- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuki00
tag
válasz katt777 #16719 üzenetére
Rendben szívesen letesztelem, ha segítesz benne mert még nem csináltam. És akkor az úgy is olyan lesz amibe nem közhetsz bele.
De akkor is annyit mondok, hogy nekem elég és nekem élvezhető pedig nem vagyok igénytelen. És elismerem, hogy volt olyan játék ami akadt. És az is igaz, hogy amikről az elöbb szó volt azok régebbi játékok.
De tényleg szívesen csinálok egy tesztet csak annyi a kérésem, hogy gyorsba oldjuk meg mert pénteken viszik a kártytá és még vizsgáim is lesznek.
Legalább Vasinger! kolléga kezébe is lesz valami támpont, hogy milyen kártyát vegye
-
csuki00
tag
válasz Vasinger! #16716 üzenetére
nem fog... ne izgulj ezekkel én is játszom és szépen mennek. ha hiszik ha nem.
Amúgy meg már csak azért is vedd meg, hogy beigazolódjon az állításom.
Meg ha megveszed és nem vagy vele megelégedve akkor veszel egy jobb kártyát az úgyis kelleni fog majd a későbbiekben.
-
csuki00
tag
válasz katt777 #16704 üzenetére
Idáig még vitatkoztam volna, de semmi értelme... főleg nem az Amd-t kerüld szöveg után. Ez hülyeség. De hagyjuk.
Én játszom az amd gépemmel és a 4770 512mb os kártyámmal full hd-be akár max élsimítás mellett újabb játékokat is. Hogy elhiszed nem hiszed az mára a te dolgod, nekem mindenképpen jó és megvagyok vele elégedve.
-
csuki00
tag
válasz Vasinger! #16627 üzenetére
Nekem van egy 23" full hd-s monitorom és egy 4770 -essel használom a kártya 512-es.
Tökéletesen megy vele minden játék, pedig ez még valamivel gyengébb is mint a tiéd.
Cod 4,6, TF2 neten, maxon kellemes fps-sel, GTA4 is szépen fut.Én azt vettem észre, hogy annyira a felbontás nem befolyásolja inkább az élsimítás és egyéb effektek.
Szerintem nem lesz gond, ráérsz majd később kártyát cserélned.
más: 4870-esre milyen hűtőt ajánlanátok? valamint az asus glaciator hűtése rosszabb a sapphire referencia hűtésénél? És amúgy a kettő, hogy szerepel hangban?
köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest