
Én csont uj rendszerre (win764bit) feltettem és gopnd nélkül megy..
Esetleg uninstalláld az ati cuccokat..
Majd felteszed a guru3D oldalán lévő driver sweepert, meg van ilyen hogy driver cleaner..
Csökkentett módben indul a win.. MIndkettő futtat...
Majd restart..
Ezután teljes registry tisztítás.. MAjd Ati driver és cuccai install..
Ha igy se megy akkor komolyabb bibi lehet -
Bali27
addikt
Nekem V1es Asus 6850em van.. Még amikor kijött ez a széria akkor vettem.. Hozzá se kellett nyúlni.. Akár mikor frissitek Catalystet tökéletesen felmegy és hibátlanul müködik..
Szóval meg vagyok elégedve vele.. -
Bali27
addikt
Az hogy lehetséges hogy a WIN7 pontozásnál amikor ATT-om volt 11.4 es driverrel, a 6850re 6.9et kaptam.... Feltettem a CCC-t és lepontozta 6.4re????
-
Bali27
addikt
Nekem fent volt ATT. 100/150es HIVATALOS órajellel a legtöbb normális minőségű film szaggatott.. Kezdem érteni miért 300/300
-
Bali27
addikt
válasz
Alister71 #10006 üzenetére
Pfff.. Ez hogy lehet???
Tetszik a végeredmény
Ja egyébként amióta feltettem a 11.4-et, a Red Orchestra nevü kedvenc játékomban a betűk olyanok mint a Firefoxban a hardveres gyorsításnál.. Ilyen életlen lesz a széle, majdnem hogy picit homályos.. Ez mitől lehet? Találkozott már valaki ilyennel?
-
Bali27
addikt
ATT használatánál ha magunknak akarjuk beállítani a 2 és 3D-s profilokat akkor a Hotkey Pollert ki kell kapcsolni!
Ha Firefoxot vagy ujfajta böngészőt használsz akkor a Flashnél mivel már HTML 5 van vagy mi szóval az oldal nézegetésénél felpöröghet a vga ventilátora..
Megoldás FF nál...(többihez nem tudom) A kivételekhez hozzáadod a Plugin-Container.exe -t. Így a flash hw gyorsítása miatt nem fogja b@szogatni az órajeleket. (A plugin-container a FF könyvtárában van.) Vagy a FF -nak létrehozol egy profilt, és akkor az nem fogja engedni az órajeleket csesztetni. -
Bali27
addikt
válasz
Taifa Díaz #9940 üzenetére
Nekem Asus 6850 DirektCu rev1 van... Eddig egy álom..
-
Bali27
addikt
válasz
polonic #9935 üzenetére
Az Attot kérlek arra használom hogy beálítom pl a 2D-s órajelet (100/150)-re 3Ds-órajelet, be lehet állítani hogy pl a médialejátszónál (Kmplayer Potplayer) ha elinditom akkor milyen órajellel játszon le filmet stb stb stb..
Lehet profilt kerálni minden egyes játékhoz... és az a legjobb hogy el is menthetsz mindent..
Ha ujrateszed a gépet, felteszed a drivert + az óriási 3 megás ATT -ot és 1 mp alatt visszaállítod a tökéletesen belőtt profilod..Kisebb VGA teljesitményt igérúő játékhoz is csinálhatsz profilt... Kisebb hőtermelés és áramfelvétel az előnye..
-
Bali27
addikt
6850 11.4es driver után is 300/300 maradt.. Legalább is a GPUZ szerint.. Most még se ATT se CCC nincs fent..
-
Bali27
addikt
A 11.4 röl nemsoká én is mondom a beszámolókat hőfok ügyben. De az lenne a kérdésem hogy ha ATT ot használok akkor ugyan ugy feltehetem az OpenCL drivert? Használja? Remélem nem nagyon hülye a kérdésem
-
Bali27
addikt
11.4 el valaki próbálta már az ATT-ot?
-
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
11.4-el, mivel áll. (teljesen ujra írták) megy az Att?
És ha pl 11.2 van fent, Win7 által feltett Microsoft driver, azt uninstallálni kell az eszközkezelőben+ Driver Cleaner? Mivel nem az AMD oldaláról leszedett driverről beszélünk.. -
Bali27
addikt
Igen egyet...
Ha játék terén ütős lesz az Ati-AMD páros, akkor jobb lesz nekik , mert az alaplapbol is több fogy (most az intelből fogy több) és a Vga-bol is, + megfelelő reklámmal elhitetik hogy Amd-Ati páros milyen jó és erős és ehhez ez dukál....
Szerintem van benne ráció.. PErsze erre az NV is lépni fog valamit.. De a jelek szerint ez erősen benne van a pakliban. -
Bali27
addikt
No Inteles barátaim előbb utóbb ugy néz ki át kell álnunk a Zöld oldalra..
"Mostantól két vezérlőpult lesz elérhető. Akinek Intel processzora van az továbbra is a Catalyst Control Centert kapja, míg az AMD-s CPU-val rendelkező felhasználók felülete a VISION Engine Control Center lesz. Itt nem csak a névben van különbség, ugyanis újdonság lesz a CPU Power menü, ami a processzorra tartalmaz különböző beállításokat. Szintén eltérő lesz a PowerXpress 4.0-s energiagazdálkodási szolgáltatás, azonban a pontos részletekről az AMD még nem nyilatkozott." -
Bali27
addikt
válasz
///Krisz\\\ #8560 üzenetére
no.---ugy látom itt is az 5. lesz a csodadriver. Ugy mint a 10.es nél is
-
Bali27
addikt
Nálam az Asus is tökéletes...
-
Bali27
addikt
Ati System monitort ismeritek? Most láttam meg igaz véletlen de dolognak tünik..
[link] -
Bali27
addikt
Használjatok CCC helyett ATT-ot..
Ott be lehet állítani hogy 2D ben mennyin menjen a kari.. Nekem 100/150en megy 0.95V vel..
És exe file hozzárendeléssel is állíthatook be V/ gpu/mem értékeket..
És ott az összes driver jó lesz -
Bali27
addikt
Mi lett a 11.3 al?
Multkor nagyon bealudtam, de azért ennyire csak nem -
Bali27
addikt
Nekem az Asus teljesen jó.. Farcraybench alatt is..
Pedig az elején én is gigát néztem.. Már 40 a 6850?1 hónapja 54ért vettem
-
Bali27
addikt
Felraktam a GPUZ-t és a Farcray Benchmarkot lefuttattam..
Első "generációs" Asus 6850 Direct cu 3600ra huzott E8400..
Végigment rendesen..1920X1080as beálításokkal, ultra Highon...
Átlag FPS 54 ..De 90 és 30 volt a min és a max...GPU LOAD max 90% os
GPU Hőfok max 54 (Jól szellőző házam van) [link]
Proci(E8400 3.6on) terhelésem meg 100%.Ergo a Far Cray benchmarkhoz és a hasonló szükségletű gamákhoz pont egálba van
a proci / vga teljesítményem??? -
Bali27
addikt
válasz
Alister71 #7256 üzenetére
Nekem is ennyi az E8400al 2.6-on..
Ergo 2 magos procik között nem sok különbséget tesz a teszt.. Ha 32.. ha 3.6.. Nioncs különbség
Amugy valaki tudja hogy pl a 11.2as realase vagy infok, beta stb hol lehet hozzájutni?A legujabb Ati Tray Tools eléggé meggyözött.. Szerintem én már csak azt fogom használni...
Érvek ellenérvek??? -
Bali27
addikt
11.2-es driver + Ati Tray Toolsal 100/150 és 0.90es fesszel beálitottam 2Dbe és tökéletesen megy.
Lord Vader: A proci feszültséged nem sok kicsit? Nekem E8400 megy terhelés alatt 1.215el.. -
-
Bali27
addikt
Nem tudnád átküldeni a profilt ha szépen megkérlek?
Amugy az alacsony feszültség nem csinálja ki a karit? Előző HIS 3870emben az alap Bioson kicsit változtattam.. A minimáluis feszültséget lecsökkentetem egy picit.. Rá fél évre elszált..
Ja+ az uj Try Tollsra ráküldtem a virustotalt..
Ezt találta
eSafe 7.0.17.0 2011.02.22 Virus in password protected archive
Ez mit jelent? -
Bali27
addikt
Forgalmas ez a topic
-
Bali27
addikt
Shogun2 Demoját letöltötte valaki? (6GB)
Bejön a gama.. Iszonyu szép, csak mikor töltené be a tutorialt, vagy a csatát egyszerüen kifagy, vagy kilép valami hibával a játékbol -
Bali27
addikt
Igen sokan szeretik, de állitolag ahogy olvastam vannak negativumai..
Azt szürtem le ami legjobban nem tetszett hogy pl ha sok játékkal játszol akkor szinte minden játékhoz máshogy kell beálítani meg ilyesmi ha azt akarom hogy optimalizált legyen a gamához..
Előnye meg hogy jóval kisebb és kevesebb memet stb-t eszik..Ezek közül mi igaz?
-
Bali27
addikt
Olyan átalakitó létezik ami HDMI-t alakit át olyanra amivel rá lehet dugni régi fajta TV-re?
Nincs HDMI a tv-nA 4850el simán ki tudtam rakni a képet rá, itt meg szivás..
-
Bali27
addikt
válasz
wittman #6905 üzenetére
Igazad van..! Picit többet eszik de a teljesitmény meg jóval jobb..
Én a 6850em 54 ért vettem3 Hetet várok és nekem is olyan karim lett volna mint neked
MEgvettem a karit és 2 nap mulva beharangozták az uj Geforceot..
Bár lekopogom nekem tökéletesen megy a 6850 és Asus..
-
Bali27
addikt
válasz
Taifa Díaz #6892 üzenetére
Ez jó volt... -
Bali27
addikt
Ati Try Tools-ról van valami véleményetek? Használja valaki? Ha igen akkor miben másabb a Catalythoz képest? Amugy kijött az uj Try Tools Beta is.[link]
-
Bali27
addikt
Ma tudtam először tesztelni játékkal komolyabban az uj kártyám..
Nem valami vgagyilkos játékkal a Red Orchestrával..Ut 2.5 engine..
Kb 10 perc játék után, kidobott az asztalra.. A háttérkép egy picit furcsán nézett ki és kifagyott a gép.. Resetelni kellett..
Ez mi lehet? -
Bali27
addikt
válasz
Taifa Díaz #6818 üzenetére
Akkor melyik az a 3Dmark ami kb reális pont ad? Mert ugye I7 el nem olyan egetverő a különbség játékban a 3.6os E8400 hoz képest mint amennyivel a 3Dmark 11 többet mutat..
-
Bali27
addikt
Igaz tegnap tettem fel a 11.2-es drivert, de a magictunet erre az Oprendszerre ma tettem fel először.. Majd megpróbálom ha uj Oprendszert teszek fel.. Amugy neked milyen van? Nekem Vista HomeBasic X64..
Már sajna most mennem kell de holnap reggel elolvasom..
Jóéjt mindenkinek -
Bali27
addikt
Ezzel is ugyan azt csinálja mint a 4.09..
1/ Minden rebootkor kb 3 percig tekeri 50%on a procit a Magictune.exe..
2/ behozza ezt a képet..[link]
3/ bejön a program de csak a honlapra mehetek rá..Ja és kiteszi a C: -re a Visual C++ redistributable Setupot..
Amikor elinditom akkor 2 lehetőség van.. Repair és Uninstall..
repairon Nem lesz jó -
Bali27
addikt
Ok.. Bocsw a kérdésért..
Igaz 2011 van de a Samsung összes software egy hulladék..
Kb a 2004-es Hardverek.(Vga) re van optimalizálva az összes monitor software
Egyszerüen röhely -
Bali27
addikt
Abban kéne a segitség hogy van egy Syncmaster p2770Fh monitorom..
Van hozzá egy Maguctune program amivel a képernyőn tudom űllitani a kontraszot modokat stb..
Vista 64 biten, még a 4850el elindult. IGaz néha hibázott.
Most a 6850el elindul, de semmi se jön be.. Csak a feladatkezelőbe látszik hogy megy az exe...Ebben az a poén hogy elméletileg a 4850et se támogatja, de azzal ugy ahogy ment..
Mi lehet a gond? Itt a progi oldala [link] -
Bali27
addikt
Igen.. Már vannak olyan gamák ahova elkél a 4 mag..
Amikor vettem a procit még minden tesztben azt irták hogy nem kell a + 2 mag..
Igy fejlödünk kérem..
feltettem az uj drivert.. 300/300 és kb 50 pontal kevesebb 3 d mark11 be.. Igaz nem azal játszom csak játékban is gyengébb? Ja ha a Morphológiai vagy milyen szürő be van kapcsolva akkor 150 pontal kevesebb... -
Bali27
addikt
Azt hittem hogy ez az uj driver ad egy "lökést" a 6800as szériának.. Az ember naivan gondolja hogy csak felismerték a hibákat, a bajt...
No de akkor most meg az a kérdés vetődik fel bennem hogy ekkora a baj???
MErt ha nem, akkor meg nem értem hogy bent nekik milyen config van ami nem mutatja ki a hibákat, és a visszajelzésekből sem okulnakEzek a 6XXXes kártyák olyanok mint ha mostohagyereke lenne az AMD-nek.. Mindnehol csak az 5XXXes széria sebessége javul stb..
Nem baj Majd jön nyáron a csodadriver..Addig meg szopunk
-
Bali27
addikt
Meg kell irni az atinak hogy This is shit..
-
Bali27
addikt
Nekem Asus van és egész jól muzsikál... 10.12es driverrel..
+an hozzá speciális Asus tuning progi ami egész jól használható -
Bali27
addikt
10.12 vel tökéletesen lefutott a 3Dmark11... Mig 11.1el örökké hibázott.. kifagyott meg vörös képet adott...
-
Bali27
addikt
Ok.. neked elhiszem.. De a 3Dmark 11 vösös képernyő de továbbment a köv. tesztre... + a fekete kifagyás mitől lehet? A kártyám nincs huzva.. Azaz amit az Asus huzott rajta csak annyi..
-
Bali27
addikt
6101 és 6111re senki se tud választ?
-
Bali27
addikt
Érdekes.Az Asus a honlapján a legujabb vgak hoz is (6970 rev2 stb) az ati8796-os drivert tette fel..
Gondolom ez a 10.12.... Miért nem a 11.1 es???Valoszinü mert...
-
Bali27
addikt
3d mark 11 egyik tesztje alatt full vörös lett a képernyő.. látszott ugy mindne csak vörös volt minden
Lehet leszedem a 11.1-et.. Pedig a ember azt gondolná hogy csask jobb lehet... de nem...... :'(
-
Bali27
addikt
Senki többet harmadszor?
Ja za a fps 3dmark 11 ezt irja ki a teszt végén.. No pontszám.. csak ez
Posting result to 3DMark.com failed: Benchmark files are corrupted result is invalid;
(connection_to_3dmark_com_failed) -
Bali27
addikt
Sziasztok.. Olyan gondom lenne hogy 3DMark11 ben néha végigmegy tlejesen a teszt, de néha meg bejön egy fekete képernyő.. Ilyenkor ALT CTRL DEL-t nyomok és bejön a feladatkezelő de ugy hogy semmit se lehet csinálni benne mert nem mutat semmit
Szóval resetelni kell.. Találkozott már valaki ilyennel?
Igaz a 11.1-es driver van fent.... de csont uj rendszeren(Vista X64) [Win7-et nem fogok használni] bár sztmem nem az OPrendszer a gond -
Bali27
addikt
Én csak reménykedni merek hogy az uj drivereket már nem tesztelés nélkül adja ki a jövőben az AMD
Itt van Jake.. Dobd fő a szerverréé. Ki van javítva a KÓd of gyúti szaggatása + a Sztárkráft élsimítási gondjai.. -
Bali27
addikt
Hmm.. basszus a 6850 nél még mindenhol a rossz samrt doctor van.. felmentem a 6970 hez , és ott már az uj valoszinöü remélhetőleg jó verzsön van..
Kis genyók .... -
Bali27
addikt
Mindenkitől bocsi.. Ha minden igaz az Asus Win7re nem tudta megcsinálni a progit.-. Itt egy oldal ami leirja hogy ki mit tud és mire jó.. Másik fajta 6850 nél ez a progi müködik szerintetek? Mert nagyon hasznosnak tünik
[link] -
Bali27
addikt
No..Nagyon ugy néz ki hogy megy vissza a Vista...
-
Bali27
addikt
válasz
pete_21 #5774 üzenetére
Valdez: AHCi modba van a bios... Win installkor természetesen az F6 os AHCI ICHR9es drivert betöltetem vele.. ÉS utána is van 1-2 nyalánkság..
Ja AHCI elméletileg jobb, gyakorlatilag nem vettem észre semmit.. De a fejnek elméletileg kevesebbet kell mozogni (Hotplug nem izgat) +kell valami jó kis defrag.. és talán tényleg lehet majd érezni az AHCi előnyeit.. De ez ég tesztelésre vár mert eddig 2db 250GBos wdm volt Raid 0 ban...Most cseréltem le őket..Zugott miatt az egész ház... Gyorsabbnak gyorsabb volt mert 110mb/seccel másolt másik winyora, és tömbön belül se volt lassu..
Csak nagy a seekelési idő + a rezonancia és ezzel együtt a hangDe szerettem nagyon..
Pete_21: Én a Vistának a Vista managerrel szárnyakat adok.. A Vista managerbe se véletlenül tették bele azt a sok dógot
Mindent kiteszteltem már az évek alatt, utána néztem fórumokon stb.. Már fejből kb 3 perc alatt beálitom a teljes Vista managert ugy hogy jó legyen.. A Win7 manager kb 95%ban ugyan az
-
Bali27
addikt
válasz
///Krisz\\\ #5771 üzenetére
Rosszul szerintem feltenni sem lehet..
Meg valamennyit ehhez a részéhez értek... Uh nem csak install oszt kész van..
Hanem AHCi drivertől kezdve a Win7 manageren át a Winttolsnet beálitoprogi stb stb..Én is érthetetlenül állok itt előtte.. Annyit még megcsinálok hogy felteszem ujra a 7et, majd se intel se semmi .. hanem vga driver.. aztán smartdoctor.. Ha ugy se müxik akkor megy vissza a vista...
No.. majd jelentkezek egy fél ora mulva mi lett -
Bali27
addikt
válasz
///Krisz\\\ #5769 üzenetére
Ja azt elfelejtettem leirni hogy fel van téve az OPENCL driver... Még utólag kézzel is rátettem de nem jó...
Ujra feltezem a Win7 et... Kicsit 1-2 dolgot máshogy csinálok-- De ha ugy se megy akkor marad a jó öreg vista.. Ami mint egyre jobban kezd kiderülni nem is olyan szar... -
Bali27
addikt
5753-as hsz-hoz valaki valamit?
-
Bali27
addikt
Az Asus Smart doctorban van egy funkció ami Vista alatt alapbol volt, Win 7 alaltt meg ha megpusztulok sincs..CPU Usage mod a neve, és ahogy látom arra jó hogy ha a procim nagyon meg van terhelve akkor besegit a GPU.. vagy ilyesmi...Itt lehet megnézni miröl beszélek..[link]
-
Bali27
addikt
Fölöttébb érdekes.. 3 D Mark 11 es méréseim..
Vista X64 alatt Combined 2757, VGA 3287 Physics 2878 Összesen 3158
Win7X64 alatt Combined 2700, VGA 3293 Physics 2711 Összesen 3123Ez azt jelenti hogy a vista játékra jobb? MErt a vgan kivül minden több lett.. és a vga se sokkal kevesebb,,
-
Bali27
addikt
Hát ja.. Tényleg felmentem az Asus oldalára és ott a rev2-es..
Specificatioonst átnéztem és ennyi a különbség..
az egyiknél 1 power Cable a másiknál 2 van irva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest